Gelmeyen Kış

Yaklaşık 15 gündür motosikletimden uzak kaldım Antalyaya gelir gelmez
hemen atlayıp bir dolaşayım dedim Pazar gününü bekliyemicem pazara birdaha giderim
diyorum ve tünektepe yolundan başlıyorum.

1-9.jpg

Bu sene buraya kış uğramadı hala bahar havası var.

2-9.jpg

3-9.jpg

Buradan Altınyaka yoluna çıkıyorum.

4-9.jpg

Altın yaka yolundan çıkıp buradan Geyikbayırına gitmek için aşağıya
iniyorum.

5-9.jpg

Dereye ulaşıp karşıya geçiyorum. Normalde Ocak ayında buradan geçmek
imkansız dır. Yağmur duasınamı çıksak ne.

6-9.jpg

7-8.jpg

8-9.jpg

9-9.jpg

Bir an NEZİH in KaTırını görür gibi oluyorum.

10-8.jpg

Yok yok sadece At mış hem zaten burada işi ne.!

11-7.jpg

Bir patikadan devam ediyorum.

12-7.jpg

13-7.jpg

14-6.jpg

15-6.jpg

Kendimi bir ovada buluyorum.

16-6.jpg

17-5.jpg

Burada yanımda getirdihim böreklerimi yiyiyorum tam börehimi bitirmişken
ileride keçi sürüsünün içinden köpeklerin havlaya havlaya bana doğru
geldiklerini görüp kendime kaç oğlum kaç diyorum.

18-5.jpg

19-5.jpg

20-5.jpg

21-4.jpg

Kendimi yine bir derede buluyorum.

22-4.jpg

23-4.jpg

24-4.jpg

Hava yavaş yavaş kararmaya başlıyor ve bende geri dönüşe geçiyorum.

25-4.jpg

Geri dönerken birdaha durmamak için videomu çalıştırıp devam ediyorum.

Keşke o kış gelseydi de biz de motora binemeseydik razıydık vallaha. Bu işin sonu kötü olacak.
Ama kişisel bakarsak biz motorcuların yüzünü güldürüyor bu hava koşullarıu tabii. Ben kar gelecek diye Aralıktan beri arkadaşımın garajında tutuyorum motoru, arada bir gidip biniyor bakım yapıyorum, ama götürmesem de açık otoparkta rahatlıkla durabilirmiş yani. Aralıkta bile havalar daha kötü idi, Ocak ve Şubat'ta İstanbula doğru düzgün yağış düşmedi resmen.

Dağ taş gezmişsiniz, ne güzel. Ömrünüze bereket, nice gezilere.:)
(Bu arada müzik hakkaten NE? dedirtiyor adama:mrgreen: )

İyi sitres atmışsın ne güzel. birgün bende çıkacam böyle tek başıma ama ne zaman bu aralar iyice sıkılmaya başladım.

videoda çalan müzik nedir? :)

Teomanın motosikletli kız parçası

Keşke o kış gelseydi de biz de motora binemeseydik razıydık vallaha. Bu işin sonu kötü olacak.
Ama kişisel bakarsak biz motorcuların yüzünü güldürüyor bu hava koşullarıu tabii. Ben kar gelecek diye Aralıktan beri arkadaşımın garajında tutuyorum motoru, arada bir gidip biniyor bakım yapıyorum, ama götürmesem de açık otoparkta rahatlıkla durabilirmiş yani. Aralıkta bile havalar daha kötü idi, Ocak ve Şubat'ta İstanbula doğru düzgün yağış düşmedi resmen.

Dağ taş gezmişsiniz, ne güzel. Ömrünüze bereket, nice gezilere.:)
(Bu arada müzik hakkaten NE? dedirtiyor adama:mrgreen: )

Arkadaşım hiç bir yere düzgün bir yağış olmadı her yer kup kuru

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kış gelmedimi?...Biz burda donalım.....Orda kış yok gelmedi diyin...Biz burda küresel ısınıyoruz sizlerde küresel soğuyacakmışınız haberin olsun....:mrgreen:

Ne güzel gezmişsiniz tebrikler.Evet sanki bahar var oralarda.Bir dahaki sefere köpek filan yoksa oğlak fotosu çekebilirmisiniz,çoook sevimli olurlar,hele hoplayıp zıplarlarken.:rendeer:

Kış gelmedimi?...Biz burda donalım.....Orda kış yok gelmedi diyin...Biz burda küresel ısınıyoruz sizlerde küresel soğuyacakmışınız haberin olsun....:mrgreen:

Kolayı var arkadaşım o gün geldiğinde yer deyiştiririz sen yine donarsın.:queen: :flower:

Ne güzel gezmişsiniz tebrikler.Evet sanki bahar var oralarda.Bir dahaki sefere köpek filan yoksa oğlak fotosu çekebilirmisiniz,çoook sevimli olurlar,hele hoplayıp zıplarlarken.:rendeer:

Arkadaşım aklıma gelirse senin için çekeyim genelde karşıma hep çıkıyor.

yaa dostum artik teksin su ktm li bi arkadas daha vardi nerde o ..su cin motoruyla neler yapiyorsun bide xr alsan varya kim bilir nereleri gezeceksin..:) ayagina saglik guzel bi gezi olmus..ama bu geziler tek basina sikici olur ya..

Super Moderator
güzel gezi olmuş paylaşımın için teşekkürler
ama artık kış gelsin yağış olsun yoksa yaza hapı yutcaz

Mükemmel gezi olmuş, ayağınıza sağlık. Bizim enduro vaktimiz de geliyor yavaştan anlaşılan :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok guzel keşke ankaradada havalar ole olsa ve gezılecek bı cok yer olsa :S şanslısın :)

Teşekkürler arkadaşlar yanlızım çünki hafta içi yanımda gelecek insan bulamıyorum Nezih dostumunda motoru parça bekliyor yakın bir zamanda beraber çıkarız yine.

hocam güzel gezmişsin fotolar bir harika sen bu işden anlıyorsun heraldemuhteşem karaler...:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Siz yalnız takılmayı seviyorsunuz sanırım :) :)

Sende takıl diycem ama cygnus un yarısı oralarda kalır...:p

Kolayı var arkadaşım o gün geldiğinde yer deyiştiririz sen yine donarsın.:queen: :flower:

Arkadaşım aklıma gelirse senin için çekeyim genelde karşıma hep çıkıyor.

Bende kaçıcam buralardan..Daha fazla küresel ısınamam....:p :p

Mükemmel gezi olmuş, ayağınıza sağlık. Bizim enduro vaktimiz de geliyor yavaştan anlaşılan :)

Seninki enduro diilmi?...Sök çamurlukları...Bak sizinkiler sökmüşler...Bilkent maceraları müthiş....

Bu arada gezin müthiş.....Fotolar harika....Doğa harika... Herşey harika eline sağlık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar