gelen arkadaşlara teşekkür ederim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
26Mart06 T İ R E 'ye misafirim olarak gelen arkadaşlarıma teşekkür ederim...

Ben cuma günü öğleden sonra Tireye gittim. Gitmeden öncede gördüğüm arkadaşlarıma söyledim. Benim işim var eğer yolunuz düşerse beklerim hatta gezinizi şöyle Tireye doğru yapında benim misafirim olun demiştim fakat katılım için yine teşekkür ederim... daha bir sürü pide kaldı. O nlarıda büyük anneye bıraktım artık. :p

Tireye erken gitmemin sebebi şu arkadaşlar c.ertesi erkenden kalkıp zeytin bahçesine gitmem gerekiyordu çünkü ağaçların budanması ve kesilmesi gerekti... o yüzden cuma dan tiree gittim, zeytin bahçesine kadar motorumla gittim orda da motorumu çektim... :mrgreen:

pazar günü okhan abim tel çekti, biz 3 motor geliyoz dedi... bende onları Tire girişinde karşılamak için yola çıktım.....

sonra Mustafa(phaetonw12){tireli-yani benim topraktır} kaplandaymış onun yanına gittik... yukarıdan tire manzarasına baktık.... :)

sonra pide yedik ve ardından dogum günü pastası kestik....
:queen:

Belevi'n de çay molası verdik.....

sahilden doğru izmir yaparken manzaralı bi mekanda mola yaptık...

gelen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. bu resimler benim telden.. foto çeken arkadaşlardan da resimleri bekliyorumm... gelmeyenler kafalarını yerlere vursun... :p resimlere bakıp bakıp iç geçirsinler :queen:

abi süper yaa motosiklet bazen gerçektende çılgınlk

hihaho önce ben yazdım:cherry:

bu mesajdan dolayı özür dilenmiştir..yanlış anlama olmasın

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han abi yeni makina aldım bak... gezilerinde haber ver gelicem... hem daha masrafsız olur gezimiz... iman gücüyle gideriz artık...

vay kardeşime bak...canavar bea...ama nasıl aldın abi...zeytin bahçesinimi sattın yoksa...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
allahtan cebimizde üç beş lira birikimimiz vardı da alabildim....:) bu race ile yapacağım geziyide ayrı bi topicte açıp yayımlayacağım... :mrgreen:

Abi bak davetini bekliyorum haberin ola..... Ben viraj kabiliyetine alışamadım daha race nin ama alışınca uzun soluklu gezilerde fotoları çekip topic açıcam valla... söz... :cat: :rendeer:

çok güzel bir geziydi. . .
çokta güzel yol yaptık virajlar süperdi
gelemeyenler için üzüldüm ama önümüz yaz
daha çok gezcez
herkeze teşekkürler :rendeer:

Güzel gezi olmuş. Arkadaşların yüzünden belli. Herkesin keyfi yerinde.

Görüşmek üzere.

bende fotoları ekleyeyim bari:)

pazar sabahı esrayla buluşup tireye gitmeye karar verdik,yolda kokoreç molasıda verdik ama avrupa birliği onaylamadığı için resmini çekmedim:p

tireye gidincebiraz turlayıp kaplan köyüne çıkmaya kara verdik

manzaraya karşı güzel bir restaurata oturduk(kaplan çam restaurant),ve diğer arkadaşların aramasıyla sevinip beklemeye koyulduk,arayanlardan iki ekip olacağını duyunca sevincimiz daha da arttı.

devamı gelecek..........

evet devam ediyorum,

edemiyorum,çünkü imageshack çok yavaş sinirlerimi bozuyor,yarın akşam devam ederim,arkası yarın,çoook foto var daha,bekleyin:bounce:

arkadaşlar süper bi gezi olmuş yine .
gelemedim ama bu kez ben yolcu ettim gaziemirde mola verip gidenleri.
bi dahaki sefere ben de takılıcam peşinize dooru tire'ye!!!

Harikasınız.....

Arkadaşlar harikasınız valla. resimlerden güzel bi gezi olduğu anlaşılıyor. sağlık problemlerim yüzünden aranızda olamadım. Bahticim gelmeyi çok istiyordum. artık bidahaki sefere. Ara gazsız gezilere devam....:cat:

Yuh be gelemedik :p ama bidahakine kaçmazzz motorunuza sağlık

saygıdeğer APV41 bi yanlış anlama olmuş olababilir kusura bakma önce ben dedinya ben ilk ben mesaj attım o anda heycanlanmıyım:pale: kusura bakma mesaj nerde siliniyo o nu bilmiyorum cidden özur dilerim

"nevZAT150",yeni canavar hayırlı olsun.Araya sıkıştırmışsın kimse farketmiyo.Bağıra bağıra yazsana motor aldım diye be abi.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
DARKDIAMOND' Alıntı:
"nevZAT150",yeni canavar hayırlı olsun.Araya sıkıştırmışsın kimse farketmiyo.Bağıra bağıra yazsana motor aldım diye be abi.:cat:
mete_han - DARKDIAMOND yazıları güncel takip ediyorum abilerim... size katılacam gezi için... şimdilik kullanımına alışıyorum... :mrgreen:

sonra ev içinde yaptığım gezilerden fotolarla yeni motor aldım diee duyurucam biraz daha vakit gerek... düşüpte grenajları çizmeyelim :p :queen:

mete_han abinin topic altına eklemeyi düşünüyorum... :rendeer:

bahti pazar günü bizi misafir ettigin ve tireyi gezdirdigin icin cok teşekkürler.
o gün 3motor gittik tirede arkadaşlarla buluşup gezimize devam ettik.
güzel bir hafta sonu gecirdim ama fotolarda hic yokum:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar