Geldi gecti bayram fotoları

Bayramı gercekten bayram bigi yasamışsınız. Neseniz hic eksik olmasın....

gözümüz seni aradı hep nerelrdeydin:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 ----------

selmacım bende aranızda olmak çok isterdim sizleri çok özledim ama bayram ziyaretlerimiz buna izin vermedi en kısa zamanda görüşmek dileğiyle:rendeer:

Emeği geçen herkese teşekkürler.
:rendeer:
Ya bu Şerif Kuğugölü balesimi yapıyor anlayamadım????:wiinkk::queen:

Sinan abi bir şeyler yazmışsın anlayamadım ama Adam gibi Adam olduğunu biliyorum ben Seni gelip bana sorsunlar nasıl biri olduğunu Söylerim ben:cat::rendeer:

Fotolar içinde teşekkürler abi.:rendeer:

Sinan abi bir şeyler yazmışsın anlayamadım ama Adam gibi Adam olduğunu biliyorum ben Seni gelip bana sorsunlar nasıl biri olduğunu Söylerim ben:cat::rendeer:

Fotolar içinde teşekkürler abi.:rendeer:

Teşekkür ederım abi ama konunun başında yazdığımdan bır arkadaş alakası olmadan başka bır gezı iptal olmuş sanırım onlara atfen yazdığımı sanmış halbuki yazının muhatabı sevgılı arkadaşım mehmet cevap vermiş zaten ne alaka ben burdan başka bır topic için gönderme yapacağım sanırım o arkadaş benı tanımamış ben kendi açtığım topicde kendı arkadaşlarıma atıfta bulunur nazım gecen arkadaşlarıma şaka yapar laf atarım böyle burdan başka topice laf atmak bana yakışmadığı kımseye yakışmaz bana kendını bılmez demiş üzüldüm o da yetmezmiş gıbı topic acmadan gezı duzenleyen kendını bılmezlere dıyorum demiş halbukı hepımız dost değilmiyiz burda motosıklet sevgımız bunu pekiştirmıyormu

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
yaşasssıııınnnn,
birileri daha özgür!!!

BİZİM GİBİ :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keyifli bir gezi olmuş,herkesin yüzü gülüyor,resimler hoş olmuş teşekkürler

afiyet olsun dicem ama bu dolma tencereleri genelde gürkan abinin elinde oluyor :p ya dolmaları çok seviyor ya da dagıtmayı.insan birazda bize bırakırdı nasıl bogazınızdan geçti bir tencere dolma ya :cyclopsan

abi harika kareler paylaşım için teşekkürler (bagajdaki turşular mükemmel gözüküyor abi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar