Geçmiş Olsun GKN!!!!Bu motorunuda pert ettin ellerine sağlık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun Gökhan, büyük kaza atlatmışsın.

Arkadaşlar, daha önce de bir topic de yazmıştım,

Ben araba ve motor kullanırken:

1. derecede kadın şoförlerden,
2. " ayı tipli adamlardan,
3. " taksici ve minibüsçülerden korkarım.

otobusu bilmem ama sen dun gece emniyet kemeri yerine bacaklarını kullanıyordun gergi için :p

yok abi adrenalin bana alerji yapıyo, benim yaşlanıp yatağımda huzur içinde ölmem lazım, böyle atraksiyonlu polisiyeli gerilimli sahneler bana göre değil, 3 gün evvel jesse sağolsun boynum bir tutulmuştu dün ki ralli de üstüne baharatı oldu, kas gevşetici iğneyle düzeldim valla :mrgreen:

yok abi adrenalin bana alerji yapıyo, benim yaşlanıp yatağımda huzur içinde ölmem lazım, böyle atraksiyonlu polisiyeli gerilimli sahneler bana göre değil, 3 gün evvel jesse sağolsun boynum bir tutulmuştu dün ki ralli de üstüne baharatı oldu, kas gevşetici iğneyle düzeldim valla :mrgreen:

M ün eğer sende bir sakatlık varsa toplanıp bir HAMAM gezisi yapın hem millet kurşun döktürmekten kurtulur hem geleceğiniz güvende olur SİZ BİZE LAZIMSINIZ :rendeer:

GKN çok geçmiş olsun sende bir şey yok dimi? bu ne biçim kazadır anlamadım walla neyse çok çok geçmiş olsun :rendeer:

yaslanmıssın olm sen :p
ne isin var motor sitesinde senin ?
bak mis gibi bisiklet forumları falan var :p

yok abi, ESİN diye bi baaayannnn.. 70 yaşlarında emekli öğretmen:cherry:

kaza yaptın hala işin gücün fırlamalık :bounce::bounce::bounce::bounce:

M ün eğer sende bir sakatlık varsa toplanıp bir HAMAM gezisi yapın hem millet kurşun döktürmekten kurtulur hem geleceğiniz güvende olur SİZ BİZE LAZIMSINIZ :rendeer:

hahahhahaha :mrgreen: ist_burak ı zaten hamam a götürücez MT İstanbul hamam gezisinde, ama benim açımdan bi problem yok valla, inanmazsanız temiz kağıdımı göstereyim :mrgreen:

yaslanmıssın olm sen :p
ne isin var motor sitesinde senin ?
bak mis gibi bisiklet forumları falan var :p

denedim abi almadılar "adın çıkmış senin bi kere" dediler, mecburum işte napiyim :p

kabul ediyorum butün suç bnde emin napsın (:) bi ara muharremin jess tekere alıyomuuz demesiyle şöyle bi dokuniim dedim gaza .. arkadan dualar içinde eşşedüenlaaaaaa dedi .... hık hıkk hıkk etti gitti (((((((((((((((((:)

kabul ediyorum butün suç bnde emin napsın (:) bi ara muharremin jess tekere alıyomuuz demesiyle şöyle bi dokuniim dedim gaza .. arkadan dualar içinde eşşedüenlaaaaaa dedi .... hık hıkk hıkk etti gitti (((((((((((((((((:)

millet patır patır patlıyo sen hala dalgadasın :mrgreen:

GKN geçmiş olsun

Ayrıca dokundugu andaki zıplayışından dolayı tebrik ederim :cherry:

Bişicik olmaz...
Erhan'ın poğaçacığı vardı:cherry:
Melek gibiyim bişi oolmaz:mrgreen:

tmm tmm poğaçanın hatrına en baba virüs programlarının bile diş geçiremediği lanetimi kaldırıyorum cerrahinin üstünden :p

merak etme sen dua ette izmir'e düş yeterki :queen:

niye? canın patlamak mı istiyo :mrgreen: yaşamında heyecan yoksa sinemaya git spor yap kardeşim hayatını tehlikeye atma :p

Sen varsın diye bişi olmadı zaten yoksa bu eminle kesin biryerlere patlardık :p
yok abi biri imam biri müezzin bize hiç bişey olmaz Allah ın izniyle :mrgreen:

yok abi patlatmak istediğim bi kaç kişi var hem onlarla tanıştırırım hemdem motorlarına bindirir bi kaç tur attırırım :D

ooo suikast öyle mi? benim bu işten karım ne olacak? kuru kuru iki tur mu :mrgreen: benim geldiğim yer güdürlümüydü nereydi hani şu menderes de ki tatil beldesi, oraya götürürüm hem yolları virajlı mirajlı gelişli gidişli :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar