ahahhaha banane kardesim suzan bana benzesin ben neden ona benziomusumben kimseye benzemem kendimim abicim ben özel üretim ve tekim :bounce:
![]()
gecmiş olsun allah beterinden saklasın ama sana yakışan bir kaza olmuş bayan şöför bulmuş
gökhanımmmm babacımmmmmcanımmm kardesimmm sırdasımmm bitanemm cok cok gecmiş olsunnn hayatım.. neyse ki sende birşey yok ya yeter olan mala olsun canımmm benimmm.. Seviyoruzz seni kendine çok dikkat et..
heralde abi bi şanımız var dimi
GKN motoru sürttü yaralandı arabadan çıkan kro dehşet saçtı die bi haber düşündene
gkn bayana çarptı herşey pert oldu gkn tek parça:mrgreen:
saol bitanem benim, mal da sağlam sadece motor pert![]()
tamam gürkan abim yarın konusalım :rendeer:
gknnnnnn insan kızına öle cvp mı verirmal ney saglam ney anlamadım ben simdi bak
olan motora olsun canım benimmm..
erhan sen nerden biliosun![]()
Çok büyük geçmiş olsun.... Biraz daha dikkatli ol be... Üzme sevenlerini....ale:
Başlığı okuyunca içim bi tuhaf oldu ama içeriğini okuyunca rahatladım... :cat:
Bir ara geleyim de bana ders ver, motorun üzerinden nasıl atlanır diye.
Geçmiş olsun, Allah bir daha kaza bela vermesin.
hakktten leyladan mevlaya doğru gidiyormuş motor geçmiş olsun
fobi yapmaya gerek yok cnm, sitedeki eminyeşiloğlundan uzak dur yeter:cherry:
ona gitmeden bi güzellik yapıcam zaten ama adamın evinde bi damacana kutsal su var hergün üstüne başına döküyo bişey olmuyo hergeleye :mrgreen:seninde suyun ısındı, arkanda paso eminle geziyosun![]()
yerime birini bulamazsam aynen öyle olacakdesene 6 ay patlama topiği açılmicak![]()
kuzen önce tövbe edip temizlenmen lazım :mrgreen:sıra bendeartıkhaydi emin başarabilirsin
![]()
:queen:iiyim abi iiyim.. hikaye doğru ama..
istanbul çölll ben bedevi, emin de kutup ayısı:mrgreen::mrgreen:
adam doyumsuz abi eline verdikçe istiyo verdikçe istiyo, bozuk para yani :mrgreen:Terbiyesiz adam caldı bize dinledin dinledin para nın P si cıkmıstı sen tequ ve emin arazi oldunuz saldınız basıma adamı :mrgreen:
Varya 2 dk da satıyorsunuz adamı :cherry:
cana gelcene malada gelmesin zaten, yoksa mal gibi yaşarız sonrasaol bitanem benim, mal da sağlam sadece motor pert![]()
onun bilmediği 5 vakit namaz :mrgreen:erhan sen nerden biliosun![]()
erhan sen nerden biliosun![]()