Geçmiş Olsun GKN!!!!Bu motorunuda pert ettin ellerine sağlık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun arkadaşım. Yaşadığın kazaya benzer kazalar yüzünden trafikte herkese karşı güven bunalımına girdik. Kendimizden başka kimseye, kurallara, cezalara, okumuşlara, cahillere kimseye güvenemez duruma geldik. Oysa trafik bir ortak kullanım alanı ve güvene en fazla ihtiyaç duyulan yerlerden birisi.
Bu arada sürücü kurslarına da bir şey söyleyelim. Kaç saat motor dersi,kaç saat direksiyon dersi verdiğinizin hesabını yapmayın. Kaç kursiyerinizin ehliyet aldığına bakıp, başarınızı hesaplamayın. Her dönem şu soruyu ciddi olarak kendinize sorun. "Bizim kursiyerlerimiz Trafiğe çıkmanın tanımadıkları insanlarla bir takım çalışmasına katılmak olduğunu kavradılar mı?"

Saygılar.

geçmiş olsun kardeş sana bir şey olmaması sevindirici, yenilerini kullanacağın ve onlarıda pert edeceğin güne kadar devam sana bişi olmasın senin canın sağolsun sen SRAD köprüsünden defalarca daha geçersin :p

BUnunla geçmiş olsun Gökhan arkadaşım.Üzerinde bi uğursuzlukmu desem şanssızlıkmı desem bişey var.Cana geleceğine mala gelsin deyip şükretmek lazım.

Gkn cok geçmiş olsun bayan sürücü ağladımı:salut: bari genelde öle olur.teselli ettinmi onu :p

Sana bir zarar gelmemiş olması hepimizi sevindirdi Allah kaza bela vermesin en büyük kazan bu olur diyerek Tekrar geçmiş olsun diyorum...

kocum geçmiş olsun allah beterinden korusun :rendeer: antientel hasan yaşlı bir kadına vurmuştu o kadın olmasın bu sana çarpan :wiinkk:

GKN

teşekkürler herkese tekrar..
olacağı varmış olmuş.. kısmet diyelim.. kurşun döktürme konusunda sakata gelmeyelim, biri çıkıp karşıma sıkmaya başlamasın:p

kocum geçmiş olsun allah beterinden korusun :rendeer: antientel hasan yaşlı bir kadına vurmuştu o kadın olmasın bu sana çarpan :wiinkk:

yok abi, ESİN diye bi baaayannnn.. 70 yaşlarında emekli öğretmen:cherry:

geçmiş olsun kardeş sana bir şey olmaması sevindirici, yenilerini kullanacağın ve onlarıda pert edeceğin güne kadar devam sana bişi olmasın senin canın sağolsun sen SRAD köprüsünden defalarca daha geçersin :p

inşallah pert eetmeyizz bi daha dimi cengiz abi:wiinkk:

Büyük geçmiş olsun gkn. Nedir sendeki bir şanssızlık. Topigin başında birisi kurşun döktür demiş ben bu tür şeylere pek inanmam ama senin durumun için hiçte fena bir öneri degil:)

gözlerim görmese doru düyosun dicem :p

Gökhan çok geçmiş olsun, umarım sadece motoruları pert edersin. :p

sadece motorlarımı, çarptıım otomofilleride :p

GKN'da birşey olmaması sevindirici ama motora üzüldüm valla.
çok geçmiş olsun...

boşver.. alırız yenisini :wiinkk:

Geçmil olsun..
Ucuz atlatılmış kaza
Bu haldekı motordan sağlam çıkmak şanstır bence..

emrahım, ışığıda gördüm pamuğuda :p

gökhan arkadaşıma tekrardan geçmiş olsun dileklerimi buradan da iletmek istiyorum...

maşallah motoruna nazaran ciddiye alınacak bir durumu yok... uçmayı bildiği kadar konma konusunda da biraz alıştırma yapsa geleceği çok parlak görünüyor :wiinkk:

gökhan arkadaşımıza tavsiyem kör topal farketmez tiplerden şuan için biraz uzak durmaya çalışması :p:flower:

paraşütlü mont alcam ben :p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun gökhan allahtan sana birşey olmamış motorun kötü olmuş tabi bu arada

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kedinin dokuz canı var, Gökhan da dokuz kedinin canı var, toplamı neydi abi 81 can mı ediyodu.:p

GKN

Amaneyyyyy Gökhen lennn o motoru o hale getiren hatuna gerekli müdaheleyi
yaptını düşünüyorum yoksan geçmiş olsun demem hakkımı helal etmem heee(geçmüş olsun)

saygıyla anıyoruzzzz :p

:cyclopsan abi kalbim çok fena attı ya ! dün gece 12 gibi konustuk bahsetmedin bana!

Allah korumuş yarabbim motorun üstünden atladınmı naptın sen enrdesin ?

Varsın srad pert olsun sana bişi olmasın çok üzüldüm, Geçmiş olsun :rendeer:

sormadınki :p

Son düzenleme:
5dkönce facebook'ta fotolara baktım ii olduğunu öğrenince sevindim...Motosiklet üzerine şansı hiç olmayan birisin...Umarım bir an önce yerine gelir şansın motordan yana....Allaha emanet ol...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benimde acilen patlamam lazım, makine yağ yakıyo, şöyle ablalara yakın gezmem lazım.:cherry:

Nerelere takılıyosun Gökhancım, bu ablanın gezdiği yollar belli mi:p

5dkönce facebook'ta fotolara baktım ii olduğunu öğrenince sevindim...Motosiklet üzerine şansı hiç olmayan birisin...Umarım bir an önce yerine gelir şansın motordan yana....Allaha emanet ol...

Ner şanssız adamsın yaa, bir kol bacak kopartamamışsın.:p

Ultra yapma abi, kimse bu kadar şanslı olamaz, motora bak birde Gökhana bak.:)

Hoş Srad'larda koltuk fırlatma sistemide yok, artık hangi gazın basıncıyla fırlayıp kurtulduysa.:p

Son düzenleme:
geçmiş olsun gkn akşam sen öyle sapasaglam anlatırken motorun bu kadar kötü oldugunu hayal edememiştim...
allah beterinden korusun gökhan

canım kankam beni yine yanlız bırakmadı ve bacağını sakat etti işte kerdeş budur heryerde paşam kankam allah seni yine bize bağışladı sakın yapma bizdekide kalp yaa kardeşim dayanmıyo bu heycana offffffff offff seni dün sağlam gördüm yaa gerisi hikaye be kankam hatırlıyomusun sen bana pansumanları yaparken hani o acıdan kaç kere boynunda ağladım kaç kere sıkıcanak sarıldım yaaa offf bilmiyorum ama sen dayandın sana olsaydı ben seningibi güçlü olurmuydum bilmiyorum kankam ohh be nedim yaaa sen bize bağışladı

GKN

Benimde acilen patlamam lazım, makine yağ yakıyo, şöyle ablalara yakın gezmem lazım.:cherry:

Nerelere takılıyosun Gökhancım, bu ablanın gezdiği yollar belli mi:p

hiç biyerde takılmana geek yok...
ben senin le başlayan saltanata uydum ve sitemizden eminarıkoğlu isimli arkadaşı motorumun üzerine otutturdum.. hoş kendide demişti ya sıra sende buna oturdun buda pertt olur die :)
abdal a malum oldu:p
illa bişi istiyosan emin i ara :cherry:

ama biliosun ki aYe'de emini oturttu ve sonrası malum :p emin sen benim kucağa otursan nasıl olur merak ettim =))))

hiç biyerde takılmana geek yok...
ben senin le başlayan saltanata uydum ve sitemizden eminarıkoğlu isimli arkadaşı motorumun üzerine otutturdum.. hoş kendide demişti ya sıra sende buna oturdun buda pertt olur die :)
abdal a malum oldu:p
illa bişi istiyosan emin i ara :cherry:

Gokhan emin benimkine oturmamıstı yine de pert oldu nasıl olcek simdi :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar