Gkn cok geçmiş olsun bayan sürücü ağladımı:salut: bari genelde öle olur.teselli ettinmi onu![]()
Sana bir zarar gelmemiş olması hepimizi sevindirdi Allah kaza bela vermesin en büyük kazan bu olur diyerek Tekrar geçmiş olsun diyorum...
kocum geçmiş olsun allah beterinden korusun :rendeer: antientel hasan yaşlı bir kadına vurmuştu o kadın olmasın bu sana çarpan :wiinkk:
geçmiş olsun kardeş sana bir şey olmaması sevindirici, yenilerini kullanacağın ve onlarıda pert edeceğin güne kadar devam sana bişi olmasın senin canın sağolsun sen SRAD köprüsünden defalarca daha geçersin![]()
Büyük geçmiş olsun gkn. Nedir sendeki bir şanssızlık. Topigin başında birisi kurşun döktür demiş ben bu tür şeylere pek inanmam ama senin durumun için hiçte fena bir öneri degil![]()
Gökhan çok geçmiş olsun, umarım sadece motoruları pert edersin.![]()
GKN'da birşey olmaması sevindirici ama motora üzüldüm valla.
çok geçmiş olsun...
Geçmil olsun..
Ucuz atlatılmış kaza
Bu haldekı motordan sağlam çıkmak şanstır bence..
gökhan arkadaşıma tekrardan geçmiş olsun dileklerimi buradan da iletmek istiyorum...
maşallah motoruna nazaran ciddiye alınacak bir durumu yok... uçmayı bildiği kadar konma konusunda da biraz alıştırma yapsa geleceği çok parlak görünüyor :wiinkk:
gökhan arkadaşımıza tavsiyem kör topal farketmez tiplerden şuan için biraz uzak durmaya çalışması:flower:
Amaneyyyyy Gökhen lennn o motoru o hale getiren hatuna gerekli müdaheleyi
yaptını düşünüyorum yoksan geçmiş olsun demem hakkımı helal etmem heee(geçmüş olsun)
:cyclopsan abi kalbim çok fena attı ya ! dün gece 12 gibi konustuk bahsetmedin bana!
Allah korumuş yarabbim motorun üstünden atladınmı naptın sen enrdesin ?
Varsın srad pert olsun sana bişi olmasın çok üzüldüm, Geçmiş olsun :rendeer:
saygıyla anıyoruzzzz
sormadınki![]()
Kedinin dokuz canı var, Gökhan da dokuz kedinin canı var, toplamı neydi abi 81 can mı ediyodu.![]()
len her dakka bundan sonra soracam saat başıda rapor alayım
zaten mert ist döndüğünde mutlaka bi el atman gerek onunkinede![]()
5dkönce facebook'ta fotolara baktım ii olduğunu öğrenince sevindim...Motosiklet üzerine şansı hiç olmayan birisin...Umarım bir an önce yerine gelir şansın motordan yana....Allaha emanet ol...
Benimde acilen patlamam lazım, makine yağ yakıyo, şöyle ablalara yakın gezmem lazım.:cherry:
Nerelere takılıyosun Gökhancım, bu ablanın gezdiği yollar belli mi![]()
hiç biyerde takılmana geek yok...
ben senin le başlayan saltanata uydum ve sitemizden eminarıkoğlu isimli arkadaşı motorumun üzerine otutturdum.. hoş kendide demişti ya sıra sende buna oturdun buda pertt olur die
abdal a malum oldu
illa bişi istiyosan emin i ara :cherry:
Gokhan emin benimkine oturmamıstı yine de pert oldu nasıl olcek simdi :cherry: