öncelikle herkeze teşekürler..
kazanın oluşundan bahsediyim size biraz;
tek şeritli gidş geliş yoldan (tophanelioğlu cad, koşuyolu iskinin önü) normal hızımla seyrederken, önümdekli bayan sürücü hafif sağa soğru yol verircesine geçiş yaptığı sırada bende solundan geçmek için çıkış yaptım..
meğer bu baaaayaaann sola dönücekmiş.. ama orda sola dönüş yasağı ve eşşek kadarda tabelası var..
kendisi sola dönüşünü yaptığı esnada sol kapısından benim sağ karenaja temasta bulundu.. çarpma esnasında önce sağ ayağımı ezilmemesi için aradan çektim ve gene aynı saniyede kurtaramıyacağımı anyalınca tüm gücümle ters takla atarcasına motorun üzeriden geri doğru zıpladım..
biraz fazla zıplamışımki

bende yüksekten yere düşmenin etkisiyle belimin sağ kısmı, dizlerimin ikisi ve sağ elimde üzerine düştüğüm için ezilme var..
dün gece evde oturdupum yerden kalkamamama rağmen şu anda biraz açıldım, rahat rahay her hareketi yapabiliyorum, birazda tüm hareketler denenicektir

motorunum durumu pert.. bu bayaaann kişi motordan ben atlayında motoru önüne alıp gaza yapıştırmış10 mt motoru sürüklemiş.. soora kaldırımdan atlatmış, kaldırımdaki park yapılmaması için konan demirleri kopartmışş ki bu demirleri kopartırken benim depoyu içine sokup şaseyi yamultmuişş..
en son ducarla araya sıkışıp durmuş

ben kalktım kaskımı o sinirle arabay fırlatıım..
bağırmaya başlayınca kadında bayaa yaşlı olduu için fenalık geçirdi..
gene saygıdan ödün vermeden konuştum kendisiyle..
üstüme gelmeye başladı birdem, nede yaından geçmişmişim

dedimki hanımefendi bakınız burdan sola dönüş yasak, tabela var..
ne derse ii; olm beni ilgilendirmez herkez dönüyo , kaza yapmadığın sürece dönebilirsin, trafik buraya dikkatli dön ışığı koysun:queen:
dedimki bayan, bakın kaza oldu

ki trafik buraya dönülmez tabelası koymuş, yasakkkk yasakkk.. ne işi var dikkat tabelasının..
dönülmez diosa dönmiceksinki, kimse gelip sana patlamasın.. şekilde görüldüğü gibi..
çarpma anı yerde gördüğünüz 2 logar kapağının üstünde oldu, be norda motordan ayrıldım.. gördüğünüz gibi baaayaaannn motoru önüne alıp karişıdaki iskinin duvarına kadar sürükledi..
egzoz tüpü uçtu motordan, bayaaannnn motora çarpınca o da kendince intikam almak istedi sanırım :cherry:
tüp soğuyunca geri altık tabi
kazadır olur, hepmizin başına gelir..
önemli olan kendimiz hasar almayalım.. kaza anında soğuk kanlı olup çok ani kararlar vermek sorunda kalıyosunuz..
yolu kontrol edip gelen kimse varmı die bakıp motordan sıçradığımı an be an hatırlıyorum..
bunu yapamıyabilirdimde.. o motorla duvar arasında olabilirdim..
yüce rabbim yardımlarıyla birazda tecrübemiz varsa atlattık bu kazayı da..
3. pert oldu bu

ilk pert imi bostancı deniz otobüsleri iskelesine girerekten (illaki hatırlayanlar olacaktır) 2. sini de makas ata nbi arabanın çarpması sonucu yapmıştım..
haala hayatta olduuma göre demekki şans 3 deilmiş

kaza da haklı olduğum ortada (polis in söylemide bu şekilde)
motor korlas ta, salı günü exper gelicek.. muhtemelen pert vericek.. çünkü hasar oldukça fazla..
ödememmi aldığım gün motorum gene altımda olucak, gene sizlerle olucam inşallah:wiinkk:
teker teker cevap yazamadım, arayan soran dün akşam caddebostana gelip taziyelerini ileten herkeze binlerce kez teşekkür ederim..
sizin gibi dostlarım odluğu için her gün şükrediyorumm, allah umarım hiçbirinize yaşatmaz bu sıkıntıları..