Geçmiş Olsun GKN!!!!Bu motorunuda pert ettin ellerine sağlık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gökhan çok geçmiş olsun, umarım sadece motoruları pert edersin. :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu kazadan da sağ çıktığına göre ne dim Allah korumuş motor çok kötü durumda geçmiş olsun . .

GKN

öncelikle herkeze teşekürler..
kazanın oluşundan bahsediyim size biraz;
tek şeritli gidş geliş yoldan (tophanelioğlu cad, koşuyolu iskinin önü) normal hızımla seyrederken, önümdekli bayan sürücü hafif sağa soğru yol verircesine geçiş yaptığı sırada bende solundan geçmek için çıkış yaptım..
meğer bu baaaayaaann sola dönücekmiş.. ama orda sola dönüş yasağı ve eşşek kadarda tabelası var..
kendisi sola dönüşünü yaptığı esnada sol kapısından benim sağ karenaja temasta bulundu.. çarpma esnasında önce sağ ayağımı ezilmemesi için aradan çektim ve gene aynı saniyede kurtaramıyacağımı anyalınca tüm gücümle ters takla atarcasına motorun üzeriden geri doğru zıpladım..
biraz fazla zıplamışımki :p bende yüksekten yere düşmenin etkisiyle belimin sağ kısmı, dizlerimin ikisi ve sağ elimde üzerine düştüğüm için ezilme var..
dün gece evde oturdupum yerden kalkamamama rağmen şu anda biraz açıldım, rahat rahay her hareketi yapabiliyorum, birazda tüm hareketler denenicektir :p
motorunum durumu pert.. bu bayaaann kişi motordan ben atlayında motoru önüne alıp gaza yapıştırmış10 mt motoru sürüklemiş.. soora kaldırımdan atlatmış, kaldırımdaki park yapılmaması için konan demirleri kopartmışş ki bu demirleri kopartırken benim depoyu içine sokup şaseyi yamultmuişş..
en son ducarla araya sıkışıp durmuş:)
ben kalktım kaskımı o sinirle arabay fırlatıım..
bağırmaya başlayınca kadında bayaa yaşlı olduu için fenalık geçirdi..
gene saygıdan ödün vermeden konuştum kendisiyle..
üstüme gelmeye başladı birdem, nede yaından geçmişmişim:)
dedimki hanımefendi bakınız burdan sola dönüş yasak, tabela var..
ne derse ii; olm beni ilgilendirmez herkez dönüyo , kaza yapmadığın sürece dönebilirsin, trafik buraya dikkatli dön ışığı koysun:queen:
dedimki bayan, bakın kaza oldu:p ki trafik buraya dönülmez tabelası koymuş, yasakkkk yasakkk.. ne işi var dikkat tabelasının..
dönülmez diosa dönmiceksinki, kimse gelip sana patlamasın.. şekilde görüldüğü gibi..

çarpma anı yerde gördüğünüz 2 logar kapağının üstünde oldu, be norda motordan ayrıldım.. gördüğünüz gibi baaayaaannn motoru önüne alıp karişıdaki iskinin duvarına kadar sürükledi..

egzoz tüpü uçtu motordan, bayaaannnn motora çarpınca o da kendince intikam almak istedi sanırım :cherry:

tüp soğuyunca geri altık tabi:p

kazadır olur, hepmizin başına gelir..
önemli olan kendimiz hasar almayalım.. kaza anında soğuk kanlı olup çok ani kararlar vermek sorunda kalıyosunuz..
yolu kontrol edip gelen kimse varmı die bakıp motordan sıçradığımı an be an hatırlıyorum..
bunu yapamıyabilirdimde.. o motorla duvar arasında olabilirdim..
yüce rabbim yardımlarıyla birazda tecrübemiz varsa atlattık bu kazayı da..
3. pert oldu bu:p
ilk pert imi bostancı deniz otobüsleri iskelesine girerekten (illaki hatırlayanlar olacaktır) 2. sini de makas ata nbi arabanın çarpması sonucu yapmıştım..
haala hayatta olduuma göre demekki şans 3 deilmiş:p
kaza da haklı olduğum ortada (polis in söylemide bu şekilde)
motor korlas ta, salı günü exper gelicek.. muhtemelen pert vericek.. çünkü hasar oldukça fazla..
ödememmi aldığım gün motorum gene altımda olucak, gene sizlerle olucam inşallah:wiinkk:
teker teker cevap yazamadım, arayan soran dün akşam caddebostana gelip taziyelerini ileten herkeze binlerce kez teşekkür ederim..
sizin gibi dostlarım odluğu için her gün şükrediyorumm, allah umarım hiçbirinize yaşatmaz bu sıkıntıları..

aman GKN cok gecms olsun gercekten ucuz atlatmıssın dıkkat dıkkat hep ,kurallar onemlı deıl trafıkte kuralların (K) sından haberi olmayan dunya kdar gerzekalı warken.... malesef herşeyin motorcuya kaldığı bir trafikteyiz:pr:

asm

Bazı bayanların trafikte savunmalarına bitiyorum.

Kaza olmadığı sürece dönüş yapılabiliyormuş demek ki dönüşün yasak olduğu yerden! :)

Geçmiş olsun Gökhan.. İyi kurtarmışsın yine....Arkadan gelen arabalardan da kurtulmuşsun.Vallahi bravo...

Mersin İl Temsilcisi
kadın haklı, "dikkatli dön" tabelası " koysun trafik..... :p
aslında bir de dikkatli ÇARP tabelası da icar edilmeli bence. eminim bu insanlığın en büyük icadı olacaktır :D
ben öyle bir tabela bilmiyorum ama bunu da karayolları yapyo sanırım

GKN'da birşey olmaması sevindirici ama motora üzüldüm valla.
çok geçmiş olsun...

Geçmiş olsun gkn bu nasıl gündür bötle hep kaza üstüne kaza görüyorum

GKN öncelikle geçmiş olsun... allahtan ters takla atarak kendini motordan uzaklaştırmışsın yoksa bu sefer taklaya gelebilirmişin gibi duruyor :)

Zaten motorun park edildiği :) duvardaki pankartta aynen şöle yazıyor..
"LEYLA DAN MEVLE YA.... " :cherry::cherry::cherry::queen::queen:

dikkat ve tecrübenin bir hayat kurtarışını üzücü bi şekilde şahid olduk srad' ALLAH rahmet eylesin mekanı çıkmacılar olsun gkncım çok geçmiş olsun umarım bir daha bööle kötü bi tecrübe yaşamazsın

geçmiş olsun bayan sürücünün panikle motoru duvara kadar sürüklemesi hemde dönüş yaparkeknki düşük hızına rağmen çok ilginç panikle gaza felan basmış olmalı ve daha korkunç olanı bu ve benzeri kişiler hala trafikte ve yüzlerce var

gökhan bu ne iş bu ne hal büyük geçmiş olsun

srada içim gitti ama

çok geçmiş olsun ezilmelerle ucuz atlatman sevindirici bayanlara ehliyet verilmesin(arabalar için ) kanısına varmaya basladım artık onlarda motor kullansın araba yasaklansın :queen: coğu kazalar onların yüzünden olaßiliyo ablamızın öneriside cok ilginç qüldürdü beni sağolsun tekrar kaza yaşamaman dileği ile geçmiş olsun.

gökhan kardeşim...
çok geçmiş olsun,çok üzüldüm!!!!
en kötüsü böyle olsun...allah beterinden korusun, cümlemizi....
kurşun döktürmek istersen anaannem döküyor,bilgin olsun:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun..son kazan olur İnşallah..:wiinkk:

Gökhanımmm geçmiş olsunn Allah beterinden saklasın abi başlık açılana kadar aman inşallah bişey olmamıştır dedim.. Allah korumuş neyse bayaan yeterki şuçlu olsun,paranı sonuna kadar alırsın.. Dikkat et kendine

Büyük geçmiş olsun gkn. Nedir sendeki bir şanssızlık. Topigin başında birisi kurşun döktür demiş ben bu tür şeylere pek inanmam ama senin durumun için hiçte fena bir öneri degil:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar