Siteye gitmediğimden bu başlıktan da haberim yoktu. Ben de bu kadar adamın nerden haberi oldu da MSN'den mesaj atıp duruyorlar diyordum. Murat rahat duramamış başlık açmış... Hepinize iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim, en azından bunun için cevap yazmayı istedim. Siteye yine pek uğramayacağım sanırım, en azından bazı şeyler düzelene kadar. Bana birşeyler yazanlar, soranlar bana MSN'den ulaşabilirler.
Bazılarınız biliyordur, vücudumun belli yerlerinde yağ bezesi vardı. Bunların bazıları üstüne basıldığında rahatsız ediyordu. O yüzden bayramı da bahane ederek sonunda bunları aldırmaya karar verdim. Lokal anestezi ile alacaklardı ancak çok fazla sayıda olması nedeniyle genel anestezi ile alalım dediler. Toplam 14 tane işaretledik ama 2 tanesini almayı unutmuşlarToplamda 12 tane aldılar, ortalama 2-3 dikiş atmış olsalar şu anda vücudumda 25-30 adet dikiş var. Dış katman dikişi olduğundan herhangi bir hareket kısıtı yaratmıyor. Yani anlayacağınız yatalak değilim
Hergün yıkanan biri olarak tek sıkıntım yıkanamamak. Çarşamba günü kontrole gideceğim, büyük ihtimalle de haftasonu dikişleri alırlar. Geçirdiğim bir sürü olay yanında bu kesikler ve dikişler önemsiz şeyler.
Tekrar herkese teşekkür ederim... Görüşmek üzere...