Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:farao::farao::farao: nefes almaya kalksak suni tenefüs dicen anlamı gene başka olcak, tdk ya göre deil ama bana göre ona göre:queen:
neyse bu konuyuda geyiğe çevirmeyelim:wiinkk:
tekrardan çok geçmiş olsun mehmet:rendeer:
memedime geçmiş olsun allah acil şifalar versin...niye siteye pek girmediği konusuna gelince adam ne yazarsa yazsın dinleyen olmuyor yine herkes bildiğini okuyor birde üstüne üstük söylediklerinin ısrarla aksini savunup iyice geriyolar adamı...anladığım oda benin gibi artık sıkıldı insanlarla uğraşmaktan...benim tanıdığım SS işini layıkıyla yerine getiren tek adam diyebilirim mehmet için tekrar geçmiş olsun kardeşim...:rendeer:
Mehmet arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde aramızda dönecek.
Mehmet piste daha hızlı tur atmak için yağ bezesini aldırmış olabilir mi
Şaka bir yana tekrar geçmiş olsun Mehmet.
Bu arada artık siteye ugramaz oldu.:silent:. SS'ler hakkında 100watt lık aydınlatıcı bilgilerine alışmıştık. Onun gitmesi ile ss topigide görünmez oldu.