Gece yarısından sonra uykusu kaçanlar ...

iim yaa sıkılıyommm :salut: sen baya bi yalnzsn yaw topic de benden başka yazan yok:cherry:

ben de normal insanlar gibi öğlen vakitlerin de girsem siteye birileri olucakta gece 12 den sonra girince sadece uykusu kaçanlar oluyo.

senin neden canın sıkılıyo üni kaçtı o yüzden mi yoksa :silent:

bu arada bugün üye olmuşsun galiba tekrar hoşgeldin aramıza :bounce:

ben öss sınavından bi gece önce taksim de eğleniyoduk.sınava kafam bi dünya gitiim 2 sene hazırlanan dan daha çok puan aldım.
yani sağlam bi yer kazanmadım ama ist dışı güzel üniler kazanmıştım izmir/ankara işletme filan.ama ben naptım ben açıktan okurum çalışmak istiorum iş aadamı olucam dedim.Pişmanmıyım evet pişmanım.Ama hayatta her zaman şanslı olduğuma inandım.Bunda da vardır bi hayır.Zaten 4 senelik askerlikten de yırtıcaz inşallah.Bakalım hayırlısı.
of ne akdar sıkılmışım ya yazdıkça yazıyorum :)
sen hangi bölümü istiosun ??

yaa benimki biraz karışık :mrgreen: ben dokuz eylül üni.türkçe öğretmenliği istiyorum ama asıl amacım oyunculuk.Türkçe öğr. eğitimim dewam ederken oyunculuğa ısınmak içn bi kaç şey yapıcam okul tiyatrosu drama dersleri vb. sonra bi yandan konservatuar eğitimi alırken oyunculuğa başlıcam.Ya direkt oyunculuk çok daha ii olurdu ama malum tr. de yaşıyoruz...sanat yaparken bi garantin olmalı maddi açıdan gelecein için;)

bende varım alowww mekanı kapattık çıktım her gece sabahçıyım gene bir gece ve gene yapacak birşey yok

aalllaahımmm yeni bir insannn sen gerçekmisn serap mı görüyorum:cherry: biz de takılıoduk yaa iiki geldin,hoşgeldin:)

hoşbulduk aslında online üye çok gecenin bu saati olmasına rağmen bence yavaş yavaş düşerler konuya :mrgreen:

walla bilmiom artık da sanırım benm çıkmam gerek:pale: yarn erken kalkcakmşm gün içndeki planım deişti:wiinkk: ii geceler ii taklmalar size:)

iyi gecler evet laflayacak başka arkadaş yokmu gelenler olur dedim ama kimse gelmedi:salut:

sana da ii geceler.
yarın gece yarınsından sonra yine burdayız :)
bbaday hoşgeldin ...

hoşbulduk sendede alışkanlık yapmış sanırım uykusuzluk ben işim dolayısıyla uyumuyorum senin uykusuzluğunun temeli ne

hep psikolok olmak istemişimdir:mrgreen:

bundan 16-17 sene önceydi daha 4-5 yaşındayken freddy filmleri seyrederdim sabahlara kadar.uyumazdım.2 gün uyanık kalıp 1 gün uyurdum.
sadece gece çıkar gündüzü sevmezdim.İşte insanın alışkanlıkları değişmio.
20 yaşını bitirdik hala aynıyım tabi daha yaş genç belki ilerde değişir ama çalıştığım dönemlerde bile bütün gece uyumaz sabahta uyumadan işe giderdim.

sen ne iş yapıyosun peki ??

ben discoda çalışıyorum genelde sabaha karşı çıkıyorum işden bazende boyle2,5 gibi erken çıktıgım oluyor bu yuzden uykusuzluk benim için yaşam biçimi oldu sayılır

anladımmm.
turizm nasıl bu sene gelelim mi alanya ya ne diosun :bounce:

bizim burada bulgar çokdu ama azaldı artık yavaş yavaş kıpırdanma başladı hiç bu sezon ki kadar kötü bir sezon gormemiştim 7 yıldır bu işi yapıyorum ırak savaşı ikiz kulelerde bile bu kadar durgunluk olmamıştı

belediye bu sene satıcılara yasaklar koydu turistleri bıktırıyorlardı yoldan geçerken kolundan tutup çevirmeler dükkanlarına sokmalar filan ama bu yıl yasağa rağmen yapıyorlar

geleyimmi soruna gelkince gel başımın ustunde yerin var ruslar gene hücum etti genelde rus ağırlıkda buralarda

walla gec kalmısın muhabbet dün geceydi bu gece erkenden sızmışlar sanırım:queen:

abijim biraz spor iyi gelir heralde.. ben geceleri anca çok yorgun oldugmda uyuyorum.. yada fazla alkol aldığımda.. :)

geneldede bunları ypmadığım için şu an hala ayaktayım.. :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar