- Konu Yazar
Çarşamba akşamı geç saatte ümraniyeden çıktım ve TEM yolundan bostancıya doğru arabamla gelirken hemen üst köprü yakınında yanımdan bir motorsiklet hızla geçti. Arkasından baktığımda sanki kendi kendine giden bir motor gibi geldi ve merakımdan hızlanıp arkasına geçip farlarımı uzuna çektiğimde üstünde bir kişinin olduğunu zar zor gördüm. Motosiklet sürücüsü siyah bir mont (hiç bir fosforlu bir işaret yok) ve siyah bir kask takmış olduğu için motosiklet üzerinde gerçekten fark edilmiyordu. Bu arada motorun rengi de galiba siyah olduğu için altındaki motor da fark edilmiyordu. Farkedilen sadece havada yanan kırmızı bir lamba o kadar.
Bu şekilde malzeme kullanan arkadaşlar varsa gerekli tedbirleri alsınlar lütfen. Hiç olmazsa kaska fosforlu çıkarma yapıştırabilir. (Bu arada ben de siyah mont kullandığım için eve gelir gelmez hemen montumu karanlıkta kontrol ettim ve fosforlu şeritlerin farkedildiğini gördüm)
Herkesin yolu açık olsun. Kazasız sürüşler...
Bu şekilde malzeme kullanan arkadaşlar varsa gerekli tedbirleri alsınlar lütfen. Hiç olmazsa kaska fosforlu çıkarma yapıştırabilir. (Bu arada ben de siyah mont kullandığım için eve gelir gelmez hemen montumu karanlıkta kontrol ettim ve fosforlu şeritlerin farkedildiğini gördüm)
Herkesin yolu açık olsun. Kazasız sürüşler...