Akşam saat en erken 21!de iş bıraktığım için sadece bu saatten sonra evime 25 kilometre mecburiyetten motor kullanıyorum.
Bırak rodajı motorla gezerken de akşam karanlığı çöktümü mutlaka konaklarım. Ama çadır ama otel-motel veya köy evi. Cami ve kilisede bile konaklamışlığım var
Sadece konaklamakla kalmam, sabah kalkıp sporumu ve kahvaltımı yaptıktan sonra mutlaka kendi vücudumu ve sağlık durumumu bir gözden geçiririm. Midemde hafif ekşime olsa bile yola çıkmadan önce kendimi iyi hissetmeme neden olacak şeyleri yaparım. Eğer sağlık durumum hoşuma gitmezse yola devam etmem. Duruma göre yakınlarda daha uzun süre konaklayabileceğim bir yer aramaktan tut ta iyileşene kadar orada kalmaya kadar her şeyi ele alıp ona göre bir karar veririm.
İşten geç çıktığım için mecburen gece yola çıktığımdan bahsetmiştim. Bu durumda bile vücudumun müsait olmadığını hissedersem eve başka araçlarla giderim. Onu göze alamazsam ya bir yakınımın evinde ya da işyerinde gecelerim. Asla yola çıkmam.
Kısacası bugüne kadar arabayla dahi hiç gece yolculuğu yapmadım. Yapmam. Size de tavsiye ederim.
Bırak rodajı motorla gezerken de akşam karanlığı çöktümü mutlaka konaklarım. Ama çadır ama otel-motel veya köy evi. Cami ve kilisede bile konaklamışlığım var
İşten geç çıktığım için mecburen gece yola çıktığımdan bahsetmiştim. Bu durumda bile vücudumun müsait olmadığını hissedersem eve başka araçlarla giderim. Onu göze alamazsam ya bir yakınımın evinde ya da işyerinde gecelerim. Asla yola çıkmam.
Kısacası bugüne kadar arabayla dahi hiç gece yolculuğu yapmadım. Yapmam. Size de tavsiye ederim.