Geç kalmış bi selamlama olcak ama..

Teşekkür ederim:) artık çoook raatım: ) lalalaa :p: )) umarım hepimiz kalıcı dostlukllar kurarız : )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailemize hoşgeldin :rendeer:

Gizelle' Alıntı:
Merhaba,
Henüz bir ay olmadı buraya üye olalı, selamlama konusunu açmam qeç oldu farkındayım ama idare edin, iş younluum söz konusuydu.. Bir arkadaşımın werdii link sayesinde üye oldum motosiklet.net 'e, doğrusu memnun da oldum.. Umarım aranıza hoş qelmişimdir :p : )

Hoş geldiniz, bilakis bizzat ve dahi grup olarak şerefyâb olduk efendim :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
trenox yok : ) yani resimdeki benim ewet ama makina benim deil maalesef : ) motoqp de honda standındaki bi 1000 rr : ( hayalimdeki yani : )
bakarak we iç qeçirerek idare edenlerdenim ben : (

Gizelle' Alıntı:
trenox yok : ) yani resimdeki benim ewet ama makina benim deil maalesef : ) motoqp de honda standındaki bi 1000 rr : ( hayalimdeki yani : )
bakarak we iç qeçirerek idare edenlerdenim ben : (
motor henüz yok ama 1000rr hayalleri.
ne diiiim umarım hayallerin cok gec gercekleşir (sağlığın açısından yani) :p :p

gizelle hoş geldin demek sende aşıksın bugun iç çekersin yarın üstünde olursun herşey istemekte bitiyor :)

Hoşgeldin dostum umarım yakın zamanda motor sahibi olursun ama bu konuda trenox a katılıyorum. çünkü seninle uzun süre beraber olmak isteriz. mesela benim motor da büyüyünce racing olacak :) inşallah , yani küçükten başlamanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar