gec ble kaldm ama güc olmadan üye oldum sonnda sitemze :)

uzn zamndr forumu takp edyordum form sayesnde cok bilgi sahbi oldum geliştrdm kendmi,lakin ara sıra sölicek bikac seym oluyordu konularda,üye olmadgm içn kalıyordu,artk bnde üye oldm umarm gzel ve blglenrci sohbetlernzde artk bnde bikac cift laf söleyeblrm,saygılar...

uzn zamndr forumu takp edyordum form sayesnde cok bilgi sahbi oldum geliştrdm kendmi,lakin ara sıra sölicek bikac seym oluyordu konularda,üye olmadgm içn kalıyordu,artk bnde üye oldm umarm gzel ve blglenrci sohbetlernzde artk bnde bikac cift laf söleyeblrm,saygılar...

Saygılar bizden..:)
Laf söyle tabi canım..:mrgreen:
Kelimelerdeki harfleri yutmadan yazarsanız seviniriz.
Forumlarda msn diliyle yazı yazılması biraz abes kaçar..:wiinkk:

Hoşgeldin aramıza kardeşim..:rendeer:

Selam verip çıkayım deme sakın..:p

yok yok selam verip cıkma gibi niyetim yok :) bu arada harfleri yuttugumun farkında bile degildim kusura bakmayın.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin.....................:cat:

işte olay budr ya bu sitenn insanlarına,muhabetlerne baylyorum :):)

yok yok selam verip cıkma gibi niyetim yok :) bu arada harfleri yuttugumun farkında bile degildim kusura bakmayın.

kardeş o bende de çok oluyo.bide bu bedava mesaj illeti çıktı sesli harf kullanmz oldum.ama yinede forumda dikkat etmeye çalışıorum.bu arada hoşgeldin.:queen::queen:

geç niye kalıyorsun kardeşim, ağaç ettin be :mrgreen:
hoşgelmişsin :rendeer:

yauw abi her mesajına kopuyorum ya:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
konuları üye olmadn öncede takp edyordumya o yzden aslnda yabnclk cekmyorum mesela hüceyn abi sen kuryelige kalkısan abi deilmsin bi ara :)

konuları üye olmadn öncede takp edyordumya o yzden aslnda yabnclk cekmyorum mesela hüceyn abi sen kuryelige kalkısan abi deilmsin bi ara :)

pşşttt kızarım ha:pkalkışmadım la adam gibi yapıyodumda onlar adam gibi değildi:pr::queen:maaşallah herşeyide bilion ha:queen::rendeer:

abicim durumumuz aynı fakat benim farkım ben pasifkende üyeydim buraya çok şükür öss bitti artık hep aktif olalım hepberaber.hoşgeldiniz saygılar

Bende yeni sayılırım bu forumda ama senden eski olmam münasebetiyle hoşgeldin foruma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar