Video özelinde konuşursak, videonun başlangıç kısmı kesilmiş neden?
Bu nedenin sorusunun cevabı verilmeden kimse kurye haklı, yönetici haksız diyemez, yöneticinin söylediklerine dikkat edilirse kaskını çıkarmasını söylemiş, sen hala laf ebeliği yapıyorsun diyor yani olayın başlangıcı var.
Bu senin kişisel tercihin, kimi ilgilendirir, sigara içeceğim yada canım istemiyor deyip telefonu kapattığında da böyle şeyler söylüyor musun?
Yağmur yağdığında da kapat telefonu, olsun bitsin.
Gelen sipariş getirmiyorsa, çöpten aldığı bir kutuyla sitenin kapsına geldiyse nasıl olacak? Sakın plakası var deme, çöpten aldığı kutuyu getiren onuda düşünmüştür.
Kimse kimseyi hor görmüyor maalesef toplumsal davranış yapımız böyle, efendilik, beyefendilik, nonoşluk, yumuşaklık olarak algılanıyor.
Herkes herkesi şikayet edebilir, burada önemli olan muhatapların tutumu, şef ben şikayetinizi alayım der, senden de gerekli izahatı aldığında geri dönüş yapıp müşteriye sizin haklı olduğunuzu, sorunu site yönetimiyle çözmesi gerektiğini söylerse kimse için problem yok.
Bu nedenin sorusunun cevabı verilmeden kimse kurye haklı, yönetici haksız diyemez, yöneticinin söylediklerine dikkat edilirse kaskını çıkarmasını söylemiş, sen hala laf ebeliği yapıyorsun diyor yani olayın başlangıcı var.
Kimi zaman kabak tadı veriyor bu olay, sağanak yağmur altında 200 metre kasksız yürüyerek ıslanarak gidiyoruz,
Bu senin kişisel tercihin, kimi ilgilendirir, sigara içeceğim yada canım istemiyor deyip telefonu kapattığında da böyle şeyler söylüyor musun?
Yağmur yağdığında da kapat telefonu, olsun bitsin.
bir olay anında esnaf kuryelerin bulunması çok basit. O anda verilmiş siparişten ve plakadan bütün bilgilerimize anında ulaşabilirler.
Gelen sipariş getirmiyorsa, çöpten aldığı bir kutuyla sitenin kapsına geldiyse nasıl olacak? Sakın plakası var deme, çöpten aldığı kutuyu getiren onuda düşünmüştür.
Bir başka konu ise cahil insanlar kuryeleri hor, ezik ve alçak görüyor kendi akıllarınca emir vererek konuşunca film kopuyor, mesela geçen esnaf arkadaşımın yanına gidip bir arabanın önüne park ettim arabanın sahibi "siz paketçiler niye bu kadar araya giriyorsunuz, sizin yüzünüzden bizleri trafikte saymıyorlar" diye atıfta bulundu, beni çok iyi tanıyormuş gibi bana böyle saçma sapan laflar ediyor, yüksek ihtimalle motosikleti mahallesinden 2 kilometre öteye gidecek böyle söz diyor.
Kimse kimseyi hor görmüyor maalesef toplumsal davranış yapımız böyle, efendilik, beyefendilik, nonoşluk, yumuşaklık olarak algılanıyor.
Daha şimdiye kadar kimse ile tartışmadım kurallara uyduğum için beni çalıştığım firmaya şikayet edecek kadar gamsız insanlarda mevcut, apartman girişine "kurye, satıcı vb. giremez" yazıyordu bende siparişi apartman girişine bıraktım ve yoluma devam ettim belli bir zaman sonra supervisor'e arayıp bana bana bu durum hakkında şikayeti iletti bende yolum düştüğüm o apartmanın dıştan videosunu çekerek o yazıyı gösterdim, hatta çok bilip aramasına rağmen ona "bu durumlarda ne yapmamız gerektiğini söylerseniz seviniriz" dediğimde hiç bir cevap gelmemişti.
Herkes herkesi şikayet edebilir, burada önemli olan muhatapların tutumu, şef ben şikayetinizi alayım der, senden de gerekli izahatı aldığında geri dönüş yapıp müşteriye sizin haklı olduğunuzu, sorunu site yönetimiyle çözmesi gerektiğini söylerse kimse için problem yok.