slm nasılsınız uzun zamandır gorusemıyoruk nasılsınız askerlık ıs guc derken yenı kendımıze geldık ınsallah buyuk bır ısım cıkmazsa katılıcagım
Hasan abi imkanlarrın elverdigi kadar bir şeyler yapmaya çalişaçagiz..Ali güzel bir organizasiyon olacak inşallah. işin ucuna birazda heycan koysanız iyi olur. gösteri ve yarış heycanı, adrenalin organazisyona renk katar kanaatindeyim.Bende ailemle geliyorum 2 kross ve off road araçla geliyorum inşallah LAHMACUNLAR ACIIIIIIIIILLLLLLLIIIIIII OLSUN
ne demek abi beklerimbende hasan abi gibi arabayla,ailemle geleceğim aliciğim.
İnşallah mustafa..ali kardeşim sizi tebrik ediyorum boş durmuyor dostları bir araya getirmek emek harcıyorsun boş laf değil icraat var yanı tebrik ediyorum senın adınla diğer tum arkadaşlarınızı
bizde inşallah seni orada yanlız bırakmayacağız orada olacağız inşallah
tabi buyurun gelin..o tarihlerde ufaktan bi türkiye gezisi yapma niyetim var. gaziantepli hemşerilerimi görmeyi çok isterim. tarihi uydurabilirsem
burçköyünde ki sahreye bende katılabilirim :bounce:
dayanır neden dayanmasınmalatyadan 150 zcm yola dayanırsa geleceğim.
inşallah adana grubunu tam takır beklıyoruz..inşallah orda olmaya çalışacam...
inşallah kardeş..inş.katılırım allahın izniylen.Mersinden.gelmeye çalışacağım.
beklerimO Gün Kısmet Olursa Katılacagım TB8CHW 73s
Kocaman yürekli insan özledik be...maraş, hatay, adana ve mersin'den katılım oldukça yüksek olacak diye düşünüyorum.
inşallah orada olmaya çalışacağım ( arabaynan )![]()
gaziantep beni çağırıyorda ben gelemiyorum ne yapacaz (=
Bizim buralarda bir söz vardır Çağrildigin yere git Çağrilmadıgın yere görünme..
sözüm olsun seneye geziye çıkabilirsem gelecem zaten (=
inşallah beraber gideriz.....
Bizim buralarda bir söz vardır Çağrildigin yere git Çağrilmadıgın yere görünme..
ARKADAŞLAR PROGRAMDA KÜÇÜK BİR DEYİŞİKLİK OLDU KAMP VE ETKİNLİKLER DÜLÜK BABA MESİRE ALANI OLARAK DEYİŞTİRİLDİ..GELEN KATILIMCILARIN YERİ KOLAY BULABİLMESİ AMAÇLI CUMARTESİDEN GELEVCEK ARKADAŞLAR İÇİN KAMP ALANIMIZ BULUNMAKTADIR ŞİMDİDEN TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDERİZZ..İBRAHİM HALİL ŞAHİN
saat ve tarihte bi değisiklik yoktur değilmi