Gaziantep Seni Çağiriyor. Büyük G.Antep Buluşması 18.09.2011

slm nasılsınız uzun zamandır gorusemıyoruk nasılsınız askerlık ıs guc derken yenı kendımıze geldık ınsallah buyuk bır ısım cıkmazsa katılıcagım

Allah ın izniyle ben ve siteye daha üye olmayan bir arkadaşla geliyoruz.

Gaziantep İl Temsilcisi
Ali güzel bir organizasiyon olacak inşallah. işin ucuna birazda heycan koysanız iyi olur. gösteri ve yarış heycanı, adrenalin organazisyona renk katar kanaatindeyim.Bende ailemle geliyorum 2 kross ve off road araçla geliyorum inşallah LAHMACUNLAR ACIIIIIIIIILLLLLLLIIIIIII OLSUN
Hasan abi imkanlarrın elverdigi kadar bir şeyler yapmaya çalişaçagiz..
bende hasan abi gibi arabayla,ailemle geleceğim aliciğim.
ne demek abi beklerim
ali kardeşim sizi tebrik ediyorum boş durmuyor dostları bir araya getirmek emek harcıyorsun boş laf değil icraat var yanı tebrik ediyorum senın adınla diğer tum arkadaşlarınızı
bizde inşallah seni orada yanlız bırakmayacağız orada olacağız inşallah
İnşallah mustafa..
o tarihlerde ufaktan bi türkiye gezisi yapma niyetim var. gaziantepli hemşerilerimi görmeyi çok isterim. tarihi uydurabilirsem
burçköyünde ki sahreye bende katılabilirim :bounce:
tabi buyurun gelin..
malatyadan 150 zcm yola dayanırsa geleceğim.
dayanır neden dayanmasın
inşallah orda olmaya çalışacam...
inşallah adana grubunu tam takır beklıyoruz..
inş.katılırım allahın izniylen.Mersinden.gelmeye çalışacağım.
inşallah kardeş..
O Gün Kısmet Olursa Katılacagım TB8CHW 73s
beklerim
maraş, hatay, adana ve mersin'den katılım oldukça yüksek olacak diye düşünüyorum.
inşallah orada olmaya çalışacağım ( arabaynan ) :)
Kocaman yürekli insan özledik be...

Mersin İl Temsilcisi
ben de seni özledim kardeşim...
görüşmek dileğiyle :)

ARKADAŞLAR PROGRAMDA KÜÇÜK BİR DEYİŞİKLİK OLDU KAMP VE ETKİNLİKLER DÜLÜK BABA MESİRE ALANI OLARAK DEYİŞTİRİLDİ..GELEN KATILIMCILARIN YERİ KOLAY BULABİLMESİ AMAÇLI CUMARTESİDEN GELEVCEK ARKADAŞLAR İÇİN KAMP ALANIMIZ BULUNMAKTADIR ŞİMDİDEN TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDERİZZ..İBRAHİM HALİL ŞAHİN

Bizim buralarda bir söz vardır Çağrildigin yere git Çağrilmadıgın yere görünme..

Bizim burada o lafı daha kafiyeli söylüyorlar: "çağırıldığın yere erinme, çağrılmadığın yere görünme" Selamlar. Kısmetse ben de eşimle geleceğim.

ARKADAŞLAR PROGRAMDA KÜÇÜK BİR DEYİŞİKLİK OLDU KAMP VE ETKİNLİKLER DÜLÜK BABA MESİRE ALANI OLARAK DEYİŞTİRİLDİ..GELEN KATILIMCILARIN YERİ KOLAY BULABİLMESİ AMAÇLI CUMARTESİDEN GELEVCEK ARKADAŞLAR İÇİN KAMP ALANIMIZ BULUNMAKTADIR ŞİMDİDEN TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDERİZZ..İBRAHİM HALİL ŞAHİN

saat ve tarihte bi değisiklik yoktur değilmi

Mersin İl Temsilcisi
bende mi cumartesinden gelsem mi ne yapsam ki?
dur bi tayfayla görüşelim...
inşaallah ikna edebilirim :)

Adana mt. buluşma noktası: Ceyhan yolu mola tesisleri,
Buluşma saati :07:45
Hareket : 08:00
18 Eylül Pazar.
Görüşmek dileği ile:cat:

ali abi mersindeki motorcular senin telefonuna ulaşamıyorlar kaç gündür.bilgin olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar