Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
01-03-2010 tarihinde Gaziantep Sanko Park Teknosadan General Mobile DST 350 telefon aldım .Teknosa bana bu ürünü verirken ürünü bir ay içerisinde yüzde 15 kesintiyle iade edebileceğimi. söylediler.Bende dün itibariyle akşam 8 civarları ürünü eksiksiz ve nokta hatasız olarak ambalajında..aksesuarlar poşetlerinde olarak iadeye götürdüm.Orada bulunan Didem Işıl Fırat denilen kadın.saçma sapan ukala ve pervasızca laflar konuşarak ve yalan söyleyerek.telefonun arzalı olduğunu ,alamayacağını söyledi.Kesinlikle telefon arzalı değil.ki arzalı olsa dahi.bunu değiştirmekle iade almakla mükellefsin.Üç kağıtçımısınız,,dolandırıcımısınız ..10 gün olmuş alalı..bir ay içerisinde yüzde 15 kesintiyle iade edebilirsiniz diyen sizsiniz.Ayıptır yahu.Tiyatro çevirir gibi üç beş tane yalakasıyla telefono arzalı çıkartmaya çalışıyorlar.Lan zaten arzalı olsa değiştirmek zorundasınız..Ne halt ettiklerini kendileride bilmiyor.Ben ürünü oraya bıraktım sadece faturayı alıp geldim.Çöpe atacaklarmış..buyursun atsınlarda kaç kuruşluklarmış görelim.Teknosa sana söylüyorum..Öl söz verme.öl sözünü yeme.Böyle meymenetsiz at hırsızı tiplileride getirip mağazana koyma.3- 5 kuruşu arayacak adam değiliz..ama diklemesine bize posta kor gibi davrananlarada pabuç bırakmayız..Adamlar resmen tiyatrocu ,,oradaki müşterinin kulağına götürüyor telefonu..nasıl ses diyor,,adam iyi diyince ,,cızırtı var sanki seste diye yönlendirmeye çalışıyor..adam cızırtı yok deyince..teknosa elemanı yankı var diye yeniden yönlendiriyor.Adam yok diyor..Ulan ayıptır be.Hadi diyelim arzalı 10 gün olmuş ben alalı ürünü.hadi değiştir o zaman..Hodri meydan.Yağcılığın yalakalığın bu boyutta olduğu bir mağaza ilk defa görüyorum.O elemanla1-03-2010 tarihinde Gaziantep Sanko Park Teknosadan General Mobile DST 350 telefon aldım .Teknosa bana bu ürünü verirken ürünü bir ay içerisinde yüzde 15 kesintiyle iade edebileceğimi. söylediler.Bende dün itibariyle akşam 8 civarları ürünü eksiksiz ve nokta hatasız olarak ambalajında..aksesuarlar poşetlerinde olarak iadeye götürdüm.Orada bulunan Didem Işıl Fırat denilen kadın.saçma sapan ukala ve pervasızca laflar konuşarak ve yalan söyleyerek.telefonun arzalı olduğunu ,alamayacağını söyledi.Kesinlikle telefon arzalı değil.ki arzalı olsa dahi.bunu değiştirmekle iade almakla mükellefsin.Üç kağıtçımısınız,,dolandırıcımısınız ..10 gün olmuş alalı..bir ay içerisinde yüzde 15 kesintiyle iade edebilirsiniz diyen sizsiniz.Ayıptır yahu.Tiyatro çevirir gibi üç beş tane yalakasıyla telefono arzalı çıkartmaya çalışıyorlar.Lan zaten arzalı olsa değiştirmek zorundasınız..Ne halt ettiklerini kendileride bilmiyor.Ben ürünü oraya bıraktım sadece faturayı alıp geldim.Çöpe atacaklarmış..buyursun atsınlarda kaç kuruşluklarmış görelim.Teknosa sana söylüyorum..Öl söz verme.öl sözünü yeme.Böyle meymenetsiz at hırsızı tiplileride getirip mağazana koyma.3- 5 kuruşu arayacak adam değiliz..ama diklemesine bize posta kor gibi davrananlarada pabuç bırakmayız..Adamlar resmen tiyatrocu ,,oradaki müşterinin kulağına götürüyor telefonu..nasıl ses diyor,,adam iyi diyince ,,cızırtı var sanki seste diye yönlendirmeye çalışıyor..adam cızırtı yok deyince..teknosa elemanı yankı var diye yeniden yönlendiriyor.Adam yok diyor..Ulan ayıptır be.Hadi diyelim arzalı 10 gün olmuş ben alalı ürünü.hadi değiştir o zaman..Hodri meydan.Yağcılığın yalakalığın bu boyutta olduğu bir mağaza ilk defa görüyorum.O elemanlar o didem denilen müdiremidir ne halttır,,ona yalaklanmak için her türlü şekle giriyorlar. o didem denilen müdiremidir ne halttır,,ona yalaklanmak için her türlü şekle giriyorlar.5352161626-533 4421645..Arkadaşım Ali Aydemir desteklerinizi bekliyoruz ..Beni tanıyorsun sorunun parasal olmadığını en iyi sen anlarsın.
Son düzenleme: