Gaziantep SankoPark TeknosanınPervasızlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
01-03-2010 tarihinde Gaziantep Sanko Park Teknosadan General Mobile DST 350 telefon aldım .Teknosa bana bu ürünü verirken ürünü bir ay içerisinde yüzde 15 kesintiyle iade edebileceğimi. söylediler.Bende dün itibariyle akşam 8 civarları ürünü eksiksiz ve nokta hatasız olarak ambalajında..aksesuarlar poşetlerinde olarak iadeye götürdüm.Orada bulunan Didem Işıl Fırat denilen kadın.saçma sapan ukala ve pervasızca laflar konuşarak ve yalan söyleyerek.telefonun arzalı olduğunu ,alamayacağını söyledi.Kesinlikle telefon arzalı değil.ki arzalı olsa dahi.bunu değiştirmekle iade almakla mükellefsin.Üç kağıtçımısınız,,dolandırıcımısınız ..10 gün olmuş alalı..bir ay içerisinde yüzde 15 kesintiyle iade edebilirsiniz diyen sizsiniz.Ayıptır yahu.Tiyatro çevirir gibi üç beş tane yalakasıyla telefono arzalı çıkartmaya çalışıyorlar.Lan zaten arzalı olsa değiştirmek zorundasınız..Ne halt ettiklerini kendileride bilmiyor.Ben ürünü oraya bıraktım sadece faturayı alıp geldim.Çöpe atacaklarmış..buyursun atsınlarda kaç kuruşluklarmış görelim.Teknosa sana söylüyorum..Öl söz verme.öl sözünü yeme.Böyle meymenetsiz at hırsızı tiplileride getirip mağazana koyma.3- 5 kuruşu arayacak adam değiliz..ama diklemesine bize posta kor gibi davrananlarada pabuç bırakmayız..Adamlar resmen tiyatrocu ,,oradaki müşterinin kulağına götürüyor telefonu..nasıl ses diyor,,adam iyi diyince ,,cızırtı var sanki seste diye yönlendirmeye çalışıyor..adam cızırtı yok deyince..teknosa elemanı yankı var diye yeniden yönlendiriyor.Adam yok diyor..Ulan ayıptır be.Hadi diyelim arzalı 10 gün olmuş ben alalı ürünü.hadi değiştir o zaman..Hodri meydan.Yağcılığın yalakalığın bu boyutta olduğu bir mağaza ilk defa görüyorum.O elemanla1-03-2010 tarihinde Gaziantep Sanko Park Teknosadan General Mobile DST 350 telefon aldım .Teknosa bana bu ürünü verirken ürünü bir ay içerisinde yüzde 15 kesintiyle iade edebileceğimi. söylediler.Bende dün itibariyle akşam 8 civarları ürünü eksiksiz ve nokta hatasız olarak ambalajında..aksesuarlar poşetlerinde olarak iadeye götürdüm.Orada bulunan Didem Işıl Fırat denilen kadın.saçma sapan ukala ve pervasızca laflar konuşarak ve yalan söyleyerek.telefonun arzalı olduğunu ,alamayacağını söyledi.Kesinlikle telefon arzalı değil.ki arzalı olsa dahi.bunu değiştirmekle iade almakla mükellefsin.Üç kağıtçımısınız,,dolandırıcımısınız ..10 gün olmuş alalı..bir ay içerisinde yüzde 15 kesintiyle iade edebilirsiniz diyen sizsiniz.Ayıptır yahu.Tiyatro çevirir gibi üç beş tane yalakasıyla telefono arzalı çıkartmaya çalışıyorlar.Lan zaten arzalı olsa değiştirmek zorundasınız..Ne halt ettiklerini kendileride bilmiyor.Ben ürünü oraya bıraktım sadece faturayı alıp geldim.Çöpe atacaklarmış..buyursun atsınlarda kaç kuruşluklarmış görelim.Teknosa sana söylüyorum..Öl söz verme.öl sözünü yeme.Böyle meymenetsiz at hırsızı tiplileride getirip mağazana koyma.3- 5 kuruşu arayacak adam değiliz..ama diklemesine bize posta kor gibi davrananlarada pabuç bırakmayız..Adamlar resmen tiyatrocu ,,oradaki müşterinin kulağına götürüyor telefonu..nasıl ses diyor,,adam iyi diyince ,,cızırtı var sanki seste diye yönlendirmeye çalışıyor..adam cızırtı yok deyince..teknosa elemanı yankı var diye yeniden yönlendiriyor.Adam yok diyor..Ulan ayıptır be.Hadi diyelim arzalı 10 gün olmuş ben alalı ürünü.hadi değiştir o zaman..Hodri meydan.Yağcılığın yalakalığın bu boyutta olduğu bir mağaza ilk defa görüyorum.O elemanlar o didem denilen müdiremidir ne halttır,,ona yalaklanmak için her türlü şekle giriyorlar. o didem denilen müdiremidir ne halttır,,ona yalaklanmak için her türlü şekle giriyorlar.5352161626-533 4421645..Arkadaşım Ali Aydemir desteklerinizi bekliyoruz ..Beni tanıyorsun sorunun parasal olmadığını en iyi sen anlarsın.

Son düzenleme:
Abi ne işin var orjinal çin markasıyla...Nokıa 3310 bile onlardan daha fazla uzun ömürlüdür...birde tv radyo vs tüm haltları yüklemişler belleğe...sanki 1 ay sonra cihaz sapıtmayacak gibi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Vay mete han arkadaşım nasılsın ..Ali Aydemirle sana selam yollamıştım.İyisin inşallah..Teknosa kendisi diyor..Aldığın ürünü 1 ay içerisinde yüzde 15 kesintiyle iade edebilirsin..bizde hatadan dönelim dedik kendilerinden Samsung aldık.2 gün sonrada diğer telefonu iadeye götürdük..Ama bu iş olur..MT nin gücünü biliyorum..

Mersin İl Temsilcisi
bu verdiğin telefonlar kimin abi?

ona göre bunaltıcam da :cherry:

Vay mete han arkadaşım nasılsın ..Ali Aydemirle sana selam yollamıştım.İyisin inşallah..Teknosa kendisi diyor..Aldığın ürünü 1 ay içerisinde yüzde 15 kesintiyle iade edebilirsin..bizde hatadan dönelim dedik kendilerinden Samsung aldık.2 gün sonrada diğer telefonu iadeye götürdük..Ama bu iş olur..MT nin gücünü biliyorum..

Hacı abi selamını Aydemircimden aldım eyvallah...

http://www.sanayi.gov.tr/webedit/gozlem.aspx?sayfaNo=952

abi ürün iadesi husundas bende hassasım ama ürün ayıplı değil...bilemedim bend ene diyeceğimi...illaki orada Yüketici hakem Heyeti vardır...Kayamakmlık binalarında oluyor genelde..ve aldığı kararlardaki yaptırım gücü mahkemeyle aynı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
O telefonlar benim abim...Teknosa için yazdım...Mete han arkadaşım..ürünü 1 ay içerisinde koşulsuz olarak alma garantisi veriyor Teknosa..Ayrıca ürün arzalı değil ve ürünü alalı 10 gün olmuş..kendileri yalan söyleyerek ürün arzalı diyorlar..Hadi diyelim kendileri doğru söylüyor.arzalıysa mutlaka almanız,,değişmeniz lazım..Çöpemi atacağız.Didem ışıl fırat denilen o kadın..ben tartışınca hiçte almıyorum diyerek damlayı taşırdı..Tabiki sonunda bu iş hallolacak .Kuzu,,kuzu..Burdan şunu Gaziantepteki arkadaşlar görsünler..nerden alışveriş yapacaklarına dikkat etsinler..Sanko Parkın Önünden en az elli motor geçeriz..gümbürtüden Sanko Park madara olur..

sikayetimvar.com gibi sitelere de yazarsanız faydası olur diye düşünüyorum.

Abi sanki bu konunun yeri burası değilmiş gibi bir his var içimde ama madem yazmışsın. Bende birşeyler söyliyim. Genelde teknosa'dan alışveriş yaparım. Geçenlerde bir alışveriş yaptım. Eleman gayet lakayıt konuşuyordu. Baktım tüm elemanları değişmiş yerlerine abuk abuk tipler gelmiş. İçerdeyken keyfim kaçtı açıkçası. Yinede alışverişimi yaptım. Para üstünü verirken 80 kuruşmu 70 kuruşmu ne daha paraüstü vardı, eleman vermedi. Ve elinde bozuk vardı. Anlam veremedim. Sen buraya yeni geldin dimi dedim? He abi dedi. Önceden muavinmiydin dedim? Şaşırdı yok abi dedi. O zaman para üstümün kalanını da verirmisin dedim. Şaşkınca verdi. Bende şaşırdım. Şaşırtıcı bi gündü. Oluyo bazen böyle:mrgreen:

Gaziantep İl Temsilcisi
ibrahim abi öncelıkle geçmiş olsun seni iyi tanırım konunun para olmadıgını biliyorum onların yaptıgı terbiyesızlık gerekirse tüketici haklarına gideriz sorun degil ama işte buyuk marketlerden alişveriş yapmanın zararı küçük bir esnaf olsaydı bu sorun çözülürdu adamların astıgı astık kestıgı kestık...

yanıma ugra hele bir abi..

abi ben teknosada çalışıyorum istanbul beşiktaştakinde direk müşteri hizmetlerine şikayet et bide cihazı en kısa zamanda geri al sakın bırakma yoksa tüketici haklarına göre direk suçlu çıkıyosunuz artı olarak general mobilelarda ne olursa olsun direk 1-1 değişim var arızalı olsa bile değiştirmek zorunda ki sen iade etmek istemişsin :%15 kesinti ile iade almak zorundaydılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eyvallah Aydemir arkadaşım..Yanına geleceğim.İki çift lafın belini kırak..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar