[Gaziantep - MT]

Gökhan Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün inş her zaman hiç gülesim yoktu haa olum bu ne lan çok komik olmuş bari viraj içindeyken felan yapsaydın maskara olmazdın bana olum bari motoruda yatırsaydın bee sen yatmışsın motoru yatırmamışsın motor halen dimdik giriyor virajaın içine hehehehehehehe:queen::queen: hahahahaha:queen::mrgreen::mrgreen::p Allah seni napmasın allahın cinlisi çin işi viraja giriş demekki böyle oluyormuş böylece gördük hep beraber gezinize eleştirecek olursamda iyikide gelmemişim hava çok soguktu pazar gunu güneş vardı ancak yinede buzz gibi bi hava vardı sizi tebrik ediyorum bu cesaretinizden dolayı güzel gezmişsiniz tebrikler arkadaşlar...

Not resime dikkat::cat::cat::cat::queen::queen::queen:
Çok komik bee bu ne lennn..!!!

HARUN CUM ONEMLI OLANA YATMAK DEGILMI VIRAJA GIRMEDEN CEKMISIS ZVE OYLE CIKMIS YOKSA MOTORDA YATIYOR AMA SENDE HAKLISIN BU SENINKI GIBI 170 BASMIYORDU SENINKININ MARKASI NEYDI UNUTTUM BIR ANDA KUBASUBA MIYDI HAHAHAHAHAHAHHA:):):):)

Gökhan Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün inş her zaman hiç gülesim yoktu haa olum bu ne lan çok komik olmuş bari viraj içindeyken felan yapsaydın maskara olmazdın bana olum bari motoruda yatırsaydın bee sen yatmışsın motoru yatırmamışsın motor halen dimdik giriyor virajaın içine hehehehehehehe:queen::queen: hahahahaha:queen::mrgreen::mrgreen::p Allah seni napmasın allahın cinlisi çin işi viraja giriş demekki böyle oluyormuş böylece gördük hep beraber gezinize eleştirecek olursamda iyikide gelmemişim hava çok soguktu pazar gunu güneş vardı ancak yinede buzz gibi bi hava vardı sizi tebrik ediyorum bu cesaretinizden dolayı güzel gezmişsiniz tebrikler arkadaşlar...

Not resime dikkat::cat::cat::cat::queen::queen::queen:
Çok komik bee bu ne lennn..!!!

Sen başka bişeysin olm insan değilsin uzaylımısın nesin okuma kıtlığın var heralde bak adam ne yazmış (veee gökhan kardesimiz viraja yatmaya hazırlanırken ) Şimdi gülme sırası bende :)

Üzeyir kanka sen bakma ona Er Ryan'ıda o kurtardıda Tom Hanks in üstüne atıyolar :)

Son düzenleme:
Sen başka bişeysin olm insan değilsin uzaylımısın nesin okuma kıtlığın var heralde bak adam ne yazmış (veee gökhan kardesimiz viraja yatmaya hazırlanırken ) Şimdi gülme sırası bende :)

Üzeyir kanka sen bakma ona Er Ryan'ıda o kurtardıda Tom Hanks in üstüne atıyolar :)

ya ne deolsa o hıc vıraja yatmıyor vıraja gelınce ınıp yıtıyor hahahaha

lan tekerin yanakları yokki tam yatsın bu ne hayabusamı ehueheheee... olm sonucta çin işi anca adam yatıyor ne yapsın çocuk.bizdede var bir honda 150 si olan arkadas oda yattığını sanıyor ama sadece kendi yatıyor.allah etmiyee hakkatten yatıverecek yere sora gelde bunlarla uğraş işin yoksa:D:D

hem virajdaki halinide görmediğimi söyleyemem ahaahahahahaahhhhaaaaa:mrgreen:

57554536jl3.jpg

lan tekerin yanakları yokki tam yatsın bu ne hayabusamı ehueheheee... olm sonucta çin işi anca adam yatıyor ne yapsın çocuk.bizdede var bir honda 150 si olan arkadas oda yattığını sanıyor ama sadece kendi yatıyor.allah etmiyee hakkatten yatıverecek yere sora gelde bunlarla uğraş işin yoksa:D:D

hem virajdaki halinide görmediğimi söyleyemem ahaahahahahaahhhhaaaaa:mrgreen:

57554536jl3.jpg

Kanka Yanakları olan lastik viraja yatmaz asıl. Hani bi laf var dinime küfür eden bari müslüman olsa :) Sanki kendisi özel amerikan el yapımı motosiklet kullanıyo :queen:

tamam yanaklı olan lastik viraja giremez senin motor girer anladık tamam hee sensin hee:) macaristan malı olm benim motor ehueheheheheee:mrgreen:

iniiud1.jpg

tamam yanaklı olan lastik viraja giremez senin motor girer anladık tamam hee sensin hee:) macaristan malı olm benim motor ehueheheheheee:mrgreen:

iniiud1.jpg

ya ressam sen baskasın ya bence gokana fazla takılma bunu n acısı kotu cıkarrrr ama elıne saglık bu arada daga gokan yatma asamasında

yahu bir alemsiniz yavfff. ressam kardeş gene ressamlığını göstermiş, sanatını konuşturmussun yine anladık; sen çok iyi bir ressamsın.:p Ama benim çan çin kardeşime fazla dokunma o fazla alıngan bu günlerde. küser müser sonra:) şaka bir yana bizim lastikler 100/80/17 olduğundan yanak payı 8 cm dir ki, bu da 20-30 derecelik bir yatma açısı verir enfazla. fazla yatırırsan kendini yerle bir bulursun allah korusun. Gökhan kardeş senin yöntem kıvrımı olmayan büyük motorlarda kullanılır. Eğer büyük cc li bir motor kullanmıyorsanız bu yöntem pek tavsiye edilmez. En doğrusu motorla beraber yatılan viraj alma şeklidir.

ressam abi yine yaptın yapacağını helal sana. :p :cherry: gökhan sakın alınma bu zaten bir şaka bu arada aklıma bir şey takıldı açıklamayı ister sen yap, ister ressam abim. ama şu konuya bi açıklık getirelim ki, çin iişi yatma nasıl oluyo. bize bi anlatın mümkünse. bizde öğrenelim.:p:p
bir çin atasözünde der ki; çan çin zama zuma zing:cyclopsan açıklaması: motoru yatıramıyorsan hiç değilse yatıyormuş gibi yap.
gökhanın yapmış olduğu stil bu atasözünü birebir doğruluyor. oyüzden hor görmüyelim.
başka bir çin atasözünde ise: zing zong hamaşi mamaşi toto loto ving olmadı
ging:) ( toto loto oynama şansını zorlama milletinde diline düşme):cherry::cherry:

ressam abi yine yaptın yapacağını helal sana. :p :cherry: gökhan sakın alınma bu zaten bir şaka bu arada aklıma bir şey takıldı açıklamayı ister sen yap, ister ressam abim. ama şu konuya bi açıklık getirelim ki, çin iişi yatma nasıl oluyo. bize bi anlatın mümkünse. bizde öğrenelim.:p:p
bir çin atasözünde der ki; çan çin zama zuma zing:cyclopsan açıklaması: motoru yatıramıyorsan hiç değilse yatıyormuş gibi yap.
gökhanın yapmış olduğu stil bu atasözünü birebir doğruluyor. oyüzden hor görmüyelim.
başka bir çin atasözünde ise: zing zong hamaşi mamaşi toto loto ving olmadı
ging:) ( toto loto oynama şansını zorlama milletinde diline düşme):
cherry::cherry:
:queen::queen::queen::queen: abi ben bunun üzerine daha konusmicem bu son noktadır bu çin işinde ahaahaahaaa:queen: yaw yarıldım gülmekten:cat::queen::queen::mrgreen: harikasın vallaaaa..
arkadaşlar tabiki şaka bunlar gökhanın alınacagını düşünsem sevmesem gökhanı zaten yapmam şaka.biraz muhabbet olsun sayfa şenlensin die:p

SAYGILAR:rendeer::rendeer::rendeer:

Yaklaşik 1 aydır yapamıyorduk gezi havanın güzel olmasını fırsat bildik düştük yollara altı kafadar güzel bir hafta sonu gecirdik hava soguk olsada .....:queen::queen:

buluşma yeri.

11001ef1.jpg

esra ve suna

12001nf0.jpg

13001pb9.jpg

günün çifti esra gökhan (salton)

14001no1.jpg

imkansiz 27

16001zg1.jpg

karakabirli nasılda masun duruyor degilmi :queen::queen::queen:Aslında ::evil::::evil::

15001kz9.jpg

kuşları ürküden o romantık havayı bozan şey uçak:farao::farao:

17001lu8.jpg

18001lh3.jpg

buda bizim suna kendisi tam bir deli:p:p:p:p

110001of0.jpg

burdan ayrılma vaktı hava alanı yakın oldugu için uçak sesi fazla gelmeye başladı hem acıktık balık yemeye nıyet ettık ama olmadı

111001ck4.jpg

112001mb3.jpg

113001dh1.jpg

114001wl5.jpg

115001tn7.jpg

Ve Artık Gün Batıyor Manzara Süper

116001bi1.jpg

Bunlar nereye bakıyor.

117001py3.jpg

Ve işte Tatlı su motorcuları

118001qh8.jpg

119001xf8.jpg

Balığı bulamayan MT Ateş yakmak için odun topluyor

120001ob2.jpg

121001jz5.jpg

Yemek Boyunca Bize eşlik eden ve sonra karınları doyunca terk eden sevimli yaratıklar

123001pf0.jpg

122001nf1.jpg

MT yemek hazırlığı yapıyor Menü Sucuk, Biber, Domates

124001cj9.jpg

Suna, Gökhan,(SaLToN) Esra (Karakabirli)

125001ko1.jpg

126001pw4.jpg

Buda Günün Mutlu Fotoğrafı

127001xo3.jpg

Hem Sucuklar Bişiyor Hemde Isınıyoruz.

128001pl5.jpg

129001pv1.jpg

Allah kimseyi aç bırakmasın

131001lg1.jpg

130001da5.jpg

Gece hava baya soğudu ve ateş tekrar yakıldı

132001sy4.jpg

Demir Atlarımız Bizi bekliyor.

133001di4.jpg

s7300468001gj6.jpg

s7300498001xb4.jpg

s7300525001uf7.jpg

s7300561001qv0.jpg

s7300584001zf2.jpg

BİR SONRAKİ GEZİDE BULUŞMAK ÜZERE
Gaziantep M.T'den sevgilerle:rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
elinize vede emeğinize sağlık. Gezi güzel olmuş. paylaşımız için teşekkürler. Ama illaki et yemelimisiniz yahu. ne var bisküvü meyve suyu yeseniz olmuyo ha.:mrgreen: arkadaşlarda tanıştığıma memnun oldum. Aynı sizler gibi pak arkadaşlara benziyorlar. elde olmayan nedenlerle geziye katılamadık ama sağlık olsun

elinize vede emeğinize sağlık. Gezi güzel olmuş. paylaşımız için teşekkürler. Ama illaki et yemelimisiniz yahu. ne var bisküvü meyve suyu yeseniz olmuyo ha.:mrgreen: arkadaşlarda tanıştığıma memnun oldum. Aynı sizler gibi pak arkadaşlara benziyorlar. elde olmayan nedenlerle geziye katılamadık ama sağlık olsun

Keske gelebilseydin daha güzel bir gezi olacaktı o zaman. ama kismet değilmiş. Birdahakine işallah

Merhaba arkadaşlar Ben grup un yeni üyesi Esra bir kaçınızla tanışmak kısmet oldu ama işallah yakında diğer arkadaşlarlada tanışırız. Tekrar görüşmek ümidiyle.. Tekeriniz düz bassın.

Gaziantep İl Temsilcisi
Merhaba arkadaşlar Ben grup un yeni üyesi Esra bir kaçınızla tanışmak kısmet oldu ama işallah yakında diğer arkadaşlarlada tanışırız. Tekrar görüşmek ümidiyle.. Tekeriniz düz bassın.

ooooo karakabirli hoşgeldın tekrar aramıza umarım kalıcı olursun :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

çok güzel bir gezi olmuş ellerinize saglık arkadaşlar:cat:aranıza yeni arkadaşlarda katılmış onlarada hoş geldiniz diyorum..saglık sorunumdan dolayı uzun zamandır ne forma nede gezilerinize katılabiliyorum..sanırım kışı dinlenerek geçirecem arkadaşlar sizlere bundan sonraki gezilerinizde kazasız belasız yolculuklar dilerim..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Güzel bir gezi olmuş.

Elinize, bileğinize sağlık. İkliminiz de motosiklet için bize göre çok daha uygun.

Şanlıurfa MT ile samimiyeti bayağı ilerlettik ama Gaziantep ile nasip olmadı daha.

Dur bakalım ilk ziyareti kim yapacak ?

www.motosiklet23.com

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar