[Gaziantep - MT]

slm agalar nnasılsınız iisiniz inş. okul dersane ett derken uyumaya bile vakit bulamıyorum yeni gelen arkadaslarım hoş geldiniz abilerim hepinizi çok özledim kendinizi ii bakin rabbim sizi nazardan korusun hadi kalın saglıcakla:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Adana İl Temsilcisi
sevgili G.ANTEP'Lİ dostlarım.uzun zamandır,isteyipde,birtürlü gerçekleştiremediğimiz,ziyaretimiz gerçekleşecek.kısmet olursa ve hava yağışlı olmazsa,bayramın 3. günü sabah 7,30'da ADANA'dan çıkıyor ve ziyaretinize,bayramlaşmaya geliyoruz.yolumuzun,tahmini 3 saat civarında süreceğini tahmin ederek,10,30 gibi orada,sizlerle olacağız.sizinle nerede buluşabileceğimizi bana bildirirseniz,bende ekibi ona göre yönlendireceğim.görüşmek üzere.(az önce haberleri dinledim ve bayram süresince bölgemizde yağışın olmadığını söyledi.)sevgilerimle.

Gaziantep İl Temsilcisi
sağolasın.baktım sahibiyle görüştüm.hava düzgün olursa bayramın 3. günü antep gezimiz var, yanınıza geleceğiz:) o zaman motoruda görmeyi düşünüyorum, ama belli olmaz ali baba belki er5 ini hediye eder bana :mrgreen:
:queen::queen::queen::queen:canın sağolsun gürselim
sevgili G.ANTEP'Lİ dostlarım.uzun zamandır,isteyipde,birtürlü gerçekleştiremediğimiz,ziyaretimiz gerçekleşecek.kısmet olursa ve hava yağışlı olmazsa,bayramın 3. günü sabah 7,30'da ADANA'dan çıkıyor ve ziyaretinize,bayramlaşmaya geliyoruz.yolumuzun,tahmini 3 saat civarında süreceğini tahmin ederek,10,30 gibi orada,sizlerle olacağız.sizinle nerede buluşabileceğimizi bana bildirirseniz,bende ekibi ona göre yönlendireceğim.görüşmek üzere.(az önce haberleri dinledim ve bayram süresince bölgemizde yağışın olmadığını söyledi.)sevgilerimle.

tamadır abi tel de görüştumuz gibi

slm adanalı abilerim ve arkadaşlarımız basımızın üstünde yeriniz var inş kazasız belasız gelirsinizz . . .

Adana İl Temsilcisi
sizlerin misafirperverliğinizden hiç şüphemiz olmadı zaten.allah hepinizden razı olsun.zaten G.ANTEP'in misafirperverliğini bütün TÜRKİYE biliyor.görüşmek üzere.sevgilerimle.

3. gün ynınızdayız:) amaaa kadroyu eksiksiz isteriz ona göre:mrgreen:
Gürsel abi ben hariç herkes olucaktır eminim:) bayramın 2nci günü ist'ye gideceğim için görüşmek kısmet olmayacak abi nasip başka zamana inşallah yolunuz açık olsun abi şimdiden bayramınızı kutluyorum sevgiler selamlar..:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Tüm Mt Ailesinin ve Gaziantep Mt'nin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum,Mübarek bir ayın semeresini toplayabilmek ümidiyle...

Son düzenleme:
Tüm Gaziantep MT'nin bayramı kutlu olsun.Daha nice bayramları birlikte ve motosiklet üzerinde geçrimeniz dileklerimle

YüreğinİZDE damla damla umut, günlerinİZDE bin tatlı mutluluk dolsun. SevdiklerinİZ hep yanında olsun, yüzünÜZ ve gülünÜNÜZ hiç solmasın. BayramınIZ kutlu olsun...
G.ANTEP MT

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar