[Gaziantep - MT]

valla millet yolda garip bi şekilde bana bakıyordu
sabah leyin batur sahasını orda gidiyodum araba az daha üzerime çıkacaktı son anda fark ettim adamın şeritine girmişim haberim yok
:queen::queen::queen:

heyir işallah serdar kardeşim bence sen bi müddet motor kullanma çek eve kapat üstünü kalsın zaten kışda geldi hiç binilmez motora felan niye biliynmi sen tehlikeli adamsın ağam okul boyamadan gelirkende samanlığa girmişsin galiba :cyclopsan şimdide adamın şeridine girmişsin ya geç farketseydin allah göstermesin :silent: allah esirgiye dikkat et bak..!! Herzaman şans yüzüne gülmeyebilir aman dikkat kardeşim aman ha aman bize üzme sakın..::unsure::::unsure::::unsure::

Son düzenleme:
heyir işallah serdar kardeşim bence sen bi müddet motor kullanma çek eve kapat üstünü kalsın zaten kışda geldi hiç binilmez motora felan niye biliynmi sen tehlikeli adamsın ağam okul boyamadan gelirkende samanlığa girmişsin galiba :cyclopsan şimdide adamın şeridine girmişsin ya geç farketseydin allah göstermesin :silent: allah esirgiye dikkat et bak..!! Herzaman şans yüzüne gülmeyebilir aman dikkat kardeşim aman ha aman bize üzme sakın..::unsure::::unsure::::unsure::

evet serdar harun kardeşin dediği gibi aman dikkat et sen daha acemisin üzme bizi

tekrar hoş geldin kardeşim:rendeer:ehliyetin varmı yoksa almanı tavsiye ederim grşrz

genelde cuma günleri kale altında (gözde tost) evinde toplantı yapılır hafta sonuda gezi yapılır burdan takip edersin toplantı ve gezi yapılıcak yerleri

Gaziantep İl Temsilcisi
Karayilan 17yaşindayim adim mustafa yeni katildim mtye inş uzun süre birlikte olruuz
hoşgeldın aramıza mustafa :rendeer::rendeer::rendeer:

arkadaşlar bayramda misafirlerimiz olacak bayramın 3 . günü adana mt büyük ihtimalle burda olacaklar burdan duyurayım dedim işinizi gücünuzu ona göre ayarlayın

sonra yanyattı çamura battı teker patladı şöför atladı evden hanım bırakmadı nişanlim bizdeydi gibi gereksız mazeretler uydurmuyalım:queen::queen::queen::queen::queen:

hoşgeldın aramıza mustafa :rendeer::rendeer::rendeer:

arkadaşlar bayramda misafirlerimiz olacak bayramın 3 . günü adana mt büyük ihtimalle burda olacaklar burdan duyurayım dedim işinizi gücünuzu ona göre ayarlayın

sonra yanyattı çamura battı teker patladı şöför atladı evden hanım bırakmadı nişanlim bizdeydi gibi gereksız mazeretler uydurmuyalım:queen::queen::queen::queen::queen:

yer mekan bellimi abi nerde.abi şöyle açık havadar bir yer olsun:queen:şöyle doğayla iç içe bir yer mesela dülük baba şahin tepesi falan çok güzel olurdu kartal tepesimiydi yoksa yav:queen:
yada gaski göletinede gidebiliriz orasıda çok güzel su başı geçen pazar ben gittim balık tutmaya oturma yerleri falan yapmışlar masalar banklar yapmışlar çok güzeldi
adana mt'ile şöyle bir şehir turuda yaparız ali abi.
güzel bir organisazyon olur

ben iyice çoştum yav:queen::queen::queen:biri beni durdursun

Son düzenleme:
yarın toplantı varmı
yağmur yagdıgı gun kimse motorla dışarı çıkmadı galiba kimsede ses yok
:queen::queen::queen:

::thanks:
kötüye bişey olmaz iyiyide allah esirger derler bizimkide öyle oldu galiba

evet serdar harun kardeşin dediği gibi aman dikkat et sen daha acemisin üzme bizi

az kaldı acemiligi atacam üzerimden

Son düzenleme:
karayılan´isimli üyeden Alıntı

az kaldı acemiligi atacam üzerimden

hadi bakalım serdar sen yakında motoruda değiştirirsin o zaman:mrgreen:

toplantı olabilir aslında olsa iyi olur ramazanın son günlerinde son kez toplanmış oluruz

mustafa kardeş sen takib et topigi yarın toplantı olursa burdan haber verilir herkese.ok

ayrıca şu imzana gaziantep mt'de yazsan çok güzel olur:)şöyle büyük harflerle:)

arkadaşlar herkese hayırlı iftarlar

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ve özelikle hemşerilerim ben ve motorum asya 125 cdı ile beraber sizlerleyim en yakın zaman görüşmek dilegiyle...

yagmur yagdıgı ğün erişilmez le birlikte motorla iki saat gezdik tabi ertesi ğün hastaneye böbreklerimi üşütmüşüm

Son düzenleme:
Arkdaşlar Moturu Yükseltmek Amacıyla Satıyorum Motorum Dost Işi Dir 01-12-2007 Model Tırafige çıkış Tarıhi 2008 1 Ci Ay 2800 Km De Hafta Bir Kere Pasta Cila Yaparım
ögrenciden Temiz:
Fiyat:1200

foruma yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Umarım katılımcı ve kalıcı olursunuz.

Bu arada bende satacam motorumu ama ailevi neden den dolayı. Ailem ısrarla araba diyor bende motosiklet. Düşünüyorumda ben sadece kendimi düşünüyorum. Motosiklete en fazla iki kiş biniyor arabaya ise bir aile. Bir düğün ,cenaze filan olduğunda rezil oluyorlar. Bu yüzden çok sevdiğim ama satmaya ailem için mecbur olduğum kınalı kuzumu bende satılığa çıkarıcam. Hepiniz aeo sağlıcakla kalın.

Gaziantep İl Temsilcisi
foruma yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Umarım katılımcı ve kalıcı olursunuz.

Bu arada bende satacam motorumu ama ailevi neden den dolayı. Ailem ısrarla araba diyor bende motosiklet. Düşünüyorumda ben sadece kendimi düşünüyorum. Motosiklete en fazla iki kiş biniyor arabaya ise bir aile. Bir düğün ,cenaze filan olduğunda rezil oluyorlar. Bu yüzden çok sevdiğim ama satmaya ailem için mecbur olduğum kınalı kuzumu bende satılığa çıkarıcam. Hepiniz aeo sağlıcakla kalın.

:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsanveda edermiş gibi konuşmuşun yahya

yahya ciim hocam ne oluyor sen olmazsan biz bazi seyleri kime danisicaz gezilerde kim dua edicekyapma gozunu sevim

hakgatten yav sanki veda edermiş gibi hissettim bende yahya kardeşim
nereye gidiyorsun yav sen şimdi sattığın motorla nasıl araba alıcan gene araba alacaksan al ama motoru niye satıyon bu arada senin motor kaç km'de kaç model ve kaç para istiyorsun

slm arkadaşlar ve özelikle hemşerilerim ben ve motorum asya 125 cdı ile beraber sizlerleyim en yakın zaman görüşmek dilegiyle...

yagmur yagdıgı ğün erişilmez le birlikte motorla iki saat gezdik tabi ertesi ğün hastaneye böbreklerimi üşütmüşüm

hoşgeldin kardeş kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle:rendeer:ehliyetin varmı
kendinden biraz daha bahs etsen adın ne yaş kaç ne işle uğraşırsın öğrencimisin vs.vs.

bu arada geçmiş olsun:rendeer:soğuk havalarda kendinize dikkat edin

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
bu akşam toplantı olmaz buyuk ihtımal arkadaşlar hava bozuk yagmur yagıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar