[Gaziantep - MT]

hayabusa'nın sesi hala kulağımda börüyordu resmen makina ya:queen::queen:
sahibi ne diyor daha bu eksozun ayarsız hali ayarsız hali öyle ayarlı nasıl olurdu acaba:queen:

ya üzeyirin tam ben hayabusa'nın üstündeyken verdiği ara gaza ne demeli hoplattı herkesi:queen::queen:kendiside iyi korktu ama:queen::queen::queen:çaktırmadı:queen::queen:
birden öyle bir ses geliceni tahmin etmedi heralde:queen:kendi motoru zannetti:queen::queen:

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
arkadaşlar bügün toplanıyoruz

yer: onur dondurma (hayalı abinin dükkanı)
saat:20:30 21:00 arasi
güzel lop var arkadaşlar duyrulur önemle :cherry::cherry:
herkes orda olursa sevinirim arkadaşilar dundurma :p:p yıyecegiz

arkadaşlar bügün toplanıyoruz

yer: onur dondurma (hayalı abinin dükkanı)
saat:20:30 21:00 arasi
güzel lop var arkadaşlar duyrulur önemle :cherry::cherry:
herkes orda olursa sevinirim arkadaşilar dundurma :p:p yıyecegiz

Allahın izniyle ordayız usta:cat:Biz işten korkmayız.İş bizden korksun:bounce:

Tamir

Motorun koltugu benzin deposuna kaynaklıymış koltugu açtıgım gibi elimde kaldı servise dedim bu depoyu kaynak yapın dedim onlarda yok kaynak iyi olmaz dediler yenisini alalım dediler bende olur dedim 30 ytl miş işçilik hariç 8 gün oldu daha gelmedi bende iptal ettim
Gaziantep motorsiklet işten anlamıyor nasıl servis anlamadım
Motora iki kişi bindigin gibi arka Amasör den ses geliyor dedim raşit beye dediki 2 kişi binme ondan geliyor ses dedi 2 kişi bindigin gibi acayip bi ses geliyor millet dönüp bakıyor Motosiklet tamircisi varmı bildiginiz yardımcı olabilirmisiniz :rendeer:

Son düzenleme:
Motorun koltugu benzin deposuna kaynaklıymış koltugu açtıgım gibi elimde kaldı servise dedim bu depoyu kaynak yapın dedim onlarda yok kaynak iyi olmaz dediler yenisini alalım dediler bende olur dedim 30 ytl miş işçilik hariç 8 gün oldu daha gelmedi bende iptal ettim
Gaziantep motorsiklet işten anlamıyor nasıl servis anlamadım
Motora iki kişi bindigin gibi arka Amasör den ses geliyor dedim raşit beye dediki 2 kişi binme ondan geliyor ses dedi 2 kişi bindigin gibi acayip bi ses geliyor millet dönüp bakıyor Motosiklet tamircisi varmı bildiginiz yardımcı olabilirmisiniz :rendeer:

serdar şehreküstüde onur motor var oraya götür ilgilenirler mutlaka yamaha bayisini geçtikten 100-150 metre ilerde solda :cat: :cat:

dün akşam nizibe gidecek arkadaşlar gittinizmi yoksa vazmı geçtiniz:mrgreen::mrgreen:dün akşam baya rüzgar vardı

Son düzenleme:
yok onlar vazgeçmemiştir gitmişlerdir.
bence dün gece gelemediler bugun çıkacaklar yola

yaan siz bizi tatli su motorcusumu saniyorsunuz kardesim bize yeterki yol olsun saat ve zamn onemli degil hatirlarsaniz gecen kisin maras seferini bu hava hic birsey:):):):)

Evet kardeşim ben tatlı su motorcusuyum varmı bir itirazınız. Ben yaşlı bir adamım kardeşim ben sizin gibi deli, dolu ,:pkanı deli değilimki gece saat onda nizipe gidelim.

slm arkadaşlar .
ben memet antepte nereye takılıyorsunuz bir haftadır burdayım
maşallah arkadaşlar çok hızlı sadece motorun sesini duyuyorum kendilerini yakalamak fırsat olmadı
hafta sonları takıldığınız yer varsa ve aranıza kabul ederseniz memnun olurum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
antep mt yerinde duramıyo valla helal olsun kıpırkıpır,tekeriniz düz rüzgarınız bol olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar