bu akşam toplantı olmaz buyuk ihtımal arkadaşlar hava bozuk yagmur yagıyor
Ya aslinda olsa iyi olurdu ama sizin karariniz
foruma yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Umarım katılımcı ve kalıcı olursunuz.
Bu arada bende satacam motorumu ama ailevi neden den dolayı. Ailem ısrarla araba diyor bende motosiklet. Düşünüyorumda ben sadece kendimi düşünüyorum. Motosiklete en fazla iki kiş biniyor arabaya ise bir aile. Bir düğün ,cenaze filan olduğunda rezil oluyorlar. Bu yüzden çok sevdiğim ama satmaya ailem için mecbur olduğum kınalı kuzumu bende satılığa çıkarıcam. Hepiniz aeo sağlıcakla kalın.
slm arkadaşlar ve özelikle hemşerilerim ben ve motorum asya 125 cdı ile beraber sizlerleyim en yakın zaman görüşmek dilegiyle...
yagmur yagdıgı ğün erişilmez le birlikte motorla iki saat gezdik tabi ertesi ğün hastaneye böbreklerimi üşütmüşüm
Karayilan 17yaşindayim adim mustafa yeni katildim mtye inş uzun süre birlikte olruuz
foruma yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Umarım katılımcı ve kalıcı olursunuz.
Bu arada bende satacam motorumu ama ailevi neden den dolayı. Ailem ısrarla araba diyor bende motosiklet. Düşünüyorumda ben sadece kendimi düşünüyorum. Motosiklete en fazla iki kiş biniyor arabaya ise bir aile. Bir düğün ,cenaze filan olduğunda rezil oluyorlar. Bu yüzden çok sevdiğim ama satmaya ailem için mecbur olduğum kınalı kuzumu bende satılığa çıkarıcam. Hepiniz aeo sağlıcakla kalın.
yahyacım iyi güzel söyluyonda abi 40 yılın başı ya bi düğün olur yada allah geçinden versin cenaze olur bence sırf bunları düşünerek araba almak mantık işi değil yaw araba hem masraflı motor gibi değil motora 10 ytl benzin koyarsın 1 hafta binersin arabaya 20 ytl benzin koyarsın çarşıya gider gelirsin dayı bi motor tamirine girse 1 milyardan kurtulamazsın hep masraf yani dayı lastikleri değiştireyim desen 700-800 milyonun gider araba sana göre değil yahyam sen salla arabayı vazgeç bu sevdadan yanieski motorculardan kim kaldı yaw sende gidersen
ale: yinede hayırlısı olsun boşver takma sen görüşmek üzre..
Ali abi ben bayramın 2.ci günü akşam kısmetse istanbula gidiyorum malesef üzülerek söylüyorum Adana Mt buluşmasında olamayacağım 2-3 hafta yokum kısmet değilmiş napalım arkadaşlar kendinize iyi bakın sizi çok seviyorum gelince görüşürüz inşallah şimdiden bayramınızı kutlarım hepinizinde Hayali abi,Ali abi,Erkengel,Gökhan,Yahya,Üzeyir,Nihat,Hasan,Burak,Mahmut,Nihat,Serdar ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlarım ve abilerim Kadir Geceniz Mübarek olsun gelince görüşmek üzre Allah'a emanet olun :rendeer: :rendeer: :rendeer:
slm arkadaşlar hepiniz kandilini mübarek olsun akşam toplantı olursa inş görüşürüz
yagmurda yavaş gidelim yarım saat önce dolmuşun altına giriyodum teker kaydı:S allahdan bişey olmadı
ANTEP MT kadir gecenizin hayırlara vesile olmasını dilerim
arkadaşlar kızkardeşimi ziyarete geliyorum eşimle gaziantep e fakat bir sorun var izmirden antep e otobüs bulamadım o yüzdenki adana ya alabildim ordan aktarma ile gelecem sorun şu dönüş bileti bulamıyoruz.
ekim in 2 si veya 3 ü dönüş için izmir e yola cıkmamız lazım yokmu bir tanıdıgınız otobüs yazıhanelerinde mardin veya diyarbakırdan gelen otobüslerde olabilir. ricam rezerve ederseniz bu pazarda ben gelir bileti alırım.
tel 0535 447 42 77 cagrı yapın ben sizi ararım
izmirden hemşerinize yardım şimdiden teşekkürler...
ya kardes burdan bir kac firmaya sordumda yer yok yaa
teşekkür ederim saat20..30 adana ya dogru yola cıkıyoz bakalım dönüş mecaralı olacak galiba..