aha bu da ebeveynimiz![]()
siz ebeveynsiz dağılır gidersiniz.sahip çıkalım bari
nedemek gürselim bir sen gelmedın gitti bizim kapımız sızın gibi motorcu arkadaşlarımıza herzaman acık bu gecenın 03:00 da olsaarkadaşlar yanınıza gelen arkadaşlarla ilgilendiğiniz için bende sizlere teşekkür etmek isterim.sağolun:rendeer:
Serdar hayırlı olsun artık yarına ıslatırız bunuMillet yarın akşam gelmeyenin çükünü keserim:queen::queen::queen:
nedemek gürselim bir sen gelmedın gitti bizim kapımız sızın gibi motorcu arkadaşlarımıza herzaman acık bu gecenın 03:00 da olsa
tegu bir dahakı geldigin de saat:03:00 da gelmessen kabul etmem bak otobandan geri dönersın...![]()
üzeyir sen ya yağmura yakalanıyn yada doluya ölede resim çektirsene millet tatlı su motorcusu 2 oldu üzeyir ve gökhanhoşgeldin kardeşim .
cumaya allahtan bişey olmazsa geliriz inşallah ali kardeşim benim .:rendeer:
hasan sende gel ha kankim :rendeer:
üzeyircim güzel kardeşim hoşgeldin,Beeg nediyn sen yaw,Raffık o senin motoru güzel sürmenden kaynaklanıyı işte ben olsam pedallar gene çıkardım olmadı inip iterdim anasını satıyım la nasıl çıkmaz motor anlamıyımki ben :queen: :queen::queen::queen: Neyse yarın geliyimde gül yüzünü göriyim acık öpüldün bu arada yeri bahalımyaw yagmur sorun degilde ruzgar yordu beni zaten gavur dagini cikamadim bahcede gecirdim geceyi kuzenimde
üzeyircim güzel kardeşim hoşgeldin,Beeg nediyn sen yaw,Raffık o senin motoru güzel sürmenden kaynaklanıyı işte ben olsam pedallar gene çıkardım olmadı inip iterdim anasını satıyım la nasıl çıkmaz motor anlamıyımki ben :queen: :queen::queen::queen: Neyse yarın geliyimde gül yüzünü göriyim acık öpüldün bu arada yeri bahalım![]()
üzeyircim güzel kardeşim hoşgeldin,Beeg nediyn sen yaw,Raffık o senin motoru güzel sürmenden kaynaklanıyı işte ben olsam pedallar gene çıkardım olmadı inip iterdim anasını satıyım la nasıl çıkmaz motor anlamıyımki ben :queen: :queen::queen::queen: Neyse yarın geliyimde gül yüzünü göriyim acık öpüldün bu arada yeri bahalım![]()
kardesim yagmurdan goz gozu gormuyordu nasil gidim ben dua ediyorum gavur dagina kadar geldimmmm hemmm soforlugumden supen varsa pistlerde gorelimm
La yerri olm sende daha bide fırtına varmışda bilmem neymişde sen onu benim külahıma anlat hiç inanırmıyım olum hem diyelim ki fırtına vardı altındaki SUPER SPORT motor var onunla rüzgarı delemedinmi dicem alınacaksın şimdi bana![]()
![]()
ben senin sadece Allah bir dediğine inanırım sadece :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:abi ben seninle hayatta yarışamam korkarım sen çok akrobatik hareketler felan yapıyon ben korkuyom o yüzden sensin ağam sensin pekey sensin diyorum sadece kendine iyi bak diyorum öpüldün diyorum ESKİ MOTO GP cilerden kim kaldı bee :rendeer::rendeer::rendeer:
SENSİN ÜZEYİR SENSİN...:queen:
La yerri olm sende daha bide fırtına varmışda bilmem neymişde sen onu benim külahıma anlat hiç inanırmıyım olum hem diyelim ki fırtına vardı altındaki SUPER SPORT motor var onunla rüzgarı delemedinmi dicem alınacaksın şimdi bana![]()
![]()
ben senin sadece Allah bir dediğine inanırım sadece :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:abi ben seninle hayatta yarışamam korkarım sen çok akrobatik hareketler felan yapıyon ben korkuyom o yüzden sensin ağam sensin pekey sensin diyorum sadece kendine iyi bak diyorum öpüldün diyorum ESKİ MOTO GP cilerden kim kaldı bee :rendeer::rendeer::rendeer:
SENSİN ÜZEYİR SENSİN...:queen:
La höss sen allahın tosbaası şişko dümbelek seni heç gonuşmalı deelsin bi kere senin özrün gabaatinden daha böyük niye gelmedin la sen dün aşgamleyin toplantıya la hıı tossbaa seni daha gelmiş bide suç bastırıyı şuna bak la...::angry2:: ::angry2:: ::angry2::
ana sofu oglu ney mi ufluyor hadi canim o olsa olsa zurna uflerrrrr ama neyse genede sanatla ufrasmak iyidirişim cıkar demiştim sana da bukadar sayman dogru olmusmu ama :silent: senin gibi agzına alıp ney üfleyene yakısıomu![]()
hop dedik ne oluyor baklalim sofu ogluu kendine gel piste cik orda goruselim sonra konusursun):
ana sofu oglu ney mi ufluyor hadi canim o olsa olsa zurna uflerrrrr ama neyse genede sanatla ufrasmak iyidir
ne olsa zurnada sanattir dimi:![]()