[Gaziantep - MT]

yahu canına güvenip serdar abi nasıl vermiş motoru buna ben olsam bi hafta orda yatar gene canımı güvenmezdim:p

niye çokmu deli sürüyor motoru Ertuğrul sen baya bir tırsmışsın Buraktan kankan değilmi senin:queen:insan kankasına güvenmezmi yavv:queen:

Son düzenleme:
yyeni fotolar süper olmuş ellerinize ve emeğinize sağlık :rendeer::rendeer::rendeer:
ben dedimya bende bir işvar bu hafta diye tarih 20/082008 akşam üzeri saat 17:45 eve yaklaşmama 500 metre var bir kaç küçük çocuk bizim tabirimizle sıçan kopvalayan atıyorlar fitil yandı çocuklar bi gağıldı yolun ortasına biri bana doğru koşuyor ben bi korna çaldım daha panik yapan çocuk üzerime gelmeye daha hızlı başladı çare yok tık motoru yan yatırdım çocuğa vurmadık ama olan bana oldu sol elimin bileğini incitmişim ve avuç içlerim yaralandı allahtan başka bişi olmadı iyiki varsın kask diyorum kafam yere bi çarptı yüzüm yerde sürüklendi ama kaskımın sayesinde hiç bir şey olmadı .
nihayetinde bende motorumda şimdi iyi durumdayız dün hasanla aynı yerden geçiyoruz bi transit daha aynı yerde lastikmi patlamıştı bijonmu kesmişti öle bi durum vardı allah hepimizi kazadan beladan kaorusun( amin)

geçmiş olsun cigerim dikkat et:)

gaziantep mt bu akşam saat 21:00 da gözde tost evindeyiz herkesi bekliyoruz

Son düzenleme:
bu akşam gözde tost evi buluşma yerimiz saat 21:00 kır evinden yukarı dogru çıkarken sagda gözde tost evi var orada olacagız.Lütfen herkesi orda görmek istiyoruz arkadaşlar.Sonradan yan yattı,çamura battı,lastik patladı,şöför atladı gibi mazeretler istemiyoruzzzzz:queen::queen:

abi keşke dün karar verseydiniz bende kendimi ona göre ayarlardım bizim amca oğlu geldi istanbuldan ben gelemiyorum ama genede gelmeye çalışacağım kendinize iyi bakın görüşürüz

Raffık seni görende antebe gelicin sanar ha tehoog.....

sen uyurken geldi gitti bile :queen::queen::queen::queen:

bu akşam gözde tost evi buluşma yerimiz saat 21:00 kır evinden yukarı dogru çıkarken sagda gözde tost evi var orada olacagız.Lütfen herkesi orda görmek istiyoruz arkadaşlar.Sonradan yan yattı,çamura battı,lastik patladı,şöför atladı gibi mazeretler istemiyoruzzzzz:queen::queen:

sen naaptın olm yan mı yattın camura mı battın atladın mı neeetinn:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
velete bak la olm bak senin çükünü keserim ha!!! niye akıllı olmiyin la sen allahın şişkosu seni şoppara bak la...:queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
şşşşşt noluyo bakalım burda:bounce:Kim kimin çükünü kesiyo benim mekanımda:p:pBurak sende terbiyeli ol büyüklerine karşı seni keser suçuk yapar satarım sanra:cat:

slm arkadaşlar dün toplantı nasıl geçti ben gelemedim istanbulda oturan amcaoğlu geldi beraber gelicektik ama sonra işimiz çıktı kusura bakmayın

Anca kendime gelebildim :p
Antep MT ye misafirperverliği için teşekkürü, baya bi beklettiğimiz için özrü bir borç bilirim :p
Herşey için teşekkürler :rendeer:

Geçmiş olsun abi

cuma günü toplantıya gelemedim
çünkü haberim yoktu
cuma günü toplantı oldugunu bugün ögrendim

Geçmiş olsun abi

cuma günü toplantıya gelemedim
çünkü haberim yoktu
cuma günü toplantı oldugunu bugün ögrendim

yanımızdan kapattın geçtin görmedin mi gözde tost evinde bizi :silent:

Anca kendime gelebildim :p
Antep MT ye misafirperverliği için teşekkürü, baya bi beklettiğimiz için özrü bir borç bilirim :p
Herşey için teşekkürler :rendeer:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar