[Gaziantep - MT]

Hadi len sen halisünasyon görmüşsündür oğlum allahın şişko patatesi seni saçı sakalı ağarmış adamcağızın sana yalanmı söyliyecek la şişko tossbağa..:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
yanımızdan kapattın geçtin görmedin mi gözde tost evinde bizi :silent:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Yolda giderken saga sola bakmıyorum ondan görmemişimdir
direk yola bakıyorum
geçen gün saga bakıyodum 2 tane fıstık vardı baya bi baktım kamyon korna çalmasa altına girecektim..

direk yola bakıyorum
geçen gün saga bakıyodum 2 tane fıstık vardı baya bi baktım kamyon korna çalmasa altına girecektim..

serdar sen fazla bakma o zaman fıstıklara:queen:bırak biz bakarız senin yerine :queen::queen:

direk yola bakıyorum

serdar fıstıklara bakarken fıstık ezmesi olursun sonra ha demedi deme:cherry::queen: sen genede fıstıklara bakarken dikkatli ol emi geçmiş olsun:rendeer::wiinkk:

ya geçen pazar drift yarış antremanları var dediler hasan ben gökhan erkengel izmirli misafirler gittik ama bir buçuk saat bekledik elimiz boş döndük iptal olmuş dediler ya.
lakin biz hasan kankimle ta sonuna kadar gittik yolun döndük hasan bi bastı bende tozunu yuttum öle diyorum ama benim motorda 120 yi geçti ha . işte o günün yarışçıları biz olduk :cherry: birinci hasan ikinci ve aynı zamanda sonuncu ben madalya alamadık ama yinede güzel bir gündü

Son düzenleme:
Bacım mesajjj bırakacadııııııkkkkk:mrgreen:
Sinyal sesini bekliyorummmm.
bipppppppp
Mesaj bırakıyorummmmm..!
Millet cuma günü saat 20:30da gözde tost evinde buluşucuk oraya gelin..!
Mesaj anlaşılmadı???:silent:Tekrar bırakırmısınız.
Beni çileden çıkartmayın ulannnnn:pr::pr:
Mazeret kabul etmiyorummm.Herkes orda olacak:p:p:p
Görüşmek üzere

Bacım mesajjj bırakacadııııııkkkkk:mrgreen:
Sinyal sesini bekliyorummmm.
bipppppppp
Mesaj bırakıyorummmmm..!
Millet cuma günü saat 20:30da gözde tost evinde buluşucuk oraya gelin..!
Mesaj anlaşılmadı???:silent:Tekrar bırakırmısınız.
Beni çileden çıkartmayın ulannnnn:pr::pr:
Mazeret kabul etmiyorummm.Herkes orda olacak:p:p:p
Görüşmek üzere

Mesaj bırakmanı yiyim senin ben alllahını seviym senin ne güzel mesaj bırakıyın sen eyle aoff acık şey dicidim bu haftada nohut dürümü yimeye gedsek olmiyimi yaw her hafta tostmu yicik ammi :queen: :queen: :queen:

yaw hep toplanak diyonuz ama nedense gurup eksik oluyor her kes tam takir orda olsun ama bu arada benm daha yeni geldim yoldan toplam 950 klm re yol yapmisim yanlis hesaplamadiysam susan ogluna filan gittim ama donuste bir yagmur bir firtina bir dolu gelene kadar akla karayi sectim hatta geceyide osmaniyede gecirmek zorunda kaldim ama genede guzeldi

o zaman hani resimler üzeyir hele hoşgeldin. Yediğin içtiğin senin olsun yorum hele gördüğün güzelliklerden haber ver bari. Ağam bu cuma inş allahtan bir şey olmazsa tabikine geliriz. Yahu hakketen nohut yisek olmaz mı yavffff:)

o zaman hani resimler üzeyir hele hoşgeldin. Yediğin içtiğin senin olsun yorum hele gördüğün güzelliklerden haber ver bari. Ağam bu cuma inş allahtan bir şey olmazsa tabikine geliriz. Yahu hakketen nohut yisek olmaz mı yavffff:)

resimler insallah
2 gune kadar atarim gercekten guzel bir gei oldu 2 gece kaldim ama deydi diyebilirim hem otelde ucuzdu denize sifir ama tek yol cekilmiyor insallah gurupcada yapariz bir gezi bu arada motor yolda tik bile demedi hemde az yakiyormus bunu ogrendim

arkadaşlar yanınıza gelen arkadaşlarla ilgilendiğiniz için bende sizlere teşekkür etmek isterim.sağolun:rendeer:

yaw hep toplanak diyonuz ama nedense gurup eksik oluyor her kes tam takir orda olsun ama bu arada benm daha yeni geldim yoldan toplam 950 klm re yol yapmisim yanlis hesaplamadiysam susan ogluna filan gittim ama donuste bir yagmur bir firtina bir dolu gelene kadar akla karayi sectim hatta geceyide osmaniyede gecirmek zorunda kaldim ama genede guzeldi

üzeyir kardeş resimleri bekleriz yav yanlız başına sıkıcı olmadımı yol bu arada susan oğlunda günlük kaç paraya kaldın otelde

üzeyir sen ya yağmura yakalanıyn yada doluya ölede resim çektirsene millet tatlı su motorcusu 2 oldu üzeyir ve gökhan :p:p hoşgeldin kardeşim .
cumaya allahtan bişey olmazsa geliriz inşallah ali kardeşim benim .:rendeer:
hasan sende gel ha kankim :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar