Bayanı boşver Aliiiiiii23,07,2008 Tarihin de yapacagim adana ,mersin.alanya,antalya.fetiye.marmaris gezime katılacak(BAYAN )arkadaşlar aranıyor....
Bayanı boşver Aliiiiiii
Artçın olayım Aliiiiiiiiiii
Götür beni Aliiiiiiiiiii
Uçur beni Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Bayanı boşver Aliiiiiii
Götür beni Aliiiiiiiiiii
Uçur beni Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bayanı boşver Aliiiiiii
Götür beni Aliiiiiiiiiii
abowwwwwwwww
onlar nasıl hanek yorum
bari ortalik yerde yazma böyle yanliş anlaşilir sonra :queen::queen::queen::queen::queen::queen: hayali abiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bayanı boşver Aliiiiiii
Götür beni Aliiiiiiiiiii
mrbalar
bi anteplide burda
ya arkadaslar nerelerde yasakkı ??
bi çarşı tarafı yasak die biliorm ben...
mrbalar
bi anteplide burda
ya arkadaslar nerelerde yasakkı ??
bi çarşı tarafı yasak die biliorm ben...
o prestij sinemasının orada yasak diye biliyorum ben:bounce:
valla ben prestij sinemasının ordanda geçiyorum karagözede giriyorum polis amcalar bişey demiyor:queen:ama bikeresinde gene prestij sinemasının önünde geçip karagöze doğru gidiyorum arkamda dengesiz bir motor sürücüsü kafada kask yok daha doğrusu kask var ama kafada değil motorun aynasına takmış kask'kı heralde aynam kırılmasın falan diye:queen:takmış çok değerli olsa gerek aynası.:queen::queen:neyse polis dur dedi aha dedim yedik cezayı sağa çektim durdum baktım polis beni geçti arkamdaki dengesizi durdurdu niye takmıyon lan kaskını dedi abi aha kaskım dedi polis olum kafanda olacak o kask aynanda değil dedi bastı 55 ytl cezayı:queen:
valla ben prestij sinemasının ordanda geçiyorum karagözede giriyorum polis amcalar bişey demiyor:queen:ama bikeresinde gene prestij sinemasının önünde geçip karagöze doğru gidiyorum arkamda dengesiz bir motor sürücüsü kafada kask yok daha doğrusu kask var ama kafada değil motorun aynasına takmış kask'kı heralde aynam kırılmasın falan diye:queen:takmış çok değerli olsa gerek aynası.:queen::queen:neyse polis dur dedi aha dedim yedik cezayı sağa çektim durdum baktım polis beni geçti arkamdaki dengesizi durdurdu niye takmıyon lan kaskını dedi abi aha kaskım dedi polis olum kafanda olacak o kask aynanda değil dedi bastı 55 ytl cezayı:queen:
süper valla helal olsun pols amjalarıma:cat::bounce:
:queen::queen::queen:yani yani bazen polisler işe yarıyolar:queen:
aslında her zaman işe yarıyorlarda bizim işimize gelmedeğinden sefmioruz bazı davranışlarını yoksa herşey bizim iyiliğimiz için:bounce: