[Gaziantep - MT]

:queen::queen::queen::queen::queen:
Ben karagöze motorla girilmesi yasak biliyorum çünkü bidafa karagöze çıktım polis amcalar beni kuvaladı allah tan plaka yoktu vardıda asmadım ama şunun içinde olabilir kafamda kask yoktu :queen:

hoşgeldin:rendeer:

kafanda kask olmassa plakanda olmassa tabiki kovalar polis seni

arkadaşlar benim en uzun gezim oldu şiddetle tavsiye olunur.
1700 km ye yakın yol yaptık. tatlı mı tatlı bir gezi oldu.
amma velakin iki kişi gitmek biraz yoruyor hani(hayali abiye duyurulur)..
motorlarımız tık demedi maşallah..
bize yarenlik eden arkadaşım Ademi de saflarımıza katmış bulunuyoruz. bir kaç gün sonra ona motor bakacagız.
eee birde hamama giren terlermiş sen tut antepten antalyaya git yanmadan gel. yanmak lazım ara sıra,
ha birde fotolarda göbek olayı varmışşş
yok öyle bişey
tamamen medyanın uydurması. bende sadece motor deposunun üstü çizilmesin diye az bir yağ tabakası var.:cherry:
neyse arkadaşlar tatilden sonra bunları paylaşmamız ikinci bir güzellik.
iyiki varsınız...:rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
bize yarenlik eden arkadaşım Ademi de saflarımıza katmış bulunuyoruz. bir kaç gün sonra ona motor bakacagız.
eee birde hamama giren terlermiş sen tut antepten antalyaya git yanmadan gel. yanmak lazım ara sıra,
yok öyle bişey
tamamen medyanın uydurması. bende sadece motor deposunun üstü çizilmesin diye az bir yağ tabakası var.:cherry:

çok şükür sagsalim geldınız ya hasan acele fotoları beklıyoruz ve senı yanıma beklıyorum şişko:queen::queen::queen:

yok öyle bişey

hadi hadi yapmışın göbeği sende benim gibi inkar etme:queen::queen:
bu arada hoşgeldiniz döndünüz yuvaya sonunda :queen:en kısa zamanda resimleri görelim çabuk:queen:

Allaha yatın kalkın dua edin 1700 km lik bir geziyi türkiye şartlarında kazasız belasız tamamladık diye:mrgreen::p Sayın türk kaslı Hasan bey ve sayın bitli piyade komando Gökhan bey hoşgeldiniz. Ona göbek denmez değil mi türk kası canım o. Olmaz yani göbek möbek ne oluyo öyle balkonsuz ev mi olurmuş hiç:p
Şaka maka bir yana iyi eğlendiniz ve iyi vakit geçirdiniz inş. Resimleri bekliyoruz ha bir de gezi raporu topiği. Selamtle kalın.

millet akşama toplantı var mı??öslesedik yaw bi buluşalım bu akşam:cherry:

Gaziantep Alanya

Topic Açılmıştır. Videolarıda yakında eklerim işallah.

Son düzenleme:
Ellerinize saglık gökhanım çok güsel bi gezi olmuş:rendeer:Resimlerin devamını bekliyoruz.Kalın saglıcakla:bounce:

arkadaşlar ne güzel gezmişsiniz yav helal olsun imrendim valla paylaşım için sağol

vala hani derler yha ağız tadıyla bi gezi oldu aynen öyle olmuş muzlar felan:queen::queen:hasan abi o muzların arasındaki fotoya bittim ayrıca gökan abiciğim baya bi karizma fotoların var bide sigarasız olsalar:pnese sağ salim dönmüşsünüzx fotoların devamını bekliyoruzzz:queen:

Emeğine sağlık Gökhancığım. Resimler şahane gerisi bahane. Yalnızzzzzzzz o muzları yerken hiç mi boğazınıza durmadı insafsızlar. Adam ulan benim memleketimde motorcu arkadaşlarıma bir kilo alayımda beraber yiyelim der.:):p paylaşımın için teşekkürler daha nice gezilere inş.

Emeğine sağlık Gökhancığım. Resimler şahane gerisi bahane. Yalnızzzzzzzz o muzları yerken hiç mi boğazınıza durmadı insafsızlar. Adam ulan benim memleketimde motorcu arkadaşlarıma bir kilo alayımda beraber yiyelim der.:):p paylaşımın için teşekkürler daha nice gezilere inş.

abi ordan buraya muzmu gelir muz olur tuz:queen:burdan alırlar onlar:queen::queen:

Aslında Bu resmi atmayacaktım ama Son anda karar değiştirdim :)
Buda Yahayacığıma kapak olsun. Piyade kardeşim benim :)
dsc01309ie3.jpg

şimdi ne dememi belkiyorsun. Kocaman bir vaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvv mu :)
Only king muzların yeşilini alırlarsa ordan buraya kadart olgunlaşır muza hiç bir şey olmaz. Hatta tadı dahada güzel olur. Muzun bir özelliği durduğu yerde olgunlaşmasıdır. Allahın bir hikmeti işte. Gökhancım hani 1000 kadar resmin elbet hepsini veremezsinde him mi başka resim yok yahu hasanın verdiği resimlerin aynısı. hele bir yenilerini görek. Duruma göre değil vaaaaaaaaaaavvvvv vuahuahauauahauvvvvvvv derik tama yorum:p

Gaziantep İl Temsilcisi
şimdi ne dememi belkiyorsun. Kocaman bir vaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvv mu :)
Only king muzların yeşilini alırlarsa ordan buraya kadart olgunlaşır muza hiç bir şey olmaz. Hatta tadı dahada güzel olur. Muzun bir özelliği durduğu yerde olgunlaşmasıdır. Allahın bir hikmeti işte. Gökhancım hani 1000 kadar resmin elbet hepsini veremezsinde him mi başka resim yok yahu hasanın verdiği resimlerin aynısı. hele bir yenilerini görek. Duruma göre değil vaaaaaaaaaaavvvvv vuahuahauauahauvvvvvvv derik tama yorum:p

Bu muza o kadar kafayı taktınız ki korkuyorum başiniza bir iş gelecek meraktannn:queen::queen::queen::queen::queen:

Bu muza o kadar kafayı taktınız ki korkuyorum başiniza bir iş gelecek meraktannn:queen::queen::queen::queen::queen:

banada öyle gelio :queen:ayrıca karayılan abiciğim bnlar kaç gün kaldı orda oda var ayrıca gökhan abim dayanamaz hepsini yerdi görmedinmi motor kullandıkları yerde yiyorlardı bide bize getirdikliriyle mola yaptıklarını düşün:queen::queen:::gleam::::139::

Aslında Bu resmi atmayacaktım ama Son anda karar değiştirdim :)
Buda Yahayacığıma kapak olsun. Piyade kardeşim benim :)
dsc01309ie3.jpg

ne piyadesi kardeşim ben cendermeydim cenderme. Hemide cenderme komando yaaaaa.:mrgreen: Ben senin gibi allahın tuncelisinde piyadelik yapmadım ağam. Sen tuncelideyken bizde şırnak dağlarındaydık yorum tama:cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar