[Gaziantep - MT]

AYDEMİR dostum adamla anlaştık Mete özerbaş isimli biri büyük ihtimal perşembe akşamı çıkıcam yola ve cuma orda olucam gibi biraz takılıp motosikletle dönmeye düşünüyom çünkü pazar ölende istanbulda olmam gerekiyo.gelince sizleri nasıl bulubalirim bi söyleyin kısa bi süreliğinede olsa tanışmış oluruz.:cat:

AYDEMİR dostum adamla anlaştık Mete özerbaş isimli biri büyük ihtimal perşembe akşamı çıkıcam yola ve cuma orda olucam gibi biraz takılıp motosikletle dönmeye düşünüyom çünkü pazar ölende istanbulda olmam gerekiyo.gelince sizleri nasıl bulubalirim bi söyleyin kısa bi süreliğinede olsa tanışmış oluruz.:cat:

Merhaba ucanteneke5 cuma günü tam isabet olur cuma günü grub un toplantısı var. Tüm grupla tanışmış olursunuz. Bu arada motosikletide inceleme imkanımız olur. Şimdiden hayırlı olsun diyorum Allah pişman etmez umarım.

Gaziantep İl Temsilcisi

Hayırlısı olsun kardeş hakkında buraya gelirsen görüşüruz tel numarami özelden attım

görüşmek üzere....

Hayırlısı olsun kardeş hakkında buraya gelirsen görüşüruz tel numarami özelden attım

görüşmek üzere....

kısmetse yarın sabah ordayım AYDEMİR dostum zaten toplantınızda varmış hepinizle tanışma fırsatım olucak.
tel.nunu aldım ararım yarın sabah veya öylene doğuru.
görüşmek üzere.:cat:

Dandini Dandini dastana Danalar girmiş bostana eee eeee eee eeee

Son düzenleme:
hoşgeldin grandboss kardeş umarım en yakın zamanda seni aramızda görürüz.
gaziantep mt ye tekrar hoşgeldin. umarım kalıcı vede katılımcı olursun.

@grandboss Kardeş Aramıza Hoşgeldin En yakın zamanda Tanışırız işallah

tüm gaziantep mt arkadaşlarıma selamlar ramazan sonrası yanınızdayız kısmet olursa

Hoş geldin kardeşim alırız tabi neden almıyalım profılımde msn adresim mevcut eklıye bilirsin :cat::cat::cat:

aydemir ekibi genişletiyorsun bakıyorum böyle devam ederse size kapalı yol kalmayacak selamlar

saolun arkadaslar katılımcılık ta süphelerim varda(ehliyet yok):pale: kalıcıyım ama:queen::queen:

grandboss kardeş hoşgeldin umarım güzel zaman geçiririz
ben de yeni sayılırım
senin gelmen iyi oldu ben de çömezlikten kurtulmuş oldum
:)

saolun arkadaslar katılımcılık ta süphelerim varda(ehliyet yok):pale: kalıcıyım ama:queen::queen:

Merhaba grandboss Grup'a girdikten sonra bir şekilde sana ehliyet aldırırız merak etme hem grupda tek ehliyeti olmayan sen değilsin :):) Ha bu arada grup içinde devrecilik sözkonusudur üst devrelerle iyi geçinmeniz önemle rica olunur :queen:

Merhaba grandboss Grup'a girdikten sonra bir şekilde sana ehliyet aldırırız merak etme hem grupda tek ehliyeti olmayan sen değilsin :):) Ha bu arada grup içinde devrecilik sözkonusudur üst devrelerle iyi geçinmeniz önemle rica olunur :queen:

herkesle iyi geçinirim sorun olmas aydemir abiyle tanısma fırsatım olmadı hiç msn de müsait olmuyo heralde:silent::salut:

dsc00807fs7.jpg

dsc00812id1.jpg

:queen::queen::queen::queen::queen:

nasıl olmus arkadaslar yakışmısmı?

Son düzenleme:
Kız gibi maşallah ön maşalardaki reflektörlerden bende istiyorum ona göre :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
grandboss hoşgeldin nerde otiriyin sen yaw Mt'ye hoşgeldin Buarada bende reflektor isterim alırken banada haber verin komple motoru reflektor ile kaplatacam hatta.. hem toptan alırsak daha uygun alırız hehehehe....:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar