Gaziantep mt üc kafadar yollarda

slm arkadaslar bız gazı antep mt gurubundan uc arkadas salton (gokan)grandbos(burak)ve ben ımkansız 27(üzeyir) yıne bır pazar gunu yerımızde duramadık ve o soguga ragmen yol yapmaya karar verdık hem gokan ve benım ıcın yol olucaktı hemde aramıza yenı kad,tılan burak arkadasımız ıcın uzun yolda yapması gerekenlerı ogrenıcektı neyse ben fazla konusmıyayım resımlerın tadını cıkarın
dsc00019we2.jpg
[/URL][/IMG]

dsc00021bv6.jpg
[/URL][/IMG]

ıste burak ve gokan arkadasımız soldakı saton sagdakıde burak ve benım motorum

dsc00025bp8.jpg
[/URL][/IMG]

yolda fotograf cekecek bırını bulamadıgımız ıcın makınayı yere koymak zorunda kladık

dsc00028fi2.jpg
[/URL][/IMG]

gokan arkadasımız viraja yatmaya hazırlanırken

dsc00031fs0.jpg
[/URL][/IMG]

iste buda o guzel virajlardan birtanesi

dsc00036pq6.jpg
[/URL][/IMG]

iste buda ben nasıl ama nasıl karız matık duruyorum dımı .):)

dsc00037pm6.jpg
[/URL][/IMG]

ve 100 klm yaptıktan sonra aclık hıssetmeye basladık ve marrasa yakın bır yerde yemek molası

dsc00038ua4.jpg
[/URL][/IMG]

iste buda burak arkadasımız nasıl acıkmıs dımı ama

dsc00040dz1.jpg
[/URL][/IMG]

ve lokanta cıkısı gokan ve ben

dsc00041nt8.jpg
[/URL][/IMG]

dsc00042xb4.jpg
[/URL][/IMG]

hava baya karardı ve gokan arkadasımızın motoru ufak bır arıza yapınca gerı kalna yolu yavas gıtmeye karar verdık

dsc00048ud2.jpg
[/URL][/IMG]

gokan arkadasımızın montu nasılda parlıyor dımı

dsc00051gn3.jpg
[/URL][/IMG]

bu da burak ve bben usumus garıbım

dsc00052ih9.jpg
[/URL][/IMG]

hava baya sogudu ve antep donusu yamac oba koyu imamı olan abımın evıne gıdıp ısınmak ıstedık tessekkurler huseyın abı

dsc00053pj4.jpg
[/URL][/IMG]

ve buda beım yakısıklı yıgenım

dsc00054aa2.jpg
[/URL][/IMG]

gokanla ben cocuklugumuızu hatırlayınca yıgenımın trenını alp oynamayua basladık

dsc00055kj1.jpg
[/URL][/IMG]

ve bıraz ısındıktan ve caylarımızı ıctıkten sonra tekrar yollara koyulduk

dsc00058hv0.jpg
[/URL][/IMG]

ve son buda aksamın o satınde trafık subenın onunde son bır foto cektırmek ıcın duruyoruzz

dsc00059qm3.jpg
[/URL][/IMG]

bızden bu kadar ınsallah begenmıssınızdır hava bıraz soguktu ama motorcuyu ne durdura bılırkı dımı ama kıb bybyb (imkansiz27 den selamlar)

abi resim boyutları çok küçük göremiyorumm bu ne avatar gibiiiii

Gökhan üzeyir ve burak güzel paylaşımmm İÇİN TEŞEKKÜRLERR

Son düzenleme:
Son düzenleme:
burak sen nerelere gidermişin bak sen orta okul arkadasımla karsılastım :queen:

ben atalay kayhan sanırım maraş yolundaydınız maraş tarafına gelırseniz goruselim...:cat:

ben atalay kayhan sanırım maraş yolundaydınız maraş tarafına gelırseniz goruselim...:cat:

Bak Sen şu tesadüfe. :)

İşallah geliriz ama mart aylarına doğru pek gezebileceğimizi sanmıyorum ben bu gezide azımın payını aldım.

nasılsın atalaycım ne tasadüf böyle karsılastık geliriz inşallah kib:rendeer:

güzelmiş antepin oraları :D sizde bizim mt-ekişehir'dki gibi plakalarınız aynımış :D biz 3 TF'ciler siz 3 B'ciler :D kazasız sürüşler :D

seyhan nasıl motor ya ? uzun yolda. görmüşken soriyim. bi depo kaç km gidiyo gökhan kardeş ?..

bu arada antep eskişehir'den selamlar ben sinan :)

Gaziantep İl Temsilcisi
Bensiz nerelere gittiniz bakayım siz :queen::queen: sizi gidiler sizi gercekten de baya eglenmişe benziyorsunuz arkadaşlar gökhan hayran kaldım viraja yatışina:p:p:p

bildiğim kadarıyla 125 seyhanlar 100km ye 2.5 Litre benzin harcıyor. buda pek bişey harcamaz. 2.8 falan harcaya bilir. Bu arada gezi güzel olmuş. Ellerinize motosikletlerinize sağlık. Arasıra böyle gezi yazıları iyi oluyor.

Heyy yawrum bea :) uLen Benm motor dan da war içim bi tuhaf oldi wallaa :)

Adana İl Temsilcisi
buldunuz güzel havayı geziyorsunuz.çok eğlendiğiniz belli.tekerinize sağlık.sevgilerimle.

komşu elinize sağlık iyi gezmişsiniz krosa nezaman terfi edeceksiniz.

dikkatimi çekti yeşil motorlu arkadaş viraja yatarken dizini baya açmış ama diz kapağında koruma yok motor bi yatsa yazık olcak dizliği olsa neyse :) neyse güzel gezi Allah kazadan korusun...

Benim Len kanka Benim :)

komşu elinize sağlık iyi gezmişsiniz krosa nezaman terfi edeceksiniz.
Merhaba abi , İşallah en yakın zamanda kros a geçiyoruz asvalt bizi bozuyo zaten.
dikkatimi çekti yeşil motorlu arkadaş viraja yatarken dizini baya açmış ama diz kapağında koruma yok motor bi yatsa yazık olcak dizliği olsa neyse :) neyse güzel gezi Allah kazadan korusun...

ahh ahh bir insan dizliğini bu kadarmı ararmış. Siz siz olun uzun yolk yapacaksanız dizliğinizi mutlaka yanınıza alın. Yok kabaymış, dizimde kötü görünüyomus, çevre bana bakıyomus geçin bunları soğukta dizliği o kadar çok arıyorsunuzki.

güzelmiş antepin oraları :D sizde bizim mt-ekişehir'dki gibi plakalarınız aynımış :D biz 3 TF'ciler siz 3 B'ciler :D kazasız sürüşler :D

seyhan nasıl motor ya ? uzun yolda. görmüşken soriyim. bi depo kaç km gidiyo gökhan kardeş ?..

bu arada antep eskişehir'den selamlar ben sinan :)

o seyhan benım ama seyhan degıl kanunı bu arada bır depoyla 450 500 arası gıdıyor goruslerın ıcınde tsklr

Bensiz nerelere gittiniz bakayım siz :queen::queen: sizi gidiler sizi gercekten de baya eglenmişe benziyorsunuz arkadaşlar gökhan hayran kaldım viraja yatışina:p:p:p

alı abı hatırlarsan senın yanına gelmıstık ısın vardı ama genede bızı agırladıgın ıcın tsklr ınsallah bır dahakı sefere beraber gıderız

kardes senıde aramıza beklerız ıcının gıtmesıne gerek yok ama gercekten baya hos bır gezı oldu ınsallah bır dahakı sefere hep beraber gurupca gıderız

bildiğim kadarıyla 125 seyhanlar 100km ye 2.5 Litre benzin harcıyor. buda pek bişey harcamaz. 2.8 falan harcaya bilir. Bu arada gezi güzel olmuş. Ellerinize motosikletlerinize sağlık. Arasıra böyle gezi yazıları iyi oluyor.

bu arada benım motor 150 kanunı ama gercekten ınsanı yolda yormuyor yanı sevenlere tavsıye ederım

Son düzenleme:
Vay vay vay kardeşlerime bak sen ne zaman oldu ya bu kaçamak bu arada Burak harika sevimli çıkmışsın Pis çinli seninde gözlerin parlamış ha bir ara unutma o viraj tekniklerinden öğrenmek isterim:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar