- Konu Yazar
slm arkadaslar bız gazı antep mt gurubundan uc arkadas salton (gokan)grandbos(burak)ve ben ımkansız 27(üzeyir) yıne bır pazar gunu yerımızde duramadık ve o soguga ragmen yol yapmaya karar verdık hem gokan ve benım ıcın yol olucaktı hemde aramıza yenı kad,tılan burak arkadasımız ıcın uzun yolda yapması gerekenlerı ogrenıcektı neyse ben fazla konusmıyayım resımlerın tadını cıkarın
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

ıste burak ve gokan arkadasımız soldakı saton sagdakıde burak ve benım motorum
[/URL][/IMG]
yolda fotograf cekecek bırını bulamadıgımız ıcın makınayı yere koymak zorunda kladık
[/URL][/IMG]
gokan arkadasımız viraja yatmaya hazırlanırken
[/URL][/IMG]
iste buda o guzel virajlardan birtanesi
[/URL][/IMG]
iste buda ben nasıl ama nasıl karız matık duruyorum dımı .)
[/URL][/IMG]
ve 100 klm yaptıktan sonra aclık hıssetmeye basladık ve marrasa yakın bır yerde yemek molası
[/URL][/IMG]
iste buda burak arkadasımız nasıl acıkmıs dımı ama
[/URL][/IMG]
ve lokanta cıkısı gokan ve ben
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
hava baya karardı ve gokan arkadasımızın motoru ufak bır arıza yapınca gerı kalna yolu yavas gıtmeye karar verdık
[/URL][/IMG]
gokan arkadasımızın montu nasılda parlıyor dımı
[/URL][/IMG]
bu da burak ve bben usumus garıbım
[/URL][/IMG]
hava baya sogudu ve antep donusu yamac oba koyu imamı olan abımın evıne gıdıp ısınmak ıstedık tessekkurler huseyın abı
[/URL][/IMG]
ve buda beım yakısıklı yıgenım
[/URL][/IMG]
gokanla ben cocuklugumuızu hatırlayınca yıgenımın trenını alp oynamayua basladık
[/URL][/IMG]
ve bıraz ısındıktan ve caylarımızı ıctıkten sonra tekrar yollara koyulduk
[/URL][/IMG]
ve son buda aksamın o satınde trafık subenın onunde son bır foto cektırmek ıcın duruyoruzz
[/URL][/IMG]
bızden bu kadar ınsallah begenmıssınızdır hava bıraz soguktu ama motorcuyu ne durdura bılırkı dımı ama kıb bybyb (imkansiz27 den selamlar)

ıste burak ve gokan arkadasımız soldakı saton sagdakıde burak ve benım motorum
yolda fotograf cekecek bırını bulamadıgımız ıcın makınayı yere koymak zorunda kladık
gokan arkadasımız viraja yatmaya hazırlanırken
iste buda o guzel virajlardan birtanesi
iste buda ben nasıl ama nasıl karız matık duruyorum dımı .)
ve 100 klm yaptıktan sonra aclık hıssetmeye basladık ve marrasa yakın bır yerde yemek molası
iste buda burak arkadasımız nasıl acıkmıs dımı ama
ve lokanta cıkısı gokan ve ben
hava baya karardı ve gokan arkadasımızın motoru ufak bır arıza yapınca gerı kalna yolu yavas gıtmeye karar verdık
gokan arkadasımızın montu nasılda parlıyor dımı
bu da burak ve bben usumus garıbım
hava baya sogudu ve antep donusu yamac oba koyu imamı olan abımın evıne gıdıp ısınmak ıstedık tessekkurler huseyın abı
ve buda beım yakısıklı yıgenım
gokanla ben cocuklugumuızu hatırlayınca yıgenımın trenını alp oynamayua basladık
ve bıraz ısındıktan ve caylarımızı ıctıkten sonra tekrar yollara koyulduk
ve son buda aksamın o satınde trafık subenın onunde son bır foto cektırmek ıcın duruyoruzz
bızden bu kadar ınsallah begenmıssınızdır hava bıraz soguktu ama motorcuyu ne durdura bılırkı dımı ama kıb bybyb (imkansiz27 den selamlar)