Gaziantep MT Adana da iftarda..........

abi benim motoru al geriye kalanıda ayda 500 taksitle öderim nasıl uyarmııı benim motorun piyasası 11-12 milyar arasında değişiyo biliyonn sen yabancı değilsin 11'den sayarızz:queen:

Gaziantep İl Temsilcisi
hakan iyi teklif bence kabul et kaçirma bu fırsatı sonra iso cayar mayar...:p:p:p

valla senın hayabusa ünlu oldu artık kesın satılır...

iso senin motor 11 -12 ederse desene bizim ki 44-45 eder. nese vazgeçtim bu şartlarda satmıyorum :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam Arkadaşlar Ya Ben Siizn Aranizda Olmayi Isterdim Ama Onemli Bi Mazeretim Olunca Araniza Katilamadim Inş Başka Bir Zman Hepinizle Tanişiriz Arkadaşlarr

Bana anlatacak bişe kalmamıs zaten resimlerden nasıl süper bir organizasyon olduğu ortada. Emeği geçen herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özellikle iso ve Hakan abiye bu organizasyonda büyük emekleri var.

emeği geçen herkese saygılar sevgiler
ne güzel di mi
arada bir çıkar yok menfaat yok
insanlar birbiriyle arkadaş oluyorlar
helal olsun hepimize:wiinkk:

ALİİİİİİ ALİİİİİİİİİİİİ Senin alacağın olsun yapılırmı abi bu ya kadayıfı bana yaptırdın etleri kebaplarıda göstereee göstere adanaya süzüldün ALLAH büyük şu Ramazan ayı biter bi kontak açarsam biliyorum ben sana yapacağımı....

Şaka bir yana can arkadaşlarım benim çok harika bir gezi,güzel bir iftar yapmışsınız ADANALI ARKADAŞLARINDA sizlerinde emeğine yüreğine tekerine sağlık daha ne diyeyim abi...
Hani ne diyorlardı onlar
ADANALIYIK
ALLAHIN ADAMIYIK
ŞALGAM İÇERİK
BİCİ YERİK
Aha gerisini bilmiyorum işte onuda adanalı sevgili arkadaşlarım tamamlasınlar
ALLAHA emanet olun kalın sağlıcakla

hakan abinin makınesinden

resim205ko8.jpg

resim204xe9.jpg

resim203mn4.jpg

resim193cd0.jpg

ressam tatlıya düşecek gibi bakıyorsun o ne biçim bakış öyle.:queen::queen::queen:

grnt004jc8.jpg

grnt002uh9.jpg

Valla bende birtek bu resimler vardı yinede ekleyim dedim :)

Son düzenleme:
ArkadaşLar çok güzeL bir aktivite oLmuş sıcak samimi görüntüler beLLi ki eylenceli keyifli zamanlar geçirmişsiniz emeginize saqLık...

vallaha aranızda olamadıgıma cok üzüldüm.. inşallah başka yemeklerde veya başka gezilerde görüşmek dileğiyle.. EMEĞİNİZE SAĞLIK...

Kadayıfın karşısında o cep telefonlarını neden tutuyorlar biliyormusunuz? Kadayıf resmen konuşuyordu çıtır çıtır. onu dinletiyorlardı. :)

cok güzel eglenmişsiniz arkadslar kısmet olsaydı bende gelicektim ama tanısmak bile kısmet olmadı

Harika bir akşamdı fotolardan sonra (özellikle tatlının fotoları) butür organizasyonların dahasık olacağı kesin diyorum,yanlız gerçekten emeği geçen herkese tekrar teşekkürler sadece tekrarı için yer ve zaman bekliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar