Arkadaşlar her zamanki gibii uykuda olduğumdann resimleri biraz geç yayınladım galiba kusura bakmayın bi de ayrı ayrı makinalarla çekiğim içinn resimler ve yorumlar biraz karışabilir
İşte iftara katılan motorlardan bir kaçıı benim motorda hayabusa gibin duruyon vallah hakan abi çek motoru benimki sönük kalıyo yanında dedi ama gaddar bi adamım çekermiyimm hayabusada ne olikiii:queen:
Antep-Osmaniye-Adana mt'li motordaşlarım kankak yok dediğinizi duyar gibiyimm ama onunla ilgili hain planlarımm var hettori hanzo kılıcımı çektim bekliyomm
Ulen kros bi adama bu kadar yakışır yaa yalnız birazz büyük gibi be daha küçüğünü almak lazım ayakların yere basmıyoo
Burdada durum değerlendirmesi yapıyozz aynı zamanda kaynaşıyoz koklaşıyozzz pardonn sadece kaynaşıyozzz :queen:
Adam hem iftar saati orda olmaz gelir 10 dakka sonra kayınbabam ölüyomuş acil gitmem lazım der ortalıkta görünmezzz sonrada millet vekili gibin poz verir hasta eder benii
Tam ayağa kalkıp günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapacaktımki gördüğüm tatlıyla nutkum tutulduu Arizona kertenkelesi gibi yalana yalana geri oturdum yerime:queen:
Buda tatlıda bana sıra gelmesini beklerken gözlerimdeki ışığa bakarmısın yav ben böyle bi adam deyilim ama fotolar işte yalnış tanıtıyo insanlara benii
Bu resimde kendi motoruma aşık oldum beaaa
Tatlıyı götürüyozz kankamla furkanda küçük emrah triplerine girmişş fondaa acılı bi müzik çalıyo sankii ( yaraaalıyımmmmm yarraalıııııı kimssesiizzzzzzz yalnızıımmmmm ) :queen:
Kankam la barıştık ve aşkımızı tazeliyozzzz
Daltonlar gibi oldu büyükten küçüğeee hakan abi tekerin düz bassın süper vallaha Bu arada yağtığın hayabusa şovvv süperdiii
Yemekler hazırlanıyoo herkes kedi ciğer muhabbeti gibi etrafındaaa Kadir abinin oğlu furkann yemeklere bakamıyooo çok şirin bi çocuk hem motoru hem kendisi bide kullanıyokii görmeyinn gitsinn süper valla Allah bağışlasın Kadir abii
Aydemir abi can havliyle yemekleri hazırlamaya çalışıyooo yoksa etrafındakiler onu yiyecekk durum vahimm ortam tedirgin açlık basmış zatennn aydemir abinin eli ayağı dolaşaraktann yeemekler hazırlanıyoo ama Ellerinizze sağlık süperdi vallaha
İşte patlıcan kebabı adı doğruysa tabii ben bilimiyomm aklıma geldii böyle bi lezzet ve sunum hiç biyerde yok hasan usta felan hikayeee adamlar bu işi aşmızz
Kebapçı ustamız better abii adam bize yemek yetiştirecek diye kendisi yiyemedi gözümden kaçtığını zannetme abiii emeğine sağlıkkk:rendeer:
Grup foto için toparlanıyoo
Abi çok keyifli bi gündüü emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederimmm ilk fırsatta bizde gelecez inşallah SAYGILAR