sevgili arkadaşım neden alınıyorsun seninle alakası yok onlar kendilerini bilir bide sanat'a saldırana saldırım kusura bakma herkez haddini bilecek emeğe saygı olacak öyle atıp tutmak yok sen neden alındın anlamadım rahat ol boşver forum'dan neden atılasın onuda anlamadım biraz açıklayıcı olmak istersen buralardayız yada gönlünce....sürekli bir saldırı var kimilerinde. sonra da sanattan, sevgiden bahsediliyor. birileri izliyorsa atsın beni bu forumdan.
herkesin eline sağlık.
sürekli bir saldırı var kimilerinde. sonra da sanattan, sevgiden bahsediliyor. birileri izliyorsa atsın beni bu forumdan.
herkesin eline sağlık.
ben ünlü bir şair sanmıştım.valla bravo.kız arkadaşıma yolladım direk,kız ağlamış![]()
valla moda dan kastını bilmem ama bu foruma bir ara abone olmuştum yazdığım bir yorum ve ardından hissettiğim gergin havadan dolayı. hatta galiba bir ara silindi galiba motosikletçi şarkısını beğenmediğim için. uzun zamandan beri izliyorum aslında.son günlerin modası.!!!! Niye burda olduğunu bilmeyip neden gideceğini de bilemeyn bir arkadaş daha