Gaz yağını İzmir'de bulursam altın niyetine satıcam. Yardım ediverin gari.

Yok yok yok arkadaş. neremi açayım nereye gideyim yok. şeytan diyor varille getir kara borsadan sat. Var mıdır İzmir'de bulabilceğim bir yer dostlar ?

Hemen yardımcı olayım :) Şirinyer İşçievleri lambalarda Teknosa'nın hemen yanında inşaat malzemeleri satan bir dükkan var, Ulubey'di galiba adı..Orada var..1,5 litresi 7-8 liraydı galiba..

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Bende 5 lt var. Soba yakmakta ve zincir temizliğinde kullanıyorum.

ahe

Buca bp karşışı boyacıda var litresi 4 lira ayak yap litresini 3e alırsın

Özel izmir hastanesi yanındakı benzinlikte vardı en son litresi 5 tl gibi bişeydi. Geçen sene almıştım. maps'den bakmak istersen @38.4225059,27.1523 yeri tam olarak bura.

Basmaneden tepecik devlet hastanesine giderken, yenişehir emniyete gelmeden önce opet'te vardı satışı. bi bak oraya

Hemen hemen her nalburda olur bu. Veya ayakkabı malzemeleri satan yerlerde filan bulabilirsiniz. Litresi 2 lira mıydı neydi.

Tabi tabi onca motorlarin zinciri gazyagi ile temizledim hep ayrica kullanim kilavuzuna bakarsaniz ya kerosen (gazyaginin islenmis hali) ya da ozel spreyleri kullanin yazar genelde. Bulamazsak mazot ile giticez artik. Bugun bana yakin olan yerlerden itibaren bakmaya baslicam sonucu buraya yazarim dostlar.

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
dostum sen nereden temin ettin acaba ?

Ucyol metronun orda oturuyorum. Yakinda olmasa da onemli degil gider alirim yeter ki bulayim

Bizim burda sobacılar var. Soba, kazan, soba altlığı vs satan yerler. Bildiğin pompası var kaç litre istersen basıyor veriyor. Ama yazın bulamazsın. Malum sezonluk iş.
Bir de odun kömür aldığım satıcı da söyledi gazyağı bulunur diye.
Bulamazsan eğer bir iki güne kadar, haber et, alır yollarız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar