Gaz yağını İzmir'de bulursam altın niyetine satıcam. Yardım ediverin gari.

benım aldıgım yer ızmırde kemalpaşaya dogru gıderken bp var kocaman yazıyo gazyagı bulunur dıye ordan alıyom s vıraja gelmeden hemen once

bende kadıköy civarında arıyorum bi türlü bulamadım , kadıköy civarı yada üsküdar da gaz yağı bulan biri varsa yazarsa sevinirim
zinciri temizlicem bulamıyorum , internette var ama kargoda gelirken dökülme riski çok yüksek , malum kargocular kutuları gelişi güzel sallıyolar atıyolar sağa sola

Gazyağ ile temizledin mi hiç?

Evet sürekli kullanırım. Ufak bir bidonda sürekli bulundururum. Amaç yağı pisliği kiri sökmekse gaz yağı gayet iyi. Fakat bulunamıyorsa mazotta iş görür.

Gaz yağı normalde mazottan ucuzdur. Ama parekende alımlarda (öyle 1-2 litre gibi) daha pahalıya gelebilir.

Evet sürekli kullanırım. Ufak bir bidonda sürekli bulundururum. Amaç yağı pisliği kiri sökmekse gaz yağı gayet iyi. Fakat bulunamıyorsa mazotta iş görür.

Gaz yağı normalde mazottan ucuzdur. Ama parekende alımlarda (öyle 1-2 litre gibi) daha pahalıya gelebilir.

Dostum, Ben yıllarca hep gazyağ ile temizledim. Geçende bulamadım mazot aldım. Pişman oldum. Tamam temizliyor (gaz yağ kadar değil) ama motor bütün yapış yapış oluyor mazot sanki yağlı ya. hiç tavsiye etmiyorum mazotu o yüzden. gaz yağ gibisi yok...

DKN

bulursan açıkta eline alıp götürme. kapıp kaçabilirler

Mazot diş fırçası kauçuklu gres
Sorun yok..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------

İnternetten sipariş verin eve kargo ile yolluyorlar uğraşmayın dükkan dükkan gezerek.

http://www.yagcarsisi.com/gaz-ya%C4%9Fi-b%C4%B0don-1-lt-2
http://www.yagcarsisi.com/gaz-ya%C4%9Fi-b%C4%B0don-3-lt-2

Çüş.. Bu ne lan !!

JP-4 mü satıyor bu amcalar..

Evet dostlar bikaç gündür muzdarip olduğum meseleyi çözmek için evime yakın olan yerden çıktım, tavsiyelerin çoğunun olduğu buca-şirinyer tarafına gittim ve tek tek baktım garantileyim diye kendimi.

Hemen yardımcı olayım :) Şirinyer İşçievleri lambalarda Teknosa'nın hemen yanında inşaat malzemeleri satan bir dükkan var, Ulubey'di galiba adı..Orada var..1,5 litresi 7-8 liraydı galiba..

ilk durağım burasıydı, burada buldum litresi 7 lira

Buca üçkuyular meydanda pamukkale acentesinin olduğu sokaktaki baharatçıda var

Buraya uğradığımda ellerinde kalmadığını söylediler

Buca bp karşışı boyacıda var litresi 4 lira ayak yap litresini 3e alırsın

Buraya da uğradım gelmişken en uygunu burasıydı litresini 4 liraya buldum sahiden ki burdan aldım.

Diğer yer tavsiye eden dostlarım İzmir içinde neresi olsa kabulümdür, menemen kemalpaşa biraz uzakta kalıyor ama zorda olursam diğer bornova, özel izmir hastanesinin oradaki ve basmaneyi not ettim oralar da aklımda artık. Yardımcı olan fikir veren tüm dostlara çok teşekkürler.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Doğru ürünü yanlış yerlerde ararsanız bulamassınız. Oto sanayi siteleri icinde yağ toptancıları olur, onlarda katti suretle bulunur.
İstanbul / Anadolu yakasında bulamayanlar icin tarif edim. Kadosan sanayi sitesinde ( Dudullu ) Sanayi nin tam göbeğinde yağ toptancısı bulunuyor. Onda her daim bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar