Evet şimdi baktım da wd40 gazyağından daha iyi sonuç göstermiş oring altına geçmeme konusunda.o ringli zincirlere solventle temizlik yapmayın diyorlar. ben sadece su tutuyorum.
öyle yapış yapış bir katman vs olsa mazot vs kullanmayı anlarım da genelde temiz kalıyor zincir.
WD40 balataya bulaşırsa arka freni unutun!!Evet şimdi baktım da wd40 gazyağından daha iyi sonuç göstermiş oring altına geçmeme konusunda.
Hatırlatma için teşekkürler, bilmeyen arkadaşlar olabilir. ASLA frenlere bulaştırmayın.WD40 balataya bulaşırsa arka freni unutun!!
Merhaba @yarko bey. İlginizi çeker mi bilmem ama konu ile alakalı Barkın beyin şöyle bir videosu mevcut. Ve ben ona olan saygımdan ekleme bile yapmayacak, cümle kurmayacağım.
Onu kaybetmemizin üzerinden neredeyse on sene geçmiş olmasına rağmen ne zaman malum platformu açsam, gözüm hala onu arıyor. Hep anılacak, hep sevileceksin. Huzurlu uyu AEA.
Abi dozu kaçırırsalar lastik yanaklarına gelme ihtimali çok yüksek, mazot ile fırçalayıp kuru bir bezle temizlemek en sağlıklısı.Mazotu neden zincirden temizliyorsunuz ki? Mazot bir tür yağ zaten. Beklerseniz kendisi de uçar. Yada bezle silin gitsin. Çok basit.
Temizlemeden yağ sıkarsan nüfuz etmez. Özellikle yapışan sprey yağlar. Eline bile bulaşınca sabunlamadan gitmiyor mazotun yağı.Mazotu neden zincirden temizliyorsunuz ki? Mazot bir tür yağ zaten. Beklerseniz kendisi de uçar. Yada bezle silin gitsin. Çok basit.
Hocam korkutma bizi lütfen.Öncesinde bir kova ilik suya daldirarak islattigim dogal süngerime en kaliteli arac sampuanlarindan döktükten sonra yogurarak bolca köpürtüyor ve Helganin islak dolgun gövdesine askla dokunmaya basliyorum. Kardan kovanini temizlerken haz ile titreyen Helgama romantik sözler söyleyerek onu aska boguyorum.
Not: Helgamda zincir yok
Okan abi Helgalar'ın yüzde onu kadar bizi sevsen, speisewirtscharft'tan rote grütze getirirdin gelirken. Şaft'ımız yok diye mi az seviliyoruz anlamadım ki.@Okan Sinan Ocan
Hocam korkutma bizi lütfen.![]()