Gaz Volga Araç Arıyorum

Arkadaşlar merhaba ,

Rusların makam aracı olan Gaz Volga otomobillerini duyanlar vardır , bu otomobiller bir dönem Türkiyedede kullanıldı ve hala tek tük bulmak mümkün , özellikle karadeniz bölgesinde bu omotobillerden olduğunu duymuştum , acaba çevresinde bu otomobilden duyan gören varmı ? Satışa uygun ve yasal olarak trafiğe çıkabilecek bir araç arıyorum ,

Aracın temsili resimleri ;

images

images

Bu aracı''Gara Volga'' Azerbaycan'da bir süre kullanmıştım.O dönemin Chevrolet Rus taklididir.Sağlam,fakat çok ağır ve benzin tüketimi çok yüksek
araçlardır.Orada benzin çok ucuz,sorun değildi.
Duyduğum kadarıyla,Rusya'da da artık üretilmiyormuş.Parça sorunu yaşarsın.

Bu aracı''Gara Volga'' Azerbaycan'da bir süre kullanmıştım.O dönemin Chevrolet Rus taklididir.Sağlam,fakat çok ağır ve benzin tüketimi çok yüksek
araçlardır.Orada benzin çok ucuz,sorun değildi.
Duyduğum kadarıyla,Rusya'da da artık üretilmiyormuş.Parça sorunu yaşarsın.

6 sene Ruslarla yaşadım o yüzden parça sıkıntım olmaz hocam , Ayrıca üretimi durmuş olsada sovyet zamanında Rusların 7 nesline yetecek kadar parça üretildiği için parça bulmakta zor olmuyor.

Parça sorunun yok, benzini de koyarsan,tank gibi araba.Torununa miras bırak.Ben de,bunların bir üst modeli ''Çayka'' var,Lincoln Continental limuzin taklidi,Brejnev'in arabası,onlara hastayım ! Ama nerde bizde o imkan. :)

Parça sorunun yok, benzini de koyarsan,tank gibi araba.Torununa miras bırak.Ben de,bunların bir üst modeli ''Çayka'' var,Lincoln Continental limuzin taklidi,Brejnev'in arabası,onlara hastayım ! Ama nerde bizde o imkan. :)

Çayka Türkiyede varmı ya ? çayka nam-ı diğer Martı'ların bende hastasıyım ama Türkiyede hiç yok diye biliyorum. Asıl klasik işte bu Çayka'lar. Ama rusyadada bu otomobillerden çok az kaldı .

Seneler önce,İstanbul'da,Boğaz'da görmüştüm bir tane,gıcır gıcır.Sanırım,zengin bir koleksiyonerindi.Başka da görmedim. Dediğin doğru,Rusya'da da çok az kalmış.O arada ben karıştırmışım,Çayka,Cadillac taklidi,Lincoln olan Zil.
Orada,gündemde olan Zil markası.Putin kullanıyor diye duymuştum. :)

zaten bir tek bu ilan var ama bunun modeli yüksek , keşke 80'lerden bir tane araç olsa.

Seneler önce,İstanbul'da,Boğaz'da görmüştüm bir tane,gıcır gıcır.Sanırım,zengin bir koleksiyonerindi.Başka da görmedim. Dediğin doğru,Rusya'da da çok az kalmış.O arada ben karıştırmışım,Çayka,Cadillac taklidi,Lincoln olan Zil.
Orada,gündemde olan Zil markası.Putin kullanıyor diye duymuştum. :)

Zil'in birde kamyonları var bilirsiniz , sibiryada orman işlerinde kullanılırlar. lastikli tank gibidirler . Sovyetler zamanında harbi sağlam araçlar yapıyormuş , keşke birazda konfor ekleserdi çok farklı olurdu bu otomobiller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar