gaz vermeyince stop ediyor

dün ikinci el innova aldım 2011 model adam da yeni almış zaten motor durduk yerde gaza basmayınca stop ediyor benzin olmasına rağmen marşa tek basışta çalışmıyor 2-3 defa basıyorum anca çalışıyor :pr: nasıl düzelcek bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir

dün ikinci el innova aldım 2011 model adam da yeni almış zaten motor durduk yerde gaza basmayınca stop ediyor benzin olmasına rağmen marşa tek basışta çalışmıyor 2-3 defa basıyorum anca çalışıyor :pr: nasıl düzelcek bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir

%90 Rolanti Ayarındandır Basit Bişey Ama Ondan Değilse Karbiratördendir.

teşekkürler yarın yapıcak ilk işim motorcya gtmek

arkadaşlar dikaktinzi çekerim yeni innovalar injeksiyon lu değilmi ? (ECU) dan yapabilir. veya rolantisi gerçekten cok düşük.

ben motordan pek anlamam motoruda yeni aldım zten ne yapmaylıyım

MkD

yeni üyeliğiniz ve motosikletiniz hayırlı olsun umarım en kısa zamanda sorununu çözersiniz :)
birde forumda çoklu üyelik uyarısı mevcut adınıza

Motorun hayırlı olsun dostum. Sen demişin anlamam diye.. Onun için git tamirciye 5 liraya halletsinler..

2011 model motor garanti kapsamındadır. bu nedenle servis harici başka bir yere götürmeyin. bir sıkıntısı varsa serviste çözerler sorunu.

2011 innovalar enjeksiyonludur. kötü benzin enjektörleri bozmuşta olabilir. sorunun ya ateşleme ya enjektör bunuda çözecek olan servistir.

tanıdık tamirci önceden bisikleti götürüyodum para veriyodm almıyodu şimdi motru götürürsem yeni diyede hiç allmaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------

servis uzak ama başka bi motorcuya götürdüğüm de garanti kapsamı dışında kalacaksa gideceğiz mecbur

tanıdık tamirci önceden bisikleti götürüyodum para veriyodm almıyodu şimdi motru götürürsem yeni diyede hiç allmaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------

servis uzak ama başka bi motorcuya götürdüğüm de garanti kapsamı dışında kalacaksa gideceğiz mecbur

malesef motoru başka biri kurcalarsa garanti dışı kalma olasılıgı yüksektir. eger karbiratörlü olsa hadi neyse iki vidaya bakar iş. ama enjektör degişecekse yada tamir görecekse risk alma. servisle görüş randevu al zamanında götür halletsinler.

bende onu dicektim vatandaşın su an çift kimliği var dylan konuları açıyodu bi zamnalar :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Garantisi dolana kadar tüm arızalarda mutlaka yetkili servisine götürün isterse 50 senelik tamirci olsun herhangi bir motorcuya götürmeyin.

Kendinizin yapabilecekleri,bujiyi sökün bakın islenmiş mi,fırçalayıp takın o kadar.

Enjeksiyonlu olduğundan çalıştırırken de gaz vermeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar