Gaz Verince Stop Ediyor

benim rks bitter 50 vardı ansızın duruyodu ışıklarda durunca ışıklarda kalkarken vs. sadece yolda giderken istop etmiyodu bayide düzeltirler büyük ihtimal

benim rks bitter 50 vardı ansızın duruyodu ışıklarda durunca ışıklarda kalkarken vs. sadece yolda giderken istop etmiyodu bayide düzeltirler büyük ihtimal
Çin scooterlarda çoğunlukla manifold contası kırılıyor, senede 2 kere değiştirdiğimi bilirim, manifold hava alınca sapıtıyor, rolantide stop etme kendi kendine gaz verme gibi sorunlar oluyor.

Üstadlar selamlar enjeksiyonlu arora verano 125cc motorum var bir sorun var çözemedik motor ısınınca yavaşladığımda stop eder gibi oluyor gaz verince topluyor bazen fırsat vermeden stop ediyor buji dedi servis değiştik olmadı subap ayarı dedi yaptık olmadı sanki beni söğüşlüyor gibi şimdi komple motor indirecez diyor varmıdır bilgisi olan 🥲

Motosikleti
Ns200 15"
Üstadlar selamlar enjeksiyonlu arora verano 125cc motorum var bir sorun var çözemedik motor ısınınca yavaşladığımda stop eder gibi oluyor gaz verince topluyor bazen fırsat vermeden stop ediyor buji dedi servis değiştik olmadı subap ayarı dedi yaptık olmadı sanki beni söğüşlüyor gibi şimdi komple motor indirecez diyor varmıdır bilgisi olan

Enjeksiyonlu ise rölanti motoruna karbüratörlü ise karbüratöre bakılmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar