garip bir motosiklet hikayesi

hikayede geçen tüm şahıs ve markalar hikayedir.
asla bir harley, triumph vs. alamayacaklara ithaf olunur...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------

Konu dışı olurmu yahu, ayrıca sizin çiziminiz ise harika olmuş etkileyici tebrik ederim, devamı aksatmayın, neysesiz devamederken moderatörlerden ricada bulunup, aradaki, mesajları silme/taşımalarını rica ederiz, seri/dizi şeklinde olsun:cat:

not: Kendimi ithaf edilenlerden saymamaya gayret ediceğim, şuan triumph alacak toto yok, ancak şu hayatta neler olur nasıl değişir iyi bilirim,

Mevlam görelim neyler, neyler'se güzel eyler.

carbondioxid güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. çizimler bana ait ve paintte çiziyorum. bir aksilik çıkmazsa bu hikayeyi baştan sona çizeceğim. yalnız hikayemin konusu çok saçma şimdiden belirteyim. sonradan kızıp darılmayın :)

Her şekilde emeğe saygım vardır, harika çizimler, ışık kontrastı vs, pro karikatürist olmalısınız, hikaye temasında naif sataşmalar olursa hoş olur tabii, zaten kültür seviyeniz tavan yapmış belli, tenkit edilecek bir husus doğmaz sanıyorum, merakla bekliyorum devamını:cat:

asla bir harley, triumph vs. alamayacak bir motorcu olarak hikayenin devamını merakla bekliyorum. :bounce: :cat:

3.sayfa

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------

4.sayfa

Çok güzel olmuş çizimler ybr mi cbf mi apache mi olayına çok güldüm :)
Ama keşke tam hikayeyi bitirip öyle paylaşsaydınız.

Çok süper başlamış. Devam!!!

:thumleft::thumleft::thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar