Garip Avatarlar...Siyahlimuzin & Cezerye :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle deme Fatih ürekden daha iyi göbek attığı söyleniyor bizimkinin o göbecik hop hop havalanıyormuş iyi kıvırıyormuş bizim fürek

Bunu ''Mutluluklar dilerim... CİHAN'' topiğinde yazmış anlaşıldı şimdi.
:queen::queen::queen:

mete_han
biizm Cıhan mı...valla giderdim düğüne be...yeminle...hayırlı olsun kardeşime...

bence gayet tatlı ve şirin avatar ikiside.. hele aytaç ablamın kiii ama o degiştirecek artık. Miniş'in resmini koyacak. (Miniş onun hamster...)

abiler aplalar yorgun ve süzgün olduğumdan sizlere laf yetiştiremiyorum bu gece...affınıza sığınırım...yorgunum...29 yıldır yorgun...bi ağırlık var üzerimde ...ruhum ağır geliyor...

Bu adamın morali bozulmuş bence:silent:şşşşşşşşş hayırdır ne ayaksınız efendim siz .Yorgun falan ne biçim kelimeler onlar:mrgreen:

:) verdim ayarı hemen size...:pişyerindeyim ha...pek bişe yazamıyom taammı...ucundan azcık yazıyom...:)

bazen yorgun olup kaçmak isteyince böyle afacanlıklar yaparım ben...yaşamaya devam ediyorum...no problema...

:) verdim ayarı hemen size...:pişyerindeyim ha...pek bişe yazamıyom taammı...ucundan azcık yazıyom...:)

bazen yorgun olup kaçmak isteyince böyle afacanlıklar yaparım ben...yaşamaya devam ediyorum...no problema...

GERÇEKLER ACIDIR...ACITIR... Fürekcim
sende fürekolarak yaşamaya alışacaksın:queen:

torunum emok festivaline gelcenmi ben emoğu bekliyorum festivale katılıp alanyaya uçacam nasipse

oh bea içim az biraz da olsa rahatladı abi :rendeer:

bi kaç düşünenim varmış ne mutlu bana...:)

GERÇEKLER ACIDIR...ACITIR... Fürekcim
sende fürekolarak yaşamaya alışacaksın:queen:

torunum emok festivaline gelcenmi ben emoğu bekliyorum festivale katılıp alanyaya uçacam nasipse

ne işim var len Emok festivaline sende...Kınroadla gidiyom demede bana ...demedi deme yolda kalırsın...sonra kamyonlara otostop falan uğraşırsın...:pbi alışveriş bi fiş...bi nakliye bi fiş...:p

Son düzenleme:
fürek' Alıntı:
bi kaç düşünenim varmış ne mutlu bana...:)

ne işim var len Emok festivaline sende...Kınroadla gidiyom demede bana ...demedi deme yolda kalırsın..

Olum bu çinlilere b.k atma işini iyice abarttın sen pazar günü mudanyaya gittik gece kaldık ertesi gün döndük arkadaşla ben ve artçımı rahatlıkla goturdu getirdi ne kadar uzun yol gordu 50km. lik emok festivival alanınamı goturmeyecek güldürme beni :queen::queen::queen:

fürek' Alıntı:
.sonra kamyonlara otostop falan uğraşırsın...:pbi alışveriş bi fiş...bi nakliye bi fiş...:p

yukarıda yazmışoldukların senin meslek alanın o yüzden bişi diyemiyecem demekki fişle oluyor senden daha çok şey öğrencez füreklik adına :mrgreen:

max geyik mi dönüyor gene metehan senden bir şiir topiği bekliyoruz :mrgreen:

bu insanlara bu kadar geyik yaptıran bir insan birazda sanata yönlendirmeli öğle değilmi seni sitenin sevgi kelebeği olmaya davet ediyorum :mrgreen: lütfen bu kardeşini kırma :mrgreen: ben yatıyorum fazla yazmayın sonra okuması zor oluyor

Olum bu çinlilere b.k atma işini iyice abarttın sen pazar günü mudanyaya gittik gece kaldık ertesi gün döndük arkadaşla ben ve artçımı rahatlıkla goturdu getirdi ne kadar uzun yol gordu 50km. lik emok festivival alanınamı goturmeyecek güldürme beni :queen::queen::queen:

yukarıda yazmışoldukların senin meslek alanın o yüzden bişi diyemiyecem demekki fişle oluyor senden daha çok şey öğrencez füreklik adına :mrgreen:

kanka pardon size yakındı demi...unutmuşum ben...:)

max geyik mi dönüyor gene metehan senden bir şiir topiği bekliyoruz :mrgreen:

bu insanlara bu kadar geyik yaptıran bir insan birazda sanata yönlendirmeli öğle değilmi seni sitenin sevgi kelebeği olmaya davet ediyorum :mrgreen: lütfen bu kardeşini kırma :mrgreen: ben yatıyorum fazla yazmayın sonra okuması zor oluyor

ilk okulda göz kipirtisi,
orta okulda dudak sipirtisi
lisede yatak gicirtisi
üniversitete bebek ziriltisi....

hehe bunla idare et...alıntı ha...bir kuple

yatıyom ben iyigeceler atv fatihi...:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar