Garip Avatarlar...Siyahlimuzin & Cezerye :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam Aytaç :)

evet olmuş ama ebatları biraz daha büyült :wiinkk:

hem karizmatik fotoğraflar için ayrı bir topik var. oraya da koyabilirsin :bounce:

bu arada mt il gruplarında sizin ili okudum motosikletin hayırlı olsun. onun için de ayrı bir topik aç :cat:

mesaja da aklım takıldı ya neyse :bounce:

haydi iyi gecelerrr :bounce:

Aytaç Merhaba :)

Ama ben sana motosiklet aldığımı yazmıştım diye hatırlıyom.. Neyse yiende sağol..
Mesaja aklın niye takıldı ki.. Onu da bi yazarsan sevinirim..

Sevgiler
Zonguldak-Ereğli-Şükrü

mavimantalite ben sizin topikte öğrendim motosiklet aldığını. özel mesaja aklımın takılma sebebi de ;
mesaj gelse hatırlarım diye düşünüyorum o yüzden neden hatırlamıyorum acaba diye takıldım.

neyse topik amacından sapmasın. tekrar iyi geceler :cat:

neyse topik amacından sapmasın. tekrar iyi geceler :cat:

topik amacından sapmasın mı...Allah müstehakkınızı versin emi...zaten uçuk bi topik...ne amacı ola ki...:pkonumzdan sapmalayalım yine size dönelim o zaman...

siyahlimuzin nickinide bi anlatırmısın...ne anlam içerir...misyonu nedir...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
topik amacından sapmasın mı...Allah müstehakkınızı versin emi...zaten uçuk bi topik...ne amacı ola ki...:pkonumzdan sapmalayalım yine size dönelim o zaman...

siyahlimuzin nickinide bi anlatırmısın...ne anlam içerir...misyonu nedir...

Sende garipsin ha...Amma meraklısın.....

Al ben diyim...Tahmin edeyim sana....Asya t1 i var...Maxi scooter...Rengi siyah....Adı da limuzin....Al sana siyah limuzin....

Biz sana soruyormuyuz Fürek ne demek?.....:queen::queen:

Al ben diyim...Tahmin edeyim sana....Asya t1 i var...Maxi scooter...Rengi siyah....Adı da limuzin....Al sana siyah limuzin....

Sormaya gerek yok ki herkes biliyo.Google bile :queen::queen::queen:

abi ben sormuştum mete abeyyye sana niye fürek diyolar diye cvp vermemişti
dur hatırlatmış olduk belki şimdi cvp verir:p:p:p

metehan abi topiğin amacı birbirimizin avatarları ile esprili yollu dalga geçmek :p

siyahlimuzine gelince alp abinin de dediği gibi bu asya t1 ler az biraz uzunca.
hele bir de arkada kasası olunca upuzun oluyor. limuzin gibi yani o bakımdan.
evet bir de siyah. sonuç siyah limuzin :wiinkk:

muhabbeti tam bilmiyorum ama peki fürek ne demek :mrgreen:

siyahlimuzin almaya gitmiştik asya 19a aldık bizde... :mrgreen:hakkatten fürek ney merak ettim ...:cherry:

mete_han sen açıkla istersen biz susalım.:queen::queen::queen:

Çevrimiçi kullanıcılar

Şu an Sitemizde 104 Kayıtlı ve 957 Misafir üye bulunmaktadır.

Toplam: 1061 kişi
-BSI-, abal, aggasi, akinerk, alpino, aYe, AYGÜN, babaçi, bahadinli, bart1969, Betonarme, bigdoctor, by_MaViM, cagdasefe, cannibal, cenk_celil, cipram, cliffhanger, cotan028, cross33, danger0, demirgursel, denizcimuzaffer, denizgözlüm, derwish, dgrmr, Discordian, DooMsDaY, dr.i, edy, ELINT, eradnan, ErTech, ertuğrul, E_M_R_E_sen, faruk59, GorkeM, hedowich, hesbup, honeymaker, ismaill, jinlun, joker pl, KID333, knight79, korucu, kıllıtarkan, L.SAHİN, linkinpark, lojistik, lütufpaşa, mabel, mete_han, morrigan, MrSandman, mslck, muratdiksöz, mysugar, nalcaci, naturus, NBC, NeJaT_kApTaN, newestrider, NoVaRiX, obkavi, okantezer, orkunt, ozan150zc, ozrace, Pantheraa, Predator[23rd], protesto, racing iski, reus, rikoko, roadmaster, roadrunner, Sabırküpü, sanalex, sayim, sea scout, SeRHaTeKiNci, sinanhalac, siradan55, sivitkasim, siyahlimuzin, Slymn, SPEC0PS, talkie, tatarx, teski, tncy, toronaga, TuğrulÖzbek, volkancimen, vıceroy, ylmzzz, ümmet perkitan, ysrgnys, yusufika, yürekçe, zaf-zaf, zakof, Özer024

Son düzenleme:
abal o da iyiymiş. limuzinin bir değişik versiyonu :p

özkan abi yaaa açıklayın biriniz çatlayacağız meraktan :cherry:

hem konuya devam edelim hem de merak ettim :cyclopsan

bu insancıklar senin avatarda döne döne neyi kutluyorlar :mrgreen:

Sende garipsin ha...Amma meraklısın.....Al ben diyim...Tahmin edeyim sana....Asya t1 i var...Maxi scooter...Rengi siyah....Adı da limuzin....Al sana siyah limuzin....

Bu merakım yüzümden sağlık sorunları yaşıyorum bazen...:queen:

kanki damardan veriyon...milletide gazlıyon he...:salut:

kıllıtarkan;712078' Alıntı:
yaw mete han yine ilginç bişi bulmuşsun helal olsun :)

abi can sıkıntısı be...naparsın...

muhabbeti tam bilmiyorum ama peki fürek ne demek :mrgreen:

Fürek demek Fatih Ürek kankimin kısaltma adı...F.Ürek den esinlenme...bana bunu layık görmüşler...ne hikmetse...sanki otostop yapıyom otobanda...:ptövbe tövbe..hep bu Kıldiken abi yüzünden...o yumurtladı...:farao:alp gazcı zaten...bide uzantısı var...oda bbaday nickli kozmik üye...milli damat bora....:queen:

bunlar çete olur biraz...beni haklamaya çalışırlar...ama başaramazlar...yıkılmadımm ayaktayımm...:bounce:

Son düzenleme:
siyahlimuzin almaya gitmiştik asya 19a aldık bizde... :mrgreen:hakkatten fürek ney merak ettim ...:cherry:

dostum fürek kötü bişey...cıss...tukaka...:pduymayım bidaha...demeyin ...:cherry:

mete_han sen açıkla istersen biz susalım.:queen::queen::queen:

4

cıkk cık cıkk....Merterde tanıştığımızda ne kadarda masumdun ya...duygularımlan oynadınnn...:queen:

beauty' le aşkımızı:cherry:
25 aşk:p

biutii aplaaaaa....enişte bana haksızlık yapıyor...kurtar benii aplaaaaa....:salut:

şimdi aplam gelecek ve beni kurtaracak...:bounce:

yaw geyik ne kadar güzel bişey degil mi??

geyiksiz bir yaşam olamaz zaten...

kesinlikle Kymco iyidir ama estetik değil ck...ybr de sağlamdır...bütçeni söyle yazak sana bişeyler...önerek...

evet açıklama bekliyoruz, bir bayanı kıramazsın herhalde değil mi

biz sorarken adam cevabını vermiş bile, kalbi mi temiz nedir

:pdostum biz gerçeklerden kaçmayız...şimdi üstüne gitmemek en mantıklısı Fürek olayının...he deyip geçelimki millet utansın...ben alıştım...Fürkli bir yaşama...en son onlar pes edecek...sıkılacaklar...:bounce:

bu arada sende pek meraklısın ha...:p

Son düzenleme:
aplan geldi metehan ben ifadesini aldım ozkansava kardeşinin artık senin aleyhinde yorumlar yapamayacak :farao:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar