Garip Avatarlar...Siyahlimuzin & Cezerye :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki alp online değil ama burada biz varız.Olsaydı kelimelerinden biri şu olurdu;
fürek...

Bozacı geldi hanımmmmmmmmmmm:queen::queen::queen:

ufukta yenik bir savasa girmis bi savasci goruyorum.ozkansava,sagligin icin muttefiklerini iyi sec:wiinkk::wiinkk:.yoksa olacaklardan biz sorumlu degiliz,bak kotu fotolarin patlayabilir sitede :cherry::cherry:
Not:siyahlimuzin neysede ben cezerye'nin bayan kullanici oldugunu bilmiyodum,simdi ogrendim :silent::silent::silent:

Belki alp online değil ama burada biz varız.Olsaydı kelimelerinden biri şu olurdu;
fürek...

Bozacı geldi hanımmmmmmmmmmm:queen::queen::queen:

ama Allah var...sevimli bir arkadaş...:p

bayan kullanici oldugunu bilmiyodum:

:pbayan kullanıcı hoşuma gitti...hayatı erken tanımışsın...çok kullanıcıdırlar...hayatı kullanırlar...dümende hep onlar vardır...:p

şu melez RIHANNA da beni kullansa...:queen:

http://www.youtube.com/watch?v=X7bK4Vee36M

Son düzenleme:
walla bence bu arkadaşlar (bu 2 avatar için konuşmuyorum, yatık kafalı avatarların hepsi) fotoğraf karesini maksimum kullanmak için böyle bi çözüm bulmuşlar..

:)

ben anlamam o dediğiniz şeyden :pale:

aklıma öyle bişi geldiyse bayan kullanıcılığıma el koyulsun :p

cezerye arkadaşımı dört gözle bekliyorum. görüşürseniz selamımı iletin :wiinkk:

her şey seviyeli bir şekilde devam ediyor. resimler avatarlar süper :mrgreen:

bende eve gideyim ,arkadasin digital'de pil varsa bende yatik bi foto cektircem,cok ozendim canim :cherry::cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ufukta yenik bir savasa girmis bi savasci goruyorum.ozkansava,sagligin icin muttefiklerini iyi sec:wiinkk::wiinkk:.yoksa olacaklardan biz sorumlu degiliz,bak kotu fotolarin patlayabilir sitede :cherry::cherry:
Not:siyahlimuzin neysede ben cezerye'nin bayan kullanici oldugunu bilmiyodum,simdi ogrendim :silent::silent::silent:

Gözünde görmüyor....Votkayı fazlamı kaçırdın?...Kızın avatarı 1 senedir o şekilde....:p:p

Mete nin tayfası böyle olur....Körlerle Topallar; birbirini ağırlar......:queen::queen::queen::queen:

Bu avatarlara sahip arkadaşların sonu bu olsa gerek...

kidssleeptg4.jpg

Konuya hakim bazı aileler bile var... :p

trkhyeni1cp3.jpg

ddfrrtgfvt1.png

kızdırmayın beni ha...yakarım bu siteyi...:queen:

Yakamaz , onun sonu da hazır... :p:p:queen:

05020101119sleeps1xr7.jpg

İyigeceler arkadaşlar..
Yaw bırakın isteyen istediği ismi koysun kendine yaaww :)
Aytaç nerelerdesin sen msj attım yazmadın...

Saygılar-Sevgiler
Zonguldak-Ereğli-Şükrü

bişi demiyorlar zaten az biraz eğleniyoruz baksana şempanzeler falan :p

eee bizim avatarlar dikkat çekince mete abim tutamamış kendisini :cherry:

sonra araya da şempanzeler girdi. ama benim şempanzelerle hiç alakam yok :farao:

aldığım mesajların hepsine cevap yazıyorum ama bilmem neden ulaşmadı :silent:

Valla bana ulaşmadı..
Sevgiler
Zonguldak-Ereğli-Şükrü
Not : Karizmatik olmasada bende bi resim yollayayım deneme amaçlı yolluyom zaten yarında motorumun fotoğraflarını çekip yollayacağım.
my.php
[/URL][/IMG]

evet olmuş ama ebatları biraz daha büyült :wiinkk:

hem karizmatik fotoğraflar için ayrı bir topik var. oraya da koyabilirsin :bounce:

bu arada mt il gruplarında sizin ili okudum motosikletin hayırlı olsun. onun için de ayrı bir topik aç :cat:

mesaja da aklım takıldı ya neyse :bounce:

haydi iyi gecelerrr :bounce:

Son düzenleme:

Yav, bu ne seker aile:mrgreen: Darisi basima issallak..

Su ust uste uyuyan cocuklara da bayildim:D Ben 7 tane kedi besledim ayri ayri zamanlarda, onlar da boyle sevimli uyuyolar.

Avatardaki foto da.. madem laf olsun torba dolsun, anlatim:)

Sevgilimle okulda satranc oynamistik, oyunu almistim. O da yari sinirli,yari tatli durmus, gozlerime bakiyodu:) Ben de hem onu kizdirmayi seviyom hem de cocuksu yanlarina "bayiliyommm"... derrkeeen... gordugunuz uzre, "bayilmis" bir pozumu cekivermis o da dayanamamis:)

Yalan yok, en sevdigim fotograflar, sevgilimin cektigi fotograflar. Kadrajini ayarladigi her fotografi ayri tutarim, mektuplarinin arasinda saklarim:) :bounce:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar