GARAJA KOYDUĞUM MOTOSİKLETİM ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar 2 hafta civarında kapalı garajda kaldı motosikletim. Bugün indim havanın güzel olmasıyla beraber gezmeyi düşünüyordum fakat marş basıyor ama çalışmıyor. jikleyle denedim yine olmadı.

Motoru aldığım arkadaş pis benzin deponun dibine inmiştir akıt dedi bir kaç vida yeri tarif ederek fakat o vidayıda bulamadım. Motosikletin teknik kısmıyla ilgili pek bilgim yok henüz 200 km sürdüm.

Sizde usta falan mı çağırsam

Motor: Mondial Mct 250

Motosikleti
Hero X Pulse 200
akü zayıflamış ise yeterli güçte döndürmediği için çalışmıyor olabilir, motosikleti vurdurmayı deneyin.

Ayak marşı varsa birde ordan deneyin.

Şimdi baktım yokmuş. Vurdurarak deneyeceksiniz mecburen.

bende de mct var senin gibi yeni başladım sürmeye.Aynı mesele benimde başıma gelmişti.motorun sol tarafında depodan gelen hortumu takip et küçük bişey var ismini bilmediğiö için söyleyemicem ordan hortumu çıkarınca depodaki benzin boşalıyo.Ben bi şişeye doldurdum benzini boşaltıp tekrar koydum çalıştı.Yapamadıysan bir dene.

MOTORUN AKÜSÜ BİTMİSTİR KARDEŞ ARA ARA CALISTIRMAK SART MOTORU AKLINDA BULUNSUN

Aküsü bitmez. Arka arkaya marş basıp gaz verdin motor boğuldu büyük ihtimal. Al ikiye vitesi vurdur çalışır. En geç hafta da bir marş dan çalıştır, rolantide çalışsın. Bende de vardı kışın sıkıntılı bu motorlar malesef

Kırmızıyla yuvarlak içine aldığım vidayı gevşeteceksin, benzin akacak motordan sonra geri sıkacaksın. Karbüratörün alt tarafında bu vida, sağ grenajın altında olması lazım karbüratörün. Kolay gelsin :cat:

Aküsü o kadar sürede bitmez ne kadar bastin marşa? Biraz daha zorla . hadi olmadı vurdurmayı dene.

Motor boğulduysa bujiyi söküp temizlemeden çalışmaz, boşuna uğraşmayın motoru vurdurmayla uzun süre. Ateşlemede sıkıntı olmadığında yokuş aşağı 2 metre salsan çalışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar