- Konu Yazar
Değerli arkadaşlar bizim firmanın proje müdürünün elinde bir galaxy tab gördüm...ne telefon ebadında ne de o büyük olan boyda...bu avuc içine azcık sığmayan orta boy olan kasa...
neyse çok beğendim...
sizden ricam acaba bu kasa hangisi...
sahibinden.coma girdim ama o kadar çok çeşit vardı ki...hangisi konuşabildiğiniz hangisi konuşamadığınız olan anlayamadım...
konuşabildiğimiz olan modelin 2.ellerine bakıcamda...Allah rızası için o model veya modeller hangisi buraya bi yazıverin...tavsiye edermisiniz diye de sorayım...ama olayım sadece nete girebilmek...bir modelin adı vı-fı diye geçiyor ne anlama geliyor acaba...hepsinde wıreless vardır herhalde...
benim avea tarifem fark gaturada...
59 liraya 2000 dakka her yöne...
1000 mesaj ve 2 gb net var...ben neti istesemde kullanıp bitiremiyorum...
nöbette böyle bir şey alırsam vakit daha iyi geçer diye düşünüyorum...yardımınız gerekli sağolun varolun...hatta bildiğiniz eşde dostta varsa düşünebilirim...
X2-01 ide elden çıkarıcam beğendiğim bişey bulursam...
neyse çok beğendim...
sizden ricam acaba bu kasa hangisi...
sahibinden.coma girdim ama o kadar çok çeşit vardı ki...hangisi konuşabildiğiniz hangisi konuşamadığınız olan anlayamadım...
konuşabildiğimiz olan modelin 2.ellerine bakıcamda...Allah rızası için o model veya modeller hangisi buraya bi yazıverin...tavsiye edermisiniz diye de sorayım...ama olayım sadece nete girebilmek...bir modelin adı vı-fı diye geçiyor ne anlama geliyor acaba...hepsinde wıreless vardır herhalde...
benim avea tarifem fark gaturada...
59 liraya 2000 dakka her yöne...
1000 mesaj ve 2 gb net var...ben neti istesemde kullanıp bitiremiyorum...
nöbette böyle bir şey alırsam vakit daha iyi geçer diye düşünüyorum...yardımınız gerekli sağolun varolun...hatta bildiğiniz eşde dostta varsa düşünebilirim...
X2-01 ide elden çıkarıcam beğendiğim bişey bulursam...
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.