Galaxy Tab Konuşma Yapılan Model Hangisi

Değerli arkadaşlar bizim firmanın proje müdürünün elinde bir galaxy tab gördüm...ne telefon ebadında ne de o büyük olan boyda...bu avuc içine azcık sığmayan orta boy olan kasa...

neyse çok beğendim...

sizden ricam acaba bu kasa hangisi...

sahibinden.coma girdim ama o kadar çok çeşit vardı ki...hangisi konuşabildiğiniz hangisi konuşamadığınız olan anlayamadım...

konuşabildiğimiz olan modelin 2.ellerine bakıcamda...Allah rızası için o model veya modeller hangisi buraya bi yazıverin...tavsiye edermisiniz diye de sorayım...ama olayım sadece nete girebilmek...bir modelin adı vı-fı diye geçiyor ne anlama geliyor acaba...hepsinde wıreless vardır herhalde...

benim avea tarifem fark gaturada...

59 liraya 2000 dakka her yöne...
1000 mesaj ve 2 gb net var...ben neti istesemde kullanıp bitiremiyorum...

nöbette böyle bir şey alırsam vakit daha iyi geçer diye düşünüyorum...yardımınız gerekli sağolun varolun...hatta bildiğiniz eşde dostta varsa düşünebilirim...

X2-01 ide elden çıkarıcam beğendiğim bişey bulursam...

Bugün bir arkadaş almış teknosa'dan 576tl gibi bir fiyat söyledi bana ama hat takılmıyor. İpod touch'tan biraz büyük motorola Xoom'dan biraz küçük bir alet. Ben çok beğendim. Dokunmatik falan fena değil. Sayfa geçişleri süper. Tabi internet iyiyse süper. Her ihtiyaca cevap verecek cinsten.

dokunmatik olan ve simkart takılıp konuşma yapılabileni sordum hocam...bilen varsa bi yazıversin sahibindende inceleyeyim...

Pahali olan sim kart takilan modeldir :mrgreen: arada 300 liraya varan fark var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
samsung galaxy tab p 1000 modelidir abicim. güzel alettir çok sattık yazın(teknosada çalışıyorum) 3gsiz olanın modeli ise p1010 dur.

Moderatör
7 inch olanlara bakican banstar. Birde 3g ozelligi olacak. Ararken oyle ara, samsung da takili kalma, oyun falan oynamayacaksan islemci hizi 1gh olan bisey isini gorur.

Tam model adı: Galaxy tab P1000

Bende var kullanıyorum memnunum :)) şu anda pc nin yanında duruyor tv izliyorum :))))

Super Moderator
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Konu dışı mesajlar silinmiş ve silinecektir. Konuyla ilgili bilginiz, fikriniz varsa paylaşabilirsiniz, yorum yazamasa da okuyup faydalanacaktır zaten...
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Hepsi Burada’nın Samsung Galaxy Note N7000 satış sayfasında sunduğu fiyat 2,033.05 TL + KDV şeklinde yani KDV dahil 2399 TL gibi bir fiyatla 05 Aralık 2011 tarihinde stoklarda

Bu nasıl bir fiyattır bu ürünü bu kadar değerli kılacak çok fazla bir içerigide yok bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar